Груевски:Шекеринска = 3139:591

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro be lugje stvarno li pagate na populizam ??? na evtin lokalpatriotizam? dve reklami 5-6 apsenja i .....odma za gvujo. A Gvujo si gi krie neuspesite vesto

Ај бе шозбориш, гледај ги малку анкетите на kirilica.com, пушти малку Сител ако нешто не ти е јасно, а во петок, во доцните вечерни термини ако нема што да правиш, ќе си пуштиш Канал 5 и ќе го гледаш фраерот Миленко, он е толку паметен и за све има одговор, само коа ќе му пишеш на тоа форумот дека не е ништо повеќе од обичен политички манипулант и демагог,и за тоа ќе му наредиш факти, он прво ја пушта неговата војска од 15/20 членови на форумот да те терат у п.м па после така фраерски и демократски ти вика да се претставиш, зошто он не полемизирал со анонимни. Која глупост!! А ако уште нешто ти остане неразјаснето, ќе си отвориш Вечер и ќе прочиташ што пишал чичко Латас, за да ти се разјасни. Човекот е мозок. Дома ги има сите можни политички дресови, и секои четири години си облекува нов, прав демократ, исто како и неговиот демократски весник, во кој ако сакаш коментарот да ти биде објавен, нема да пишеш Грујо е добар, или Грујо е арен. Мора јасно гласно и недвосмислено да стои, Грујо е најдобар, Грујо е цар, Грујо e best of the best. И за крај ако ти останал барем и најмал сомнеж за Грујо, ќе си купиш фокус, и ќе читаш што кажала Мирка Велиновска:pos:.

Се согласувам дека СДСМ моментално ја има најлошата постава(глуп е зборов,али јбг тој прв ми текна) до сега.
Под итно им треба рифреш,освежување,whatever.

Tocno taka.
Koga veke kako glasacko telo se primorani da go imaat makedonskiot narod, treba da se borat za idninata na Makedoncite, a toa moze da go pravat etnicki makedonci samo, ne lugje so stranski preziminja od sever ili pak od jug.

Ај бе шозбориш, гледај ги малку анкетите на kirilica.com, пушти малку Сител ако нешто не ти е јасно, а во петок, во доцните вечерни термини ако нема што да правиш, ќе си пуштиш Канал 5 и ќе го гледаш фраерот Миленко, он е толку паметен и за све има одговор, само коа ќе му пишеш на тоа форумот дека не е ништо повеќе од обичен политички манипулант и демагог,и за тоа ќе му наредиш факти, он прво ја пушта неговата војска од 15/20 членови на форумот да те терат у п.м па после така фраерски и демократски ти вика да се претставиш, зошто он не полемизирал со анонимни. Која глупост!! А ако уште нешто ти остане неразјаснето, ќе си отвориш Вечер и ќе прочиташ што пишал чичко Латас, за да ти се разјасни. Човекот е мозок. Дома ги има сите можни политички дресови, и секои четири години си облекува нов, прав демократ, исто како и неговиот демократски весник, во кој ако сакаш коментарот да ти биде објавен, нема да пишеш Грујо е добар, или Грујо е арен. Мора јасно гласно и недвосмислено да стои, Грујо е најдобар, Грујо е цар, Грујо e best of the best. И за крај ако ти останал барем и најмал сомнеж за Грујо, ќе си купиш фокус, и ќе читаш што кажала Мирка Велиновска:pos:.

Ne be, ke gi gledam ''5'', cii vesti se kako da se grcka drzavna TV :pos2: :pos2:

A Mirka Velinovska samata si kaza deka e komunjarka, no koga razmislila so svoja glava deka Gvujo e najdobriot makedonski politicar momentalno, nema kaj da se bega:toe:

Ne be, ke gi gledam ''5'', cii vesti se kako da se grcka drzavna TV :pos2: :pos2:

A Mirka Velinovska samata si kaza deka e komunjarka, no koga razmislila so svoja glava deka Gvujo e najdobriot makedonski politicar momentalno, nema kaj da se bega:toe:

Мирка мислела и со своја глава. Чудно. Извини ама стварно не сум знаел:pos:.

Еве ја уште еднаш дволичната, уствари столичната СДС-овска политика?!

Кога Мирка беше со нив, т.е. прво новинарско перо, во тогашна Нова Македонија (периот од тоталитаризмот па до некаде 2001) и виден придружник на лицето беше ОК?!

А сега не е!

Тогаш мислела со ,,своја глава,, а сега не! Е како бе?

pak ke si pobedime VMRO DPMNE i za site pomladi utre vtornik vo univerzalnavo 19:00

17 GOD UMS NA VMRO DPMNE!

Еве ја уште еднаш дволичната, уствари столичната СДС-овска политика?!

Кога Мирка беше со нив, т.е. прво новинарско перо, во тогашна Нова Македонија (периот од тоталитаризмот па до некаде 2001) и виден придружник на лицето беше ОК?!

А сега не е!

Тогаш мислела со ,,своја глава,, а сега не! Е како бе?

Колку за ваша информација Господине, Мирка никогаш не сум ја ставал ни во новинари , а камо ли во независни новинари, баш заради тоа и не вреди да дискутирам за неа, но чудно е тоа после секои избори, "независните" новинари, наеднаш купуваат џипови, станови, куќи. Како ли успеваат само да заштедат?

17 GOD UMS NA VMRO DPMNE!

Ај со среќа 17 годишнина УМС на ДПМНЕ, но судејки по твоите години напишани на профилот, не сум знаел дека ДПМНЕ има и УЈС (унија на јуниорски сили). Како тргнало ова, не ме чуди за некоја година да видам роденден на УКС (унија на кадетските сили на ДПМНЕ). Свашта ќе научи човек по ова форумите.

Што би требало да значи ова?

Дали по изборите ќе имаме Еднопартиски парламент?

Повторно парламент со слаба опозиција? Ако е така, кој ќе ја биде „ревизор„ на работењето на владата?

Дали оваа анкета треба да ги подразмисли малку СДСМовците во однос на нивното мислење за лидерот? Може ли Шекеринска со волкава мала подршка да ја води најголемата партија во опизиција?

А Бранко? Малку е чуден неговиот рејтинг? Дали последните неколку патриотски изјави им го заматија умот на Македонци?

Ајде малку анализа на анкетава.
Па и да има едноумие, тоа го одлучува народот..Се знае, ако освои ВМРО минимум 55 пратеници, + ДПА минимум 10 ќе имаат и Бадентер и се...

Господине реалист! Добро е што на некои ,,независни,, новинари, им ги гледаме џиповите. Тие можат да се видат, становите кои се кај нас исто така можат да се видат, куќите такуѓере. Меѓутоа дали на некои од ,,независните,, новинари, неможеме да им ги видиме вилите и викенд, одморџиските места ,,купени,, или дадена во некоја држава, каде ни треба виза, каде се игра сиртаки на бузуки?!

Господине реалист! Добро е што на некои ,,независни,, новинари, им ги гледаме џиповите. Тие можат да се видат, становите кои се кај нас исто така можат да се видат, куќите такуѓере. Меѓутоа дали на некои од ,,независните,, новинари, неможеме да им ги видиме вилите и викенд, одморџиските места ,,купени,, или дадена во некоја држава, каде ни треба виза, каде се игра сиртаки на бузуки?!

Именувајте Ве молам.

Мирка мислела и со своја глава. Чудно. Извини ама стварно не сум знаел:pos:.
Прочитај некоја нејзина колумна во Фокус и ќе видиш колку реално ги анализира работите во МК.Фрчко и комп. може организирано на часови да одат кај нејзе.

Прочитај некоја нејзина колумна во Фокус и ќе видиш колку реално ги анализира работите во МК.Фрчко и комп. може организирано на часови да одат кај нејзе.

Ова ми личи на школата на Миленко. Дали ти пријателе ја читаше Мирка 95та година, или 2000та година, или слушна за неа откако демагогот Миленко почна да ја форсира како најголем аналитичар во државава во неговото "касно вечерно шоу"?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom