Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bye bye, Jennifer Morrison..?
Него ко ке се плеснат Хаус и кади мислам ке ми олекне аман веке некако ногу ја развлечеа а да го подржам мац Тауб и 13ка ми беа далеко пинтересни него првата постава ама како и да е Хаус е секогаш тука уникатен без разлика на тимо.....И така веќе не е доволно сексапилна, башка 13ка има поинтересна историја, поинтересен живот, повеќе заебанции може да се случуваат. Овие епизоди со стариот тим и онака не беа баш ко старите од прва и втора сезона, Тауб и 13ка биле поинтересни, само ние не сме го знаеле тоа.
Али најдебилно ми е што Форман никогаш не го тргаат од равенката, баш само затоа што е...црн. :devil3:
Него ко ке се плеснат Хаус и кади мислам ке ми олекне аман веке некако ногу ја развлечеа а да го подржам мац Тауб и 13ка ми беа далеко пинтересни него првата постава ама како и да е Хаус е секогаш тука уникатен без разлика на тимо.....
Добра епизода нема што :helou:Хаус мислам дека на некој начин и се "поистоветуваше" со пациентот , заради тоа на крајот и му го даде сирупчето .Наводно последнава епизода е инспирирана од тип4ево.
Инаку, јака епизода. Ако некој знае како се вика вистински девојката на пациентот, нека си каже.цџз.
Абе видете, има причина зашто серијата се вика House M.D., а не Wilson M.D.
Се знае дека Wilson е добар support карактер, али епизода центрирана на него...не иде некако. Бар никогаш нема да биде интересна како оние околу Хаус.