House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
За Амбер најверојатно зборува, крај на 4тата епизода : )

Искрено, јас мислев дека и двете пациентки во последната епизода ке умрат:toe:
Ама не сакам да ни еден од докторите да си замине

може ли некој да ми даде линк за некој ептен ок линкови за серијата аскам да ја симнам .фала однапред :tv:

Just a Boy напиша:
може ли некој да ми даде линк за некој ептен ок линкови за серијата аскам да ја симнам .фала однапред :tv:

ок линкови-ок торенти

Последнава епизода владее!

Најлесно би ја изгласал за најдобра Хаус епизода ever,секоја чест и капа доле.
Нов аспект на камерата,одлични заебанции на хаус и beat-down на веќе срање шоуа како Heroes.
Имаше многу јаки цитати,но...

House : Save the cheerleader,save your world.

Капа доле,уште еднаш :)

Признавам дека епизодата беше добра и имаше нешто невидено...
ама сепак...... главата ме заболе, едвај гледав, камерата нон-стоп мрдаше, едно време дури и лошо ми стана...

А цитатите, како и секогаш беа супер

Наистина одлична епизода , нетипична , интересна ... а башка Хаус на психијатар иде , подобар човек да стане :pos2:

Признавам дека епизодата беше добра и имаше нешто невидено...
ама сепак...... главата ме заболе, едвај гледав, камерата нон-стоп мрдаше, едно време дури и лошо ми стана...

А цитатите, како и секогаш беа супер

Еи,па имавме искуство како изгледа да не лекува медицинскиот тим на Хаус :)
Баш се долови locked-in синдромот.

Head,не им давај спојлери,ќе си помислат дека Хаус ќе е фин :)

Еи,па имавме искуство како изгледа да не лекува медицинскиот тим на Хаус :)
Баш се долови locked-in синдромот.

Head,не им давај спојлери,ќе си помислат дека Хаус ќе е фин :)

Тотално се чувствував како мене да ме лекуваат :nesvest:, дури малку језиво му беше додека ја гледав, ама сепак забавно :tv:

Како што чув (ако е вистина) треба наскоро да очекуваме sex сцена :vozbud::vozbud::vozbud:
Валда ја чуваат за крај на сезоната, кога Кади ке биде пациент на Хаус(моја претпоставка)

Последнава епизода беше одлична! Знаат овие продуцентиве на Хаус за разлика од другите да внесат свежина во серијата. First person сцените беа одлични, монологот на жртвата, паничното однесување добро доловено. Само малце беше глупо што Хаус одма од почетокот сфати што му е, но битно е што епизодата беше крајно интересна, иако и она што Тауб го донесе не ми беше реално. Мајнд контрол....

Последнава епизода беше одлична! Знаат овие продуцентиве на Хаус за разлика од другите да внесат свежина во серијата.

Е во денешнава 20 епизода ептен освежија... Ни на крај памет немаше да ми текне дека тоа може да се случи во серија како House MD...
Конечно се случи нешто... Штета што мораше да биде жално

Да. Денешнава епизода беше многу емоционална. Не ни очекував дека ќе умре баш
Kutner.

Како што се ближи крајот на сезоната се подобри и подобри епизоди вадат.

Колку јака епизода ејј..
Дефинитивно не очекував вакво нешто.

Доктор Хаус е овај? Имам гледано некоја епизода и воопшто не ми се допадна неговиот карактер.
Арогантно копиле имам во живо видено доста такви и ми е преку глава од нив, а па не во тв серија да ги гледам.

а има ли некоја страна со епизоди од Хаус ко South Park што има? И кога се репризите на канал 5?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom