Фан клуб - РК Вардар

NIEDEN IGRAC NE ZASLUZUVA DA BIDE ISVIRKUVAN !!! SEPAK TOJ IGRAC SE BORI ZA TVOJOT KLUB,MOZEBI OD PREGOLEMA ZELBA DA MU POMOGNE NA KLUBOT GRESI !! EDINSTVENO TREBA DA BIDE ISVIRKAN E TOJ TRENER STO MU DOZVOLIL DA IGRA !!!
BUMP!!убаво кажа дека ниеден играч не заслужува да биде исвиркан...ни тренерот не заслужува...гледајте реално малце Вардар има квалитет да...но што и да пробаа да играат едноставно не им одеше беа прочитани како буквар и секоја нивна грешка беше казнета со гол на спротивната страна..играчите се трудеа трчаа но кога не оди не оди и не е крив Ангеловски туку тука одговорност превзима цела екипа а не поединец...колку и да имаше желба кај него и кај сите други да се изигра на ниво како шо се замислило едноставно неможеше....но има време за промена на сето тоа и неможе после еден пораз одма свиркање и слично.Се надевам ме разбравте

Tebe pa koj te e postavil za moderator na ovaa tema ne e jasno !!! ako neznaes da citas vrati se vo prvo odelenie,znaci nikoj ne gi spomna navivacite od Beograd,postaviv slika vo koja vidno se gleda deka Delije se gi kopirale na Komiti !! na ova odma se ubacija ovie badboy i zacy pravejki sporedbi kolku navivacite na nasiot severen sosed bile podobri od Komiti:toe: samo se obiduvav na kletive srbomani koj pomilo im e da pobedi partizan ili zvezda otkolku Vardar da im pojasnam kako i zosto tie se pobrojni na megunardni sredbi !!
По 1000 пат го кажуваш ова, еднашка другите потфрлуваат и ја мешите темата, бегајте у Навивачки групи таму пишајте кој копирал на кои биле побројни. Знам дека Комитите се дел од тоа, ам претеруваш.

Мислам дека во моментов најтенки сме на пикерската позиција, затоа што едноставно не уништија од тоа место :(:( Инаку знае ли некој каква е сега салата во Автокоманда, има ли шансида не пуштат едно 300 души да влеземе зашто порано беше претесна за да не собере:toe:

ja mislam ke se ide i poise ali site ako vlezeme ke trbea cela tribina da ja zafatime :)

ja mislam ke se ide i poise ali site ako vlezeme ke trbea cela tribina da ja zafatime :)
Абе ќе се иде тука нема сомневање :):) Инаку повеќе од 300 души не ми се верува да бидеме а ако на ја просирие барем малку трибината нема шанси да не собере:toe:

Koga igrate so metalurg...?

На 14-ти се игра дербито, барем така пишуваше по веснициве, а салата не е проширувана, туку само е среден паркетото, осветлувањето, кречено е и средени се клупските простории.

Мислам дека во моментов најтенки сме на пикерската позиција, затоа што едноставно не уништија од тоа место :(:( Инаку знае ли некој каква е сега салата во Автокоманда, има ли шансида не пуштат едно 300 души да влеземе зашто порано беше претесна за да не собере:toe:
Јас ја знам, и нема шанси да ве собере односно нема да ве пуштат толку. Мала е салава само 1 трибина мислам дека го знаето ова, не не нема да ве збере ако одите едно 50-100 дуси МАКСИМУМ, а и за толко дали ке има.

ИНГЕМАР ЛИНЕЛ (ТРЕНЕР): "Задоволен сум од постигнатиот резултат. Одигравме тежок меч. Очекувавме одбраната на Вардар Про да биде цврста и да имаме проблеми, но на теренот с$ изгледаше далеку полесно од очекувањата. Забележавме значајна победа. Морам да го споменам и амбиентот во кој се играше. Публиката одлично го бодреше својот тим и посебно во првото полувреме беше тешко да се воспостави комуникација со ракометарите". BRAVO ZA KOMITITE I ZA SITE NAVIVACI KOI OSTANAA DO KRAJ DA GI POZDRAVAT RAKOMETARITE

Јас ја знам, и нема шанси да ве собере односно нема да ве пуштат толку. Мала е салава само 1 трибина мислам дека го знаето ова, не не нема да ве збере ако одите едно 50-100 дуси МАКСИМУМ, а и за толко дали ке има.
Брат сум бил стоп пати во салата :):) Не ме разбра. Значи до лани идевме по 200 души во автокоманда и едвај не собираше. Реално е сега да отидеме уште повеќе. Е нели ја реновираа салата, епа прашувам дали ги зголемиле трибините или останала иста, пошто факт е дека 300 души нема теорија да не пуштат ако не се сменило ништо

Брат сум бил стоп пати во салата :):) Не ме разбра. Значи до лани идевме по 200 души во автокоманда и едвај не собираше. Реално е сега да отидеме уште повеќе. Е нели ја реновираа салата, епа прашувам дали ги зголемиле трибините или останала иста, пошто факт е дека 300 души нема теорија да не пуштат ако не се сменило ништо

Vo sredata igravme utakmica vo avtokomanda,kak so znam lani imase stolcinja sega nema...pa malko e prosirena,bi trebalo da ve sobere 200-300 dusi ako odate

Те сватив а викаш 200 души ве пуштаа ?? Чудно ми е како домакин да дадат толку навивачки во случај на збирот на салата. Шознам, не ми се верува мене во поголем број да одите, а нели како што занам дербито се играше во Борис, или веке не?

Не се сложи годинава Металург да игра во Борис откако виде минатата година дека нивните навивачи беа 10 пати помалку, па им се фати како сите четири натпревари да ги играат на гостински терен!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom