- Член од
- 24 април 2009
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 2
haha pa staj go vo podrum be druze... =)sekoj
dnevno do rabota i nazad....no ziveam najgore vo zgrada bez lift taka da veslanjeto do rabota e gola voda za skalite
haha pa staj go vo podrum be druze... =)sekoj
dnevno do rabota i nazad....no ziveam najgore vo zgrada bez lift taka da veslanjeto do rabota e gola voda za skalite
mnogu operativci ima vo okolina ....a i komsiive sve se sumljivi fraercinjahaha pa staj go vo podrum be druze... =)
Лани извозив околу 3,000км со велосипед. Со претходниот велосипед имав поминато 10,000+ км.
Оваа сезона се подновив со нов алуминиумски CROSS, 24 брзини, перфориран диск, амортизер (магнезиум), Shimano Acera опрема, Кенда гуми, дома имам опрема за бајкинг, ракавици, дрес и тн...
хахаха , онда ја би требало да лежам затвор.. колку пати сум паднал со бајкот .. колку карпи сум искршил на водно со брада.. ама наравоучение , си изнакупив боди армори , штитници за нозе , за раце , кациги.. хахаха..Мене возење на велосипед ми е забрането со закон, бидејќи последниот пат заврши трагично:kesa:. Од тогаш никако да ги убедам моите да ми земат нов велосипед бидејќи не сакаат да ме носат на душа :pos2::pos2: