Macedonian
...
- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 2.842
- Поени од реакции
- 31
Доста гледате тесно партиски интереси у пичку матер...преку куров више... :nerv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
така е трну о мудар, на нас ни гори ама кој го запали огинот треба дарем да се оптруди да го гаси а не да се крие
Идеално би било ама да го кажат тоа е просто неверојатно, само плукаат.А да излезеше СДСМ во комплетен состав- млади и стари, па да кажеше нешто во стил:
Ја подржуваме изјавата на премиерот за непромена на името, ја подржуваме Македонија и македонскиот народ во зачувувањето на идентитетот. Во случај некој да посегне во името и нашиот идентитет (што самите ние го направивме) ќе му сечеме глава!
Убаво би било, нели?![]()
А да излезеше СДСМ во комплетен состав- млади и стари, па да кажеше нешто во стил:
Ја подржуваме изјавата на премиерот за непромена на името, ја подржуваме Македонија и македонскиот народ во зачувувањето на идентитетот. Во случај некој да посегне во името и нашиот идентитет (што самите ние го направивме) ќе му сечеме глава!
Убаво би било, нели?
Астерикс, мислиш не е време да се слушне ваква или слична изјава и да престане да се напаѓа државниот врв, туку да се помогне во борбата со грчките гомна?
Се е тоа ефтино собирање политички поени.па не излезе во тој формат како што вие сакате ама јасно и глсано кажа македонија не смее ниту да го смени уставното име а не треба нити да ја пропушти шансата за влез во НАТО. Е сега ако ве разочаравме ивинете ама од нас толку:nesvest:
Вас, нас...До кога??па не излезе во тој формат како што вие сакате ама јасно и глсано кажа македонија не смее ниту да го смени уставното име а не треба нити да ја пропушти шансата за влез во НАТО. Е сега ако ве разочаравме ивинете ама од нас толку:nesvest:
И токму затоа Македонија ќе ја снема онаква каква што ја знаеме...Ќе бидеме новомакедонци, горномакедонци...ако им дозволиме...а има уште време да спречиме.Abe rabotava uste nezavrsena nie barame krivci, koj so izjavil, ne e bitno nesto da izjavis, tuku bitno e nesto da naprais, ke dojde samitot ke vidime koj so napravil,
Nit sdsm-OVCA, ne mozes da nateras da prifati nesto od vmro-OVCA, nit pak obratno, i bezpolezno e da se raspravame
Е како бе јасно и гласно, кога се изначитавме изјави за ставот на Ел Президенте како "се требало да се најде решение за мала и незначајна придавка која немало да ни биде на штета". Што значи тоа?па не излезе во тој формат како што вие сакате ама јасно и глсано кажа македонија не смее ниту да го смени уставното име а не треба нити да ја пропушти шансата за влез во НАТО. Е сега ако ве разочаравме ивинете ама од нас толку:nesvest:
Е сега ако ве разочаравме ивинете ама од нас толку:nesvest: