Каде што присутните поштено си пијат пиво, урлаат/рипаат/вотевер на музиката и не се удараат како животињи.Кажи ми што е нормална свирка и кој се нормални луѓе. Ако одговориш на ова прашање ти симнувам капа и не ти реплицирам повеќе...од морални причини.
Љубави, нареден пат ти ветувам дека доволно ќе се потрудам да ги задоволам твоите критериуми за неограничена, зрела личност со авантуристички дух.Јас не реков дека мора да ти се допаѓа, туку прво добро информирај се па оформи став...ама уште си зелена во главата џабе трошам тастатура.
Зарем?!пи ес: не ти реплицирам веќе иако ја сум поголем инает од тебе, сепак јас мојте реплики ги чувам за луѓе што ги заслужуваат( читај знаат за што пишуваат)
една забелешка само...на музика како метал, панк итн итн не е можно да се седи на место и да се пие пивце (барем за вистинските вљубеници во таа музика), сум бил и на таква свирка што ти ја викаш мирна и знам како е, ама сепак таквите свирки се претежно рок, џез итн и има не толку жестоки песни, ама сеак и на такви свирки е многу кулирачки, си седиш пиеш пивце на раат, ама ај Темава е за шутките и уште никој не ми кажа нешто за THE WALL OF DEATH, коментари луѓе тоа се бара од васКаде што присутните поштено си пијат пиво, урлаат/рипаат/вотевер на музиката и не се удараат како животињи.
Беше на Machine Head?маарко, ја прв пат слушам за the wall of death.
Да ги слушав ке бевБеше на Machine Head?
И јас мислам дека е тоа, тоа и се случи на Machine Head. Иако, не беше многу успешно.Marko под wall of death да не мислиш на она коа се дели народот на две страни од бината, и на одреден знак од страна на музичарите се стрчуваат енди кон други и паѓа навистина добро шуткање.
Ако е тоа тоа, ова го имам правено еднаш и еднаш гледано (тазе разбиена вилица од главата на Kengur, не сакав да ја ризикувам).
СМАТ сакаат на нивни свирки да се прави оваМислам дека беше на Крв за Крв песната.
Сосема различно се доживува на свирка оваа песна кога се шуткаш отколку кога не се шуткаш.
Ако не се лажам имаше и на една свирка на SMUT во МКЦ....или DFL да не беа....т.е. на нивна промоција.... не сум сигурна. Е во тоа не би се впуштила, посебно не ви први редови, заради минијатурниот стас кој го поседувам.:pos2:И јас мислам дека е тоа, тоа и се случи на Machine Head. Иако, не беше многу успешно.![]()
дада баш на тоа мислев, се делат на две групи едни спроти други и чекаат да почне делот за шутка, најважен и најдобар е почетокот на ова дека се маваат околу 10 на 10Marko под wall of death да не мислиш на она коа се дели народот на две страни од бината, и на одреден знак од страна на музичарите се стрчуваат енди кон други и паѓа навистина добро шуткање.
Ако е тоа тоа, ова го имам правено еднаш и еднаш гледано (тазе разбиена вилица од главата на Kengur, не сакав да ја ризикувам).
СМАТ сакаат на нивни свирки да се прави оваМислам дека беше на Крв за Крв песната.
Сосема различно се доживува на свирка оваа песна кога се шуткаш отколку кога не се шуткаш.