Топ 10 причини зошто да се фатите со Архитект

back_rest

ex mod coder
Член од
19 јули 2006
Мислења
1.590
Поени од реакции
107
Архитектите се добри во секој случај:)Искусено...:)но од уште некој нема да ми се лоши.Така да и јас се пријавувам на списокот б арам и јас архитект.:pipi:
Ова множинава ми е интересна. Колку беа на број, а? Кажуј :pishtoldz

Член од
2 октомври 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
A vaziv li tija 10 reasons iz arhitektke mislu imamo li gi i mi tija sposobnosti.Da znam da kazuju moz ke se izlze nekoj.

Dadence

sweet devil
Член од
3 февруари 2007
Мислења
390
Поени од реакции
2
Девојки се ова супер, ама ќе мора добро да се потрудите бидејќи само 35% од популацијата на Аритектонски се машки:helou:....

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Ондак, се што преостанува е да се надеваме дека идните генерации на архитектонски ќе се запишат повеќе машки желни да станат архитекти!:)

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ехее само ја иам двајца другари идни архитекти (сеа средно се :)) Ете ви ги серпико и кире мали :) од кајганџииве де.. :)

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Вол ти си у тие два другари средно шо се и коа е пишан постот ти не беше кајганџија :) Е сеа ќе пишам вака... иам (сосе Кире и Серпико) 4орица архитекти у френд лист од кој тројца се кајганџии... Кире, Серпико и Антиталент :) И еден шо го нема на форум ама се важи х) Ако сакате да ви местам ајде кажујте....

antitalent

idiotizam i renesansa....
Член од
22 јануари 2009
Мислења
182
Поени од реакции
6
Вол ти си у тие два другари средно шо се и коа е пишан постот ти не беше кајганџија :) Е сеа ќе пишам вака... иам (сосе Кире и Серпико) 4орица архитекти у френд лист од кој тројца се кајганџии... Кире, Серпико и Антиталент :) И еден шо го нема на форум ама се важи х) Ако сакате да ви местам ајде кажујте....
ok de se zaebavav:D:D

M

MIL

Гостин
Fativ arhitekt za kukata cela plan da mi napravi kako da izgleda rasporedot na sobite i sve top no sakam neso da smenam i se javiv na eden arhitekt za dnevna soba i znaes so mi kaza od 8-10 evra bara za kvadrat a jas imam 70 m2 salon so mu e na nego za tie pari ke si zemam top garnitura LUDI COVECE

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Fativ arhitekt za kukata cela plan da mi napravi kako da izgleda rasporedot na sobite i sve top no sakam neso da smenam i se javiv na eden arhitekt za dnevna soba i znaes so mi kaza od 8-10 evra bara za kvadrat a jas imam 70 m2 salon so mu e na nego za tie pari ke si zemam top garnitura LUDI COVECE
Најофтопик мислење на милениумот.

glufce

French Toast
Член од
15 јануари 2006
Мислења
827
Поени од реакции
8
Стварно, кои глупости... :icon_roll

Можејќи за без пари да најдеш некој, онака. Чисто од љубов кон професијата да ти го среди станчето/куќата.

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Најофтопик мислење на милениумот.
:pos2::pos2: нема видено за шо е конкретно темата, сигурно и самиот не знае дека е офтопик . :kesa:

--- надополнето ---

Можејќи за без пари да најдеш некој, онака. Чисто од љубов кон професијата да ти го среди станчето/куќата.
да бе зш за без пари некој за џабе завршвел факултет ...ко ке седнам в кафич ми наплакет пијачка? ми наплаќет, ко ке прам на телефон муабет-исто зошто од љубов кон професијата не ми дает безпари? , да не бидам патетична и идејата си има своја цена...

Член од
21 септември 2008
Мислења
166
Поени од реакции
7

Еве ако е женско може и за без пари ја бидејќи сум иден архитект па ќе се раздужиме некако :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom