Уште ли се шуткате по свирки?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
У шутка влагам на одредени делови на кои мислам дека ми е потребно едно такво издувување, и ретко се шуткам. Поштуем wall of death иако иам само еднаш влезено и више никад. HardCore Punk шутка најбољи, металските ми се одвратни.

Недоволниот IQ на одредени персони кои што имаат глави кои што се таму кај што треба да бидат само ради реда доведуваат до тоа такозвано шуткање.

Шутка како дел од Скопската околина или подобро кажано според индексите на градот општина Шуто Оризари е добро позната по својот пазар на кој што има све и свашта. Луѓето кои што терминот шутка го користат во погрешни цели се смешни. Да се шуткаш на журка треба да значи дека ја дигаш атмосФерата? Ако значи тоа ок, ама шутката во која се рипа само лево десно се претвори во така наречена „општа туча„ или боље кажано во куршлуз е промашена инвестиција. Јаките пофалби да некои исто така високи сантиметарски ама ниски мозочно дека на шутка идат со боксирачи и триста курчеви кариќи кажува дека нема абер таму од шутка.
Никогаш не сум влегувал во тие ш(утки), идам на журка да си поминам убаво, самиот диџеј/група ќе ми направат да ми биде топ. Ако не ми се свиѓа не ни идам...

брат ај кажи ми како можеш да се шуткаш на ди џеј музика:tapp: се шуткаш на метал,рок,панк песни во оној дел кога здивува песната. очигледно ич не знаеш што е уствари шутка.

Бојан ако го прочиташ внимателно последниот пасус на Точкест ќе видиш дека тој НЕ се шутка :)
Не оди на металк, панк, рок сфирки :) Затоа и не го разбира до крај поиммот шуткање.

Најзакон музика за шуткање нормално Hardcore Punk, тука може да иде и Moshcore, само да не помешате со Metalcore, тоа е нешто друго.

незнам зошто повеќето членови(како што прочитаф) толку ја критикуваат шутката...ко демек за мали ретардирани била...
Нема врска, не се согласувам... како и сите остали начини на играње, и овој е интересен... на пр.... повеќе го ценам ова него ли играњето на маса на некоја шабанерија...

незнам зошто повеќето членови(како што прочитаф) толку ја критикуваат шутката...ко демек за мали ретардирани била...
Нема врска, не се согласувам... како и сите остали начини на играње, и овој е интересен... на пр.... повеќе го ценам ова него ли играњето на маса на некоја шабанерија...

Многу јасно. Ама брат треба кондиција за шутка...

Многу јасно. Ама брат треба кондиција за шутка...
Богами треба еркондишн за шутка :)
Обожавам шутки , си празнам енергија за година дена . Сега гледам помалце има единци кој сакаат да се маваат а повеќе кој сакаат да се забавуваат како и што впрочем треба !
Тоа е уствари друштвена игра - Бутни го пријателчето :)
На ХардКор фест годинава паднаа бесни шутки , едни од најбесните кај што сум учевствувал .. Исто така имаше и интересен Wall of Death на Hardfaced , како и секогаш се разделивме на пола и почнаа познатите строфи на песната Final Delusion .. имаше нестрпливи дечки кој мораа да бидат спречувани од вокалот кој непрестано велеше „На мој знак , на мој знак ! “ :) Ама тоа е .. Јас бев во првите редови а спротив мене видов некој набилдани момци , трипати поголеми од мене . Ама се беше максимално позитивно на ХардКор фест и немаше никакви агресии , се беше забава и само забава ! :)
Последен пат бев во Хавана на Better Decision промоцијата на албумот и таму имаше интересни шутки :).

Сепак повеќе преферирам шутки на Хардкор , Мелодик Дет , Металкор одколку на нешто друго бидејќи некако порипливи ми се , попозитивни :)

бев на свирка на суперхикс и памперси...
и се изшуткаа пред стејџот напред... јас гледав од страна :pos2::icon_lol:
фаца беше многу... :icon_lol:

Ејјјјјј.... ја емтен се кршам...и шутки и wall of death-ове, и стејџдајвови....а знам дека неам кондиција и дека следните два дена ќе патам ко од војна (мисир, јебига), али ме тера и не можам....а многу пати ми се има десено да сум блиску до некоја потешка повреда (на другарчето око ќе му истераа со килерка). Ипак уште се шуткам и ќе се шуткам зашо на тоа гледам како на најдобар начин да се ослободи вишокот на негативна енергија, а не како на туча ебаго.

Се шуткам, тоа некако.... ме релаксира... на некој начин... Тоа е ваљда од музиката што не те остава мирно да седиш, и ти ја олеснува душата ако си изнервиран од нешто. Можда е примитивно ама исполнува со позитивна енергија.

Па зависи ако врсниците мои или постарите пријатели прават тогаш и јас сум тамо да им покажеме на детиштата како се прави една добра Тетовска шутка од постарите :)

бев на свирка на суперхикс и памперси...
и се изшуткаа пред стејџот напред... јас гледав од страна :pos2::icon_lol:
фаца беше многу... :icon_lol:
Као жити се на суперхикс се шуткале сакам да знам...
Богами треба еркондишн за шутка :)
Обожавам шутки , си празнам енергија за година дена . Сега гледам помалце има единци кој сакаат да се маваат а повеќе кој сакаат да се забавуваат како и што впрочем треба !
Тоа е уствари друштвена игра - Бутни го пријателчето :)
На ХардКор фест годинава паднаа бесни шутки , едни од најбесните кај што сум учевствувал .. Исто така имаше и интересен Wall of Death на Hardfaced , како и секогаш се разделивме на пола и почнаа познатите строфи на песната Final Delusion .. имаше нестрпливи дечки кој мораа да бидат спречувани од вокалот кој непрестано велеше „На мој знак , на мој знак ! “ :) Ама тоа е .. Јас бев во првите редови а спротив мене видов некој набилдани момци , трипати поголеми од мене . Ама се беше максимално позитивно на ХардКор фест и немаше никакви агресии , се беше забава и само забава ! :)
Последен пат бев во Хавана на Better Decision промоцијата на албумот и таму имаше интересни шутки :).

Сепак повеќе преферирам шутки на Хардкор , Мелодик Дет , Металкор одколку на нешто друго бидејќи некако порипливи ми се , попозитивни :)
Тоа не се шутки тоа се мавање боксови... НС незнаат да се шуткаат... шутки на треш највише сакам ама мноооогу се нервирам некоја цура коа ке видам у шутка!!!!!!!! :nenene::nenene::nenene: Лани на рокфест (т.е оваа година зимото прошло) имаше една типка и падна и газам ја нешо меко пропаѓам.. глеам доле газам на ЦИЦКИ! ЖЕНКСКИ НЕ СЕ МЕШАЈТЕ У ШУТКИ НЕРВИРАТЕ И СМЕТАТЕ!!!:nenene::nenene::nenene:

не сум бил нма којзнае колку шутки, ама на тие што сум бил беше се фер плеј (барем немаше трајни последици)
инаку од повекето сакам да ја издвојам шутката во хар рок на рибља чорба:tapp:
јес дека немаат и некој репертоар за шутка ама ни здосади со другар ми само да скокаме и сите да се туфкаат колку сме ги буткале и удирале па решивме да станеме малце порадикални :vozbud::vozbud::vozbud: многу луѓе прифатија ама за жал имаше и многу девојчиња па моравме да прекинеме
иначе на таа свирка научив дека ако те гуши масата на свирка треба да се соблчечеш топлес:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom