Помош: Барам еден филм!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Мислев дека лесно ќе го најдам филмов ама се излажав. Ако може некој да најде торент или линкови од рапид, мегааплоад нека праќа пп. :)

Член од
8 јуни 2010
Мислења
158
Поени од реакции
9
Да не знае некој за овој филм.Еден човек продава вреќа марихуана во Колумбија,па краде авион и оди за Америка.Таму започнува бизнис со дрога.Оди во затвор неколку пати ама за малку дрога.Пред да оди во затвор во колата му останува една вреќа хероин.И оди во затвор ама заборава за дрогата.Ќерка му сака да оди некаде ама не сум сигурен точно каде.И излегува од затвор и одат со жена му на забава некоја и на овој му текнува за дрогата.И и кажува на жена му и се скараа нешто а позади нив полиција.Ги застануваат и му викаат отвори гепек и овој отвара и вреќата таму стои.Едниот полицаец пробува и вика чист хероин.Го апсат и добива уште 20 години затвор.Значи од филмот толку знам не знам ни година ни глумци ни ништо.Кој ќе го најде(ако некој го најде) има гајба пиво од мене.:pos2:
Any1?

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
closely watched trains - ова е многу мн јак филм , перфектна приказна за народноослободителната борба на чешкословачка .
three colors white и црвено и сино - полски е овој и станува збор за бурната транзиција на полска , доста добро е направен ако не ти е гледан ќе ужиуваш .
I served the king of england ова можеби и да е врвот на чешката кинематографија - страшно перфектно сработено дело - уживај
фала за предлозите - а ОВОЈ последниот го имам гледано и тоа пред недела -две- навистина вреди секој да го погледне -

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Филмот е мислам со Курт Расел. СЕ дешаваат убиства на жени, и едниот прст им е нонстоп исечен, на сите жртви.
Мислам дека он ќе отиде у затвор, ќе биде наместен, а уствари убиецот е жена која тој ја знае.
Ќе добива писма во затворот.

Мислам дека нешо вака беше филмот.

p.s. Го најдов, со Патрик Свејзи(RIP) бил. Нонстоп ги мешав овие двајца, а не верувам дека ќе прекинам.

Letters from a Killer

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.303
Детски филм, порано го даваа на СИТЕ МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ, со едни дечишта (кое од кое поинтересно) кај што ќе се тркаат ми се чини со количиња и сл. работи... :S

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Детски филм, порано го даваа на СИТЕ МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ, со едни дечишта (кое од кое поинтересно) кај што ќе се тркаат ми се чини со количиња и сл. работи... :S
The Little Rascals???

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.283
Торенти овде барање не, стопати имам пишано дека за друго е темава.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
The Little Rascals???

Alfa-Alfa :D

Филмов шо го барам е нешо тинејџерска,колеџ комедија. Тројца другари се кладет кој погрда женска ќе фатит и овај шо ќе најт најгрда стварно ќе се заљубит во неа?! Така нешо е филмов, друго не ми теквит :)

Н

'Никола'

Гостин
Филмов шо го барам е нешо тинејџерска,колеџ комедија. Тројца другари се кладет кој погрда женска ќе фатит и овај шо ќе најт најгрда стварно ќе се заљубит во неа?! Така нешо е филмов, друго не ми теквит :)
She's all that ?

Kajgana Shop

На врв Bottom