Exclusive глупости, кичерај и сељанштана

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
А бе Ексклузив кога зборуват за нашите ѕвезди, многу ги дигаат. Ги праат холивудските лигавештини, и затоа нашите почнаа да се занесуват. А бе , остај се:tapp:

Луѓе ме интересира дали некој учествуваше во наградната игра за вечера со Боки 13:pos2:

Луѓе ме интересира дали некој учествуваше во наградната игра за вечера со Боки 13:pos2:

не се секирај слаб е одзивот имаш големи шанси да добиеш..... мислам дека само саат време со нешто како тебе може да го преуреди :pos:

:pos: :pos:
не знам али ова ме утепа од смеење.Ноне на коњ се качила :pos: не е да е нешто интересно ама Ноне како збори тоа е лудило!!!
icon_sad.gif

Со кран :baeh:

Абе со кран ја качиле ама не овие нашиве. Нашиве не се јаки доволно. Ноне на коњот ја качиле со оние на дискавери ако си ги глеал супермашини што имаат големина од цел градски блок. Тоа бил голем потфат и за нив. Трабале да пазат временските кондиции да нема ветер да не падне да не утепа некој.

Што го правиSPAM подобар од другите енергетски напитоци?!
- Па бидејќи е од Холандија, значи подобар е
:nesvest::kesa:

A во врска со Ноне, аххх
Let her RIDE:sekss:

Што го правиSPAM подобар од другите енергетски напитоци?!
- Па бидејќи е од Холандија, значи подобар е
Роди ме мајко со дупка меѓу нозе, мозок не ми треба, и хостеса да бидам.

Каква ретардка чоече.

Само погледнете го ова и се ќе ви стане јасно какви ти се не се сликаат за ексклузив...ко прво е грда, ко второ дебела со целулит, се слика скоро гола итн...оваа ако личи на манекенка...јас сум Пенелопе Круз:pipi:
http://exc.com.mk/arhiva.asp?artid=4404

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom