Да беше од Струмица може да вртиме многу...:img:можам да се пофалам, со карантија точак:
тетово - скопје = 50 километри, два правца......100
тетово - гостивар = 25 километри, два правци....50
тетово - вратница = 20 километри, 2 правца.....50
па здравје на лето планирам и подалеку да забегам......
ако има заинтересирани, за друштво....пишите
Абе брату, ако има кај да се преспие на лето можам со уште еден другар да дојдам со точак за ден-два до тамуДа беше од Струмица може да вртиме многу...:img:
Аман бре дааа со направи толку лошо :pos2:Мене возење на велосипед ми е забрането со закон, бидејќи последниот пат заврши трагично:kesa:. Од тогаш никако да ги убедам моите да ми земат нов велосипед бидејќи не сакаат да ме носат на душа :pos2::pos2:
Па ништо посебно освен скршена рака, 5 конци на брадата и целиот изгребан што бев:jaj:. Тоа беше тестирање на моите екстремни способности, ама сфатив дека не вреди :nenene:. Е сега лошото е тоа што никого неможам да убедам дека навистина се променив. Ај се надевам дека летово ќе успеам да ги убедам, па може и ќе си добијам нов велосипедАман бре дааа со направи толку лошо :pos2:
Само да се затопли времето и веднаш го вадам од гаражата, уствари хммм :raz: мислам расипан ми беше ама ќе го направам и така иако е брзинец нема никакви апаратчиња во една брзина го терам, мислам на шеста ми застана (душата ми испаѓа кога се накачувам по нагорнини), и несакам мотор :motor: со него ми е поубаво кога се возам, а башка и здраво е за телото .