Уште ли се шуткате по свирки?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
У Охрид летово на Пиволенд два пати паднав и за малце ќе ме убиеја... :O
Де бре,не те крена никој? обично има стално фер и фини дечки и не дозволуваат кога некој ќе падне да остане на земја веднаш некој те крева, без разлика дали тие од внатре во шутката ќе те дигнат или некој од страна што го прават кругот ќе ти пријде на брзо да ти помогне,не ми се случило да паднам, првпат паднав знам на Хладно Пиво годинава на Пиволенд, многу се лизгаше пиво шо имаа истурано , ама излетав надвор од шутка, и ме кренаа :D и стварно тоа највеќе го поштувам кога се шуткаме, без разлика шо е тоа хаос,сепак сите смеѓусебно си се пазат :D

Дури имаше место во Прилепов познато како Апореа, понекогаш да. Сега нема место, сето сиба пичката.

Дури имаше место во Прилепов познато како Апореа, понекогаш да. Сега нема место, сето сиба пичката.

Го затвориле Апореа? :eek:

Го затвориле Апореа? :eek:

Пред 3 години бе Скај :D

Толку некаде ќе фати чинам после нова година. Сега е Арт Кафе, и свират Ај Кју, Тони Зен и такви слични.

Пред 3 години бе Скај :D

Толку некаде ќе фати чинам после нова година. Сега е Арт Кафе, и свират Ај Кју, Тони Зен и такви слични.

Ајдее јас заминав од Прилеп и то си замина :D Инаку штета голема што го затвориле, а според ова што ми кажуваш препоставувам што може да има таму сега :confused:

Ако начекам, би влегла! Во чест на добра, стара времена... Кога бев млада и кул. Сега сум само кул.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom