ГинаС ама ние невелиме дека Охрид не е убав, Охрид е фантастичен, народот е прекрасен ама ТУСТИЧКИ УСЛУЖЛИВ НЕ Е немојш ти да отидеш во кафетерија и да чекаш 20 мин да дојди келнер и да ти рече „шо требит за пиење“ да појш в продавница и да речеш „Сакам кока кола“ и да ти одговорат „оригинал сакаш?“ (има и фалсификат КОКА КОЛА, знам за кола, оваква кола, онаква кола ама фалсификат КОКА КОЛА не сум сретнал) + фискална да нема шанси да ти дат, неможи еден хамбургер кој зимоска ко бев Охрид го платив 50 денари сеа ко ќе одам да треби да го плаќам 100ка (мин) то е то шо нечини а во никој случај градот
Како прво кажи ми каде чекаш 20 минути, зошто јас никогаш во овие 10 години уназад немам почекано толку многу ??????? За кока кола нормално е да те праша дали сакаш вАква или онаква а тој гарант те прашал така пошто можда имало случај што побарал таква кока кола(фалсификат хахах ) па сега овој продавачов си ја именува со негово име, е за фискална неможиш да ме разубедиш дека не даваат бидејки за продавниците е тоа толку строго што веднаш ги пријавуваат дека не даваат фискални па незнам дали на некој на сред лето би му се ризикувало да не дава сметка па да му ја затворат продавницата