House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Јас вчера ја изгледав 2 сезона сеа ја симнувам 3та малку сум назад од вас ама у секој случај типот е закон исто како и филмот може и да те расплаче и да те стави во неизвесност а и баајги знае да те насмее само ме интересира ке згреши ли некогаш оваа фаца.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

You wanna kiss me, don't you?
-I always wanna kiss you...
:back::back::back:
Срциња мои најубави...

Продолжуваат со супер епизоди...
БРАВО

Леле последнава епизода беше прекрасна
Не ми се чека до наредната...
еве превју од неа, крај на сезоната...

Денес ја изгледав 20-тата епизода, на канал 5 ја фатив од почеток. Едноствано без зборој ме остај. Ги имам дома сите на цд, али никако да одвојам време да ги гледам.. ама после ова денес сигурно ке ги изгледам. Вреди.

Срциња мои најубави...

БРАВО
Лелеее ќе се земат децата :vozbud:
Или не ...
Ќе избере ли Хаус помеѓу Вајкодинот и Кади , којзнае , денес ќе видиме :helou:
Мада ја мислам дека ќе кљукне уште некој Вајкодин , па не за џабе Амбер ја вратија во улога на халуцинација , овде мора да има некаков расплет . Гарант ќе мора да оди на подолга рехабилитација Хаус , таман има цело лето додека да почне новата сезона :pos2:

Срциња мои најубави...

БРАВО

Немој бе вакви муабети, некои ќе помислат дека е лигуш Хаус.
Не е фер бе, ова не е карактеристично за него, требаше да си остане совршено ладнокрвен и индиферентен до крајот, тоа е Хаус што го знаеме и сакаме, не ова.

Немој бе вакви муабети, некои ќе помислат дека е лигуш Хаус.
Не е фер бе, ова не е карактеристично за него, требаше да си остане совршено ладнокрвен и индиферентен до крајот, тоа е Хаус што го знаеме и сакаме, не ова.

Море според последната епизода од сезонава, ништо чудно Хаус и Вилсон да ги спојат во врска :pos2::pos2::pos2:

Знаев дека нешто друго ке испадне, ама до толку и јас не се надевав
Мислев дека Хаус и Кади ке бидат во врска, барем летово, а потоа ке се караат. Искрено ме разочараа со халуцинациите на Хаус. Ме изненади и свадбата на Камерон и Чејс.

Море според последната епизода од сезонава, ништо чудно Хаус и Вилсон да ги спојат во врска :pos2::pos2::pos2:

Знаев дека нешто друго ке испадне, ама до толку и јас не се надевав
Мислев дека Хаус и Кади ке бидат во врска, барем летово, а потоа ке се караат. Искрено ме разочараа со халуцинациите на Хаус. Ме изненади и свадбата на Камерон и Чејс.
Како можеше то да те разочара. Јас од ко видов крајот
се осеќав нешто како кога го гледав Fight Club прв пат.

Лелеее , ми се исполни предвидувањето:pos2:
Сега Хаус ќе си одмори преку лето , и од Есен ќе растура пак . А каква штета , баш помислив дека конечно ја лупнал Кади , ама :toe:
А бе , Вајкодин е тоа ,нема заебанција со него :nesum:

Леле последнава епизодааааааааааааа
Немам зборови, неверојатно нешто! Ни на крај памет дека е можно вака да заврши сезонава.

:nesvest:

Ги изгледав последните две и останав без зборови..
Се прашувам каква разврска ќе има во следната сезона..

Ги изгледав последните две и останав без зборови..
Се прашувам каква разврска ќе има во следната сезона..

Хаус ќе се врати на работа и ќе зема скришум Вајкодин пак?

Хмм како и да е давај шеста побрзо упм. :)

Хаус ќе се врати на работа и ќе зема скришум Вајкодин пак?
Не верувам дека ќе биде тооолку лесно, мислам дека ќе биде како кога се излечи со ногата, ќе биде “нормален„ човек ама нема да биде добар лекар и пак ќе напраи некоја беља...

Абе чекам 5 сезони да се рокнат Хаус со Камерон. Вкрај добар пар ми се, барем во моите очи. Ај сеа во 6-та.

Pls writers pls. :vozbud:

Абе чекам 5 сезони да се рокнат Хаус со Камерон. Вкрај добар пар ми се, барем во моите очи. Ај сеа во 6-та.

Pls writers pls. :vozbud:

Изгледа ке се изначекаш...
Не верувам дека тоа ке се случи некогаш...
Актерката што ја глуми Камерон е во врска со Џеси т.е.Чејс во серијата што е... се запознаа во серијава, а едно време и верени беа...

А гледајки колку изненадувања имавме годинава, ништо чудно Хаус и геј да го направат

Е тоа ке биде интересно за гледање :vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom