NBA PlayOff 2008

Статус
Затворена за нови мислења.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Хамилтон заебава работа сеа.Незизвесен е за вечер али мислам дека ипак ќе се убаци у игра.А и да не игра па.Голема работа.Стаки изненадува у плеј оф а и ќе се отвори простор за другиве. Тоа е добро у тимов,шо не зависат од еден играч. Се надевам ќе тепаме вечерва па у недела шо биде биде.

ПС.
Ама и Wallace заебава работа. Има 6 технички у плеј оф.Ако направи и 7ма техничка ќе биде суспендиран наредниот натпревар(ако го има) и за секоја наредна после по еден натпревар суспензија. Будалиот го казниле со 25000$ претходната утакмица. Многу е дилајла чоекот.:)

V

Viktoranius

Гостин
Супер финале ќе биде, Бостон - Лејкерс ! Тоа ќе биде кошарка за око.

Член од
30 мај 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Abe deca so se macate Los Angeles Lakers ( La Lakers ) se NAJDOOOBRII !!!:vozbud:
Oni ke tepat gi poseraa na San Antonio ke ja zemat Playoffs gotovo e kraaaaj ...... Pozdravo do site od najgolemiot navivac na KOBE BRYANT !!!!! Bravo Kobe supe si :je:

Janev

2.856
Поени од реакции
58
у колко играт вечер??

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
02:30 кажаа ќе дават на мтв 1 и на обн.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
E вечерва ќе биде интересна утакмицааа.....Можда и последна за Пистонс годинава(не дај Боже).
Се мислам дали да глеам пошо до сеа 2 пати гледав и 2 пати изгубија.:) Баксуз сум им изгледа.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Хамилтон изјави дека ќе игра, тоа барем треба да е олеснување за Детриот.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Абе да,ама ќе игра повреден така да нема да може да игра на негово ниво. Боље ќе биде да почне од клупа.Нека игра Стаки место него на почеток па ако не им иде така тогаш нека го убацат Хамилтон.
Ако има нешо шо ме нервира у оваа серија...Флип Сандерс. Супер тренер е,искусен и се тоа ама многу ме разочара пртоив Бостон. Многу глупи потези праи.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Колку сум изнервиран сеа.Јебем ти тим. 10 поени преност изгубија за 2 минути.Браво пистонс. Ѕверови сте. Среќа и до тука шо дојдовте. Не требаше да гледам. Можда ќе тепаа .хехе. Ај догодина ќе има друг тренер и некој нов играч па можда ќе идеме до финале.
Браво Бостон.Феноменална последна четртина.Тепајте у финале.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Ја гледав кошарката и неможам да верувам како можеа Детроит да одиграат така бедно во последната четртина..13 коша.. Wallace...срамота..а и овој Prince..како можеше да му ја украдат топката на 1 и 40 до крај при 4 разлика..абе сом..
Сеа ќе гледам ретро...кошарка ...

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
Grand Finale ИСТОРИЈАТА СЕ ПОВТОРУВА. Двата најголеми тимови во NBA
повторно се сретнуваат во финалето.
CLASH OF THE TITANS. Ќе уживам во ова финале како во никое до сега што сум го гледал.:tv:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Хммм ако Ален, Пирс и Гарнет играат на своето ниво, многу е веројатно дека Лејкерс ќе изгубат. Но пак Лејкерс се далеку поубедлив тим во плеј офот, имаат само 3 порази наспроти Бостон со 8.

Многу разлика ќе направи стратегијата и тактиката на трењерите. Сега на една страна го имаме идниот Hall of Fame-ер Фил "Zen Master" Џексон со 9 титули наспроти Док Риверс. Не треба објаснување кој е подобар нели :)

Тешка серија но сакам и се надевам титулата да остане на Запад.

dexter

Бадијала!Форум
Член од
16 јуни 2005
Мислења
472
Поени од реакции
3
Незнам баш кој ќе победи...Многу ги сакам и двата тима но нешто повеќе не влече накај Lakers.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom