Топ 10 причини зошто да се фатите со Архитект

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Архитектите се добри во секој случај:)Искусено...:)но од уште некој нема да ми се лоши.Така да и јас се пријавувам на списокот б арам и јас архитект.:pipi:
Ова множинава ми е интересна. Колку беа на број, а? Кажуј :pishtoldz

A vaziv li tija 10 reasons iz arhitektke mislu imamo li gi i mi tija sposobnosti.Da znam da kazuju moz ke se izlze nekoj.

Девојки се ова супер, ама ќе мора добро да се потрудите бидејќи само 35% од популацијата на Аритектонски се машки:helou:....

Ондак, се што преостанува е да се надеваме дека идните генерации на архитектонски ќе се запишат повеќе машки желни да станат архитекти!:)

Ехее само ја иам двајца другари идни архитекти (сеа средно се :)) Ете ви ги серпико и кире мали :) од кајганџииве де.. :)

Вол ти си у тие два другари средно шо се и коа е пишан постот ти не беше кајганџија :) Е сеа ќе пишам вака... иам (сосе Кире и Серпико) 4орица архитекти у френд лист од кој тројца се кајганџии... Кире, Серпико и Антиталент :) И еден шо го нема на форум ама се важи х) Ако сакате да ви местам ајде кажујте....

Вол ти си у тие два другари средно шо се и коа е пишан постот ти не беше кајганџија :) Е сеа ќе пишам вака... иам (сосе Кире и Серпико) 4орица архитекти у френд лист од кој тројца се кајганџии... Кире, Серпико и Антиталент :) И еден шо го нема на форум ама се важи х) Ако сакате да ви местам ајде кажујте....
ok de se zaebavav:D:D

Fativ arhitekt za kukata cela plan da mi napravi kako da izgleda rasporedot na sobite i sve top no sakam neso da smenam i se javiv na eden arhitekt za dnevna soba i znaes so mi kaza od 8-10 evra bara za kvadrat a jas imam 70 m2 salon so mu e na nego za tie pari ke si zemam top garnitura LUDI COVECE

Fativ arhitekt za kukata cela plan da mi napravi kako da izgleda rasporedot na sobite i sve top no sakam neso da smenam i se javiv na eden arhitekt za dnevna soba i znaes so mi kaza od 8-10 evra bara za kvadrat a jas imam 70 m2 salon so mu e na nego za tie pari ke si zemam top garnitura LUDI COVECE

Најофтопик мислење на милениумот.

Стварно, кои глупости... :icon_roll

Можејќи за без пари да најдеш некој, онака. Чисто од љубов кон професијата да ти го среди станчето/куќата.

Најофтопик мислење на милениумот.
:pos2::pos2: нема видено за шо е конкретно темата, сигурно и самиот не знае дека е офтопик . :kesa:

--- надополнето ---

Можејќи за без пари да најдеш некој, онака. Чисто од љубов кон професијата да ти го среди станчето/куќата.
да бе зш за без пари некој за џабе завршвел факултет ...ко ке седнам в кафич ми наплакет пијачка? ми наплаќет, ко ке прам на телефон муабет-исто зошто од љубов кон професијата не ми дает безпари? , да не бидам патетична и идејата си има своја цена...

Еве ако е женско може и за без пари ја бидејќи сум иден архитект па ќе се раздужиме некако :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom