Крсте Пандев
=]
- Член од
- 29 март 2008
- Мислења
- 186
- Поени од реакции
- 4
Да лесна е за жал...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лесна е.Лесна ли е онаа девојка која ќе сврти тројца од друштвото,со напомена „нека биде тајна“ (често користена фраза) и со нив е примвремено,се до моментот на нивно просветлување?
Сонца бе... Фоката е доста слатка живина, така милна, срце е...[zEUs];2006296 напиша:Лесна е тоа и како...
- Ама ако некој до нас мушкиве мењава неколку женски од исто друштво тогаш тој е фраер а пак таа ако мењава е фока...![]()
Тебе убаво би ти било, другар ти да се фати со бившата ти? Еве , таа веќе не те сака, ама ти нејзе да. И оп, "другар ти" , ти ја зима пошто она е бомба и мисли дека може да ја ебне. Тоа е непочитување кон тебе. Непочитување од страна и на бившата ти и на "другар ти". Од каде знаеш дека таа решила да ги помине сите, од мој аспект, јас можам да ти кажам на тебе дека вашето друштво решило сите да идете со една, пошто немате избор ваљда(?!)... Или пошто цурата е доста добра, па не можете да го исконтролирате пропорционално и истовремено дотокот на крв и и меѓу нозе и во мозокот? :smir:кога веќе таа решила да ги помине сите сТТТрамота е да ја одбиеш...![]()
Тами, не можеш да знаеш кој кај си го има бутнато, ниту пак на која колку и влегле. Единствено, за себе можеш да си знаеш со сигурност... Од своја страна, мислам дека машките сакаат и цице и пице, летаат по некојгинареколлеснитедевојки, мислат дека ги "искористуваат"за една вечер, и со тоа мислат дека си го креваат егото... А жениве, после тоа зборат "Не можам педер, да идам со него, коа ќе ми текне со онаа дека идеше"... И пак се се врти во круг, се дискриминираме едни со други, сакаме некој да биде главен, некој да биде овцата, а другиот да стриже... Оној кој оди со "лесна" девојка, може без цензура да си ги припише истите атрибути кои би и ги дал на неа, затоа што-за секое грнче поклопче. С ким си, такав сиАј разбирам ако ти дава, зашто да не земеш.. Ве боли кур за неа, бившата ве врти на мал прст ти лечиш комплекс на неа, гледаш глупа е, си направиш дневен мерак, ја понижиш во краен случај... Ај сетоа тоа ќе го скувам некако иако мислам дека не е во ред. Ме интересира вака од тие значи што би мувале некоја таква..зашто тогаш таа ја зборите дека е главна пичка, дека незнам какво тело има, и со тоа предизвикувате една верижна реакција и на другарот да му се присвиѓа и он да ја смува и така нареден и нареден..? И потоа типката добива титула на опсна цура во маалотои пошироко. Испаѓа дека сите паѓате на неа поради описот од предходникот.. Не ли мислите дека таа што сте ја сакале или што ве сака (вие знаете или не знаете) ќе и се тоа што поминувате време со една таква лесна глупача и би сакала да ви се врати да бидете заедно, или ќе продожи да ве свиѓа? Ако знам дека некој си го бутал секаде каде му се пружало, типките што неможам да ги смислам, сосема прекинувам се што сме имале пошто одвратно ми станува.. Се надевам дека некој ме разбира што сакам да прашам, посебно спротивниот пол :S Вие сте ми битни.
![]()