Фан клуб - РК Вардар

Не се мали листовите него на поедини сегменти ги има помалце па затоа ти се гледа дека има дупки ... Се на се , за наши услови е топ кореографија и само не знам зашто толку припреми ,цимање,предоговарање од страна на КЗ за релативно лесна кореографија ...

Да сега ви видов убаво сликите сите,некаде има некаде нема листови,нема врска тоа е.
Инаку брат реално гледано за нашава тифо сцена,вакво корео е екстремно тешко да се направи,посебно кога се превртуваат листовите.

EVE NESTO INTERESNO....NAJGOLEMITE SRPSKI NAVIVACKI GRUPI POCNAA DA GI KOPIRAAT KOMITI ! :):):)
Picture021.jpg

0910_cz_ofk_1.jpg

PAROLATA NA KOMITI E OD PRED 3 GODINI,DELIJE VCERA NA UTAKMICA !!:toe:

COPY ZAPAD-PASTE SEVER !!!!

Една маана за кореото...мали се листовите или така ми се гледа ???
-Како што видов од сликите,листовите се премногу мали за да се држат раширени и горе убаво да испадне кореото,требало поголеми листови со што и кореото би успеало тотално !!!
И вака не е лошо,ама со поголеми листови е филингот...
Ајде памет за друг пат ;)
Кореографијата беше успешна да не се заебаваме :):) Тоа што на сликата се гледа е така затоа што е сликано од таква перспектива, и нормално е да има по некое дупче :vozbud:
Не се мали листовите него на поедини сегменти ги има помалце па затоа ти се гледа дека има дупки ... Се на се , за наши услови е топ кореографија и само не знам зашто толку припреми ,цимање,предоговарање од страна на КЗ за релативно лесна кореографија ...
Е не е баш лесно :):) Не е лесно да се објасни пред 1000 луѓе што како, кога се вртат листовите, која боја треба да се дигне и слично.

Да сега ви видов убаво сликите сите,некаде има некаде нема листови,нема врска тоа е.
Инаку брат реално гледано за нашава тифо сцена,вакво корео е екстремно тешко да се направи,посебно кога се превртуваат листовите.
И пак грешиш, листови имаше секаде на секое столче. Сепак некои столови беа празни, а искалите разделуваа некои делови, ама сепак според мене кореографијата беше успешна :smir::vozbud:
И како што викаш пак ќе повторам изведбата на кореографијата воопшто не беше лесна за наши услови!!!

Секоја чест за навивањето, добра атмосфера. Уште Вардар да беше на ниво...ќе беше супер. Со Кил и Барса очекувам уште подобро навивање, би требало да има и од Тетово :smir:

nesakam da provociram brat ama delije da ve kopiraat :pos2::pos2::pos2: daj ne zaebavaj 4e ti se smee nekoj:smir:
btw navivavte super respect za toa:smir:
i uste ova ne mozite da se tokmite so delije i grobari koga oni odat po 10 000 a vie samo 1000-2000
Дечкото што ја ставил сликата не е член на ајдуци не на комити, а ко второ алал да му е што се досетил на ова :):). Инаку нема што да се токмиме со Делии и Гробари, едноставно кур ме боли за нив што сакаат нека прават, ниту се палам на нивното на навивање ниту ме интересира што како...

Дечкото што ја ставил сликата не е член на ајдуци не на комити, а ко второ алал да му е што се досетил на ова :):). Инаку нема што да се токмиме со Делии и Гробари, едноставно кур ме боли за нив што сакаат нека прават, ниту се палам на нивното на навивање ниту ме интересира што како...

toa me raduva bro ama dali site mislat kako tebe???poveke od pola mislat deka sve kako delije i grobari a site ja znaeme realnosta kako e :smir:
ina4e navivanjeto bese top v4era uste ednas respect :smir:
i daj stavete nekoe klip4e

Е да бе од Комити ја копирале Делије. Да беше цела песна ај да речиш ја копирале, ама БГ навија за Звезду е парола која пред 10-15 години ја вадеа дечките од северот...

То е исто како што пеете вие Еден е Вардар ( а има и Вардар Декамел) ... Да почнат да си пеат сите Еден е Пелистер, Една е Победа, Еден е Ѓорче, Работнички...

Жалосно е само што тренд стана не само кај вас, туку и кај нас и кај останатите навивачки групи да се копираат песни, транспаренти, од идолите Делије Север, гробари југ... Знам дека ќе се инаетите дека само ние копираме (пр. Пелистер е...) Ама и вие батиња не сте цвекиња за мирисање :helou:

Инаку за вчера... Навивање солидно ( мада можеше многу повеќе ) Играта, можите да викате уа битолчани!!! Цела екипа е Пелистер од пред неколку сезони :pipi:

Од толку многу постови нема ни еден што го пишува резултатот!? Барем едно инфо за тие што не биле во можност да го гледат натпреварот.

Е да бе од Комити ја копирале Делије. Да беше цела песна ај да речиш ја копирале, ама БГ навија за Звезду е парола која пред 10-15 години ја вадеа дечките од северот...

То е исто како што пеете вие Еден е Вардар ( а има и Вардар Декамел) ... Да почнат да си пеат сите Еден е Пелистер, Една е Победа, Еден е Ѓорче, Работнички...

Жалосно е само што тренд стана не само кај вас, туку и кај нас и кај останатите навивачки групи да се копираат песни, транспаренти, од идолите Делије Север, гробари југ... Знам дека ќе се инаетите дека само ние копираме (пр. Пелистер е...) Ама и вие батиња не сте цвекиња за мирисање :helou:

Инаку за вчера... Навивање солидно ( мада можеше многу повеќе ) Играта, можите да викате уа битолчани!!! Цела екипа е Пелистер од пред неколку сезони :pipi:
Добар си:kesa:
..........друг пат тие што не беа во сала(од оправдани причини) ќе си дојдат за да го видат резултатот сами

nesakam da provociram brat ama delije da ve kopiraat :pos2::pos2::pos2: daj ne zaebavaj 4e ti se smee nekoj:smir:
btw navivavte super respect za toa:smir:
i uste ova ne mozite da se tokmite so delije i grobari koga oni odat po 10 000 a vie samo 1000-2000
Nikoj ne gi sporedi Komiti so Delije ili Grobari,seuste se daleku zad niv,no jas veruvam deka dokolku Vardar ima uspesi na megunarodna scena kako Partizan basket Komiti nema mnogu da zaostanuvaat zad niv...mozebi tebe ti zvuci smesno !! zamisli samo Vardar da ima konkuretna ekipa vo liga na sampionite,nesto slicno kako Zagreb CO ili Kil,da meli se pred sebe,svakas sto ke se desava vo sala!!? ako moze komiti da pravat atmosfera koga nivniot tim gubi so 10 gola zamisli sto ke bide tolku da vodi !!
za okolu parolata...Zacy ti be srboman si ??? najde da gi branis niv...daj be slika od 10-15 godini od taa parola ? taka si ja tropna ovaa...

Сепак, и покрај одличното навивање... мене ми се чини дека на Комитите побитна им беше кореографијата отколку натпреварот.

Сепак, и покрај одличното навивање... мене ми се чини дека на Комитите побитна им беше кореографијата отколку натпреварот.
Шо требаше Комити да направат? Да играат место играчите

Не, ама неколку пати погледнав натака, пола од навивачите не го ни пратеа ракометот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom