House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај сеа тимот ќе брои 4ица + Хаус?

Пошо на крајот кажа 3/4, со оглед на тоа кој се откажа.

Инаку пак многу драма, пресврти и игри на сите страни. После рехабилитации и триста чуда, пак си игра играчки со сите нив. Ги манипулира сите, и тоа како му текне. :)

Bye bye, Jennifer Morrison..?

И така веќе не е доволно сексапилна, башка 13ка има поинтересна историја, поинтересен живот, повеќе заебанции може да се случуваат. Овие епизоди со стариот тим и онака не беа баш ко старите од прва и втора сезона, Тауб и 13ка биле поинтересни, само ние не сме го знаеле тоа. :)

Али најдебилно ми е што Форман никогаш не го тргаат од равенката, баш само затоа што е...црн. :devil3:

И така веќе не е доволно сексапилна, башка 13ка има поинтересна историја, поинтересен живот, повеќе заебанции може да се случуваат. Овие епизоди со стариот тим и онака не беа баш ко старите од прва и втора сезона, Тауб и 13ка биле поинтересни, само ние не сме го знаеле тоа. :)

Али најдебилно ми е што Форман никогаш не го тргаат од равенката, баш само затоа што е...црн. :devil3:
Него ко ке се плеснат Хаус и кади мислам ке ми олекне аман веке некако ногу ја развлечеа а да го подржам мац Тауб и 13ка ми беа далеко пинтересни него првата постава ама како и да е Хаус е секогаш тука уникатен без разлика на тимо.....

Последните три епизоди не ги гледав.
После Instant Carma, сфатив дека се заситив скроз од серијава.
Клучен момент е што порано ме смееше, и што Хаус беше дефакто кул. А, и некои сериозни филозофски дилеми се покреваа.
Сега е углавно ефтино психологизираљње и скорз истрошена шема на повторување.
A, кога ќе ми текне како саати броев до искачање на нова епизода...:)

Него ко ке се плеснат Хаус и кади мислам ке ми олекне аман веке некако ногу ја развлечеа а да го подржам мац Тауб и 13ка ми беа далеко пинтересни него првата постава ама како и да е Хаус е секогаш тука уникатен без разлика на тимо.....

Па нели се плеснаа на крајот на 5 сезона :pos2::pos2::pos2:
Тој момент толку го чекав, бев вери хепи
И кога после ... :tapp: не мавнаа од ѕид сите
Ако не се лажам, Хаус досега беше само со Стејси

Не ми се верува, поминаа скоро 6 ипол сезони, а Хаус и Кади... ништо од нив :nenene: :icon_lol:
А како се гледаат...

Аххх Хаус Хаус изгледам една и после цел ден се нервирам шо нема уште иначе не знам зашо оваа 7 епизода од 6та сезона ми беше некако нај добра од претходните 3-4 инаку чекам превод за 8 па да ја плеснам и таа ....А да и песната на крајот кога завршува 7мата епизода е ногу убава ....:drk:

Наводно последнава епизода е инспирирана од тип4ево.

Барем според ова.

Инаку, јака епизода. Ако некој знае како се вика вистински девојката на пациентот, нека си каже.цџз.

Ми се свиѓа новиот Вилсон. :)

Новава епизода беше мааалку досадна, ама не се жалам. Промена на тежиштето на дејствието со интересен крај. Дефинитивно отвара нови хоризонти на серијата. :)

Интересно беше да се види некоја епизода која не е центрирана на Хаус и како тој решава случаи туку да биде прв пат друг во центар на внимание.

Добра промена иако епизодата беше доста просечна.

Ја симнувам 9-та епизода сега, а ги гледав сите претходни. House е ѕвер, само ми фалат малку повеќе clinic hours, таму се главните фори :pos:

Абе видете, има причина зашто серијата се вика House M.D., а не Wilson M.D.

Се знае дека Wilson е добар support карактер, али епизода центрирана на него...не иде некако. Бар никогаш нема да биде интересна како оние околу Хаус.

Наводно последнава епизода е инспирирана од тип4ево.
Инаку, јака епизода. Ако некој знае како се вика вистински девојката на пациентот, нека си каже.цџз.
Добра епизода нема што :helou:Хаус мислам дека на некој начин и се "поистоветуваше" со пациентот , заради тоа на крајот и му го даде сирупчето .
Малку ми е криво за Хаус што не му успеа со Кади , ама од друга страна во понатамошните епизоди немаше да биде интересно доколку "се фатеа" :pos2:

Абе видете, има причина зашто серијата се вика House M.D., а не Wilson M.D.

Се знае дека Wilson е добар support карактер, али епизода центрирана на него...не иде некако. Бар никогаш нема да биде интересна како оние околу Хаус.

Се согласувам, не беше толку интересна.

Сепак сметам дека епизодата е направена само за да отвара нови интересни опции... Ако Вилсон е малку поостар, а Хаус е Хаус, ќе има интересни дијалози. :)

Како што вели Хаус на крајот... baby steps.

Oваа серија и Сикс фит андер ми дадое малце надеш во ТВ, иако не ги гледам на ТВ се разбира. За хаус можам да кажам дека е најдобрата серија во моментов и единственото нешто кое доаѓа блиску е Сикс фит андер. После фијаското на Лост т.е после инзворедните први 2 сезони серијата стана тиње и ми остана само Хаус и горенаведената серија, извинете за мал офтопик морав :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom