Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.176
- Поени од реакции
- 4.133
Прашај го Ацид.А која е поентата да бојкотираш нешто што е твое, македонско?
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Прашај го Ацид.А која е поентата да бојкотираш нешто што е твое, македонско?
Немојт бачкоDa se bojkotiraa na vakov nacin i odmorite za Grcija aj ke ve razberev ...
Ветената земја е Јамајка. Или Мексико, оваа што ја кажа ти е друга песнаНемојт бачкоГрција ни е ветена земја!
Солид го тупиКако бре чудо некое сиве овие анти-охридски акции се започнати од некои скопјани???
Имало анаконди во езерото,загадена била водата,НАТО фрлал нуклеарен отпад во езерото...шо е следно бе???
Жими очи, те сакам и се со ред...Ветената земја е Јамајка. Или Мексико, оваа што ја кажа ти е друга песна![]()
Ја ќе дојдам тебе да те видамЖими очи, те сакам и се со ред...
...ама ак те видам Охрид летово ќотек ќе јајш.
Sledno masoven sobir vi idame Ohrid i ke vi go isrkame ezeroto so lazica :baeh:Како бре чудо некое сиве овие анти-охридски акции се започнати од некои скопјани???
Имало анаконди во езерото,загадена била водата,НАТО фрлал нуклеарен отпад во езерото...шо е следно бе???
Убо, ак ти личам на чоек шо мамит, да ми дојшЈа ќе дојдам тебе да те видам
кис4е
За греота може да е некој што не мрднал подалеку од Охрид на одморCitam i se cudam! acid i misticen za greota ste!!!
More Misticen daj stvarno sto se naostrivte tolku kon Ohrid? Poubavo e na more sto se zamaras so Ohrid neznamЗа греота може да е некој што не мрднал подалеку од Охрид на одмор![]()
Се бојкотираат и тие.Da se bojkotiraa na vakov nacin i odmorite za Grcija aj ke ve razberev ...
...сите места каде течат туристичките медови и млека, од под секој камен на плажата, ископан од раката на незнаен минувач...Се бојкотираат и тие.
Наместо одење во Охрид, се поттикнува на туризам во Струга, Преспа, Дојран...
Тебе ако ти е убаво, незнам што се замараш со менеMore Misticen daj stvarno sto se naostrivte tolku kon Ohrid? Poubavo e na more sto se zamaras so Ohrid neznam![]()