Косовскиoт епископ Артемије повикува на војна!

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.968
Поени од реакции
83.302
Mr.M[][]N;1169014 напиша:
Konecno sfativte, a za Albanija, ne bi kazal deka se vasi neprijateli,a vo ova doba, nikako, ozbilno...Slusam vesti od Albanija, imase i emisija vo vrska so ova rabota, oni ja podrzuvaat Makedonija za imeto, potpolno, no se plasat za sudbinata na milion albanci vo Grcija, koi od vreme navreme se terorizirani od nivna strana...
А затоа ли не признаа како ПЈРМ?

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Србите не сакаат исто толку колку што не сакаат Грците и нема зошто јас сега тука да патам и да се трескам од земја што Косово станало независно. Само можам да им честитам на Косоварите за формирањето држава и заедно да градиме иднина и да се поддржуваме.
kese fatime za patlacite eden so drug i ke:pusk:a ova zaedno bas me interesira sto treba da znaci? Dane mislis na federalizacija (zaedno)?

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Vcera slusnav edna mnogu opasan izjava. Se pretpostavuva deka vo dogledno vreme na ovie prostori ke gi snema ili srbite ili albancite?MISLAM DEKA OVA E SEGA EUFORIJA PA ZATISHJE PRED BURA.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
kese fatime za patlacite eden so drug i ke:pusk:a ova zaedno bas me interesira sto treba da znaci? Dane mislis na federalizacija (zaedno)?
Не федерализација туку заеднички да живееме и да ја градиме оваа наша земја капиш? И мислам дека ако престанете и ти и таквите како тебе да серете само против Албанците, дека и омразата од другата страна ќе престане. Многу е едноставно само треба да сфатиш.

Член од
23 јануари 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Vcera slusnav edna mnogu opasan izjava. Se pretpostavuva deka vo dogledno vreme na ovie prostori ke gi snema ili srbite ili albancite?MISLAM DEKA OVA E SEGA EUFORIJA PA ZATISHJE PRED BURA.
abe ti izgleda si najglup od site tuka ne gledas deka samo treses gluposti ..tebe treba adminot odma ban da ti dade mnogu si dekonstruktiven so tvoite banalni postovi nemat dopirni tocki so realnosta zatoa podobro bi bilo da te trgnat

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Албанците си извадија тоа што им одговараше и чича мича готова прича.

Србите испаднаа пиченца, ни исклучија струја, ни ембарго... Ќе трчаат како плачипички по Европа и ќе се молат да ја поништат декларацијата, а нормално тоа нема да се случи. Косово се оддели, крај на приказната.

За сите „загрижени“ за Македонија, ние влегуваме во НАТО кај и да е, после им е џабе на било кој ако сака да ја зема западна Македонија или било кој друг дел од земјата.

А за тие што ја поддржуваат Србија, алал ви вера, не сум знаел дека сте толку... глупави?

А

Адриано

Гостин
Албанците си извадија тоа што им одговараше и чича мича готова прича.

Србите испаднаа пиченца, ни исклучија струја, ни ембарго... Ќе трчаат како плачипички по Европа и ќе се молат да ја поништат декларацијата, а нормално тоа нема да се случи. Косово се оддели, крај на приказната.

За сите „загрижени“ за Македонија, ние влегуваме во НАТО кај и да е, после им е џабе на било кој ако сака да ја зема западна Македонија или било кој друг дел од земјата.

А за тие што ја поддржуваат Србија, алал ви вера, не сум знаел дека сте толку... глупави?
само да дополнам
Беше Велика Србија беше од 1990 нивниот план за освојување на целиот бивш-ју простор ама ете се виде нивното уште малце од велика србија ке остане само Београдски пашалак.Уште еднаш алал да им е на косовските албанци они се пример за тоа како треба човек да се бори за она што го сака.
а за попчето артемије само ке му кажам да си се помоли уште еднаш оти Косово веќе :nenene:НЕ Е СРБИЈА!:nenene:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Да го потврдам членов над мене само.

Во право е. Шо куров мој бараа овие во Хрватска и Босна да се тепаат за територии? ШО КУРАЦ БЕ?

Ама НАТО ви ја еба мамицата со бомбардирање и сеа нема каде. Почнаа и да ве делат и нема ништо да остане од вас. Јаките срби, каде сте сега?

Пред очи ви земаа земја со огромен потенцијал. Вие пеете си само друже Тито ми ти се кунемо, па ќе смените песна каде сте македончиња...

Ама не вредите да ви се помага. Признајте црквата па ќе праиме муабет.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
899
Поени од реакции
22
Да го потврдам членов над мене само.

Во право е. Шо куров мој бараа овие во Хрватска и Босна да се тепаат за територии? ШО КУРАЦ БЕ?

Ама НАТО ви ја еба мамицата со бомбардирање и сеа нема каде. Почнаа и да ве делат и нема ништо да остане од вас. Јаките срби, каде сте сега?

Пред очи ви земаа земја со огромен потенцијал. Вие пеете си само друже Тито ми ти се кунемо, па ќе смените песна каде сте македончиња...

Ама не вредите да ви се помага. Признајте црквата па ќе праиме муабет.
Браво за мислењето твое! А лошо е што нашите тоа многу не го знаат за црквата дека од србите не ни е призната...
СРБИ „БРАЌАТА НАШИ„ СРБИЈА ДО ТОКИО
Малку да се потсетат и да размислат србите.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kkYlNBgYo9U[/media]

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Браво за мислењето твое! А лошо е што нашите тоа многу не го знаат за црквата дека од србите не ни е призната...
СРБИ „БРАЌАТА НАШИ„ СРБИЈА ДО ТОКИО
[media]http://www.youtube.com/watch?v=kkYlNBgYo9U[/media]
Затоа пак онаа другата,составена од 5мина пишмани,ја признаа пред некој ден.Сега тие ќе им дадат поддршка.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Затоа пак онаа другата,составена од 5мина пишмани,ја признаа пред некој ден.Сега тие ќе им дадат поддршка.
А тебе те боли тоа? Абе значи неверојатно колку сте глупи, наместо да ја гледате Македонија вие кукате за Сврбија а тие ве работат како селски буквар. Човеку алоооооооооо црквата не тие признаена, што не сфаќаш од ова?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Нека се попалат србите и да почнат да ги уништуваат државните обележја и се она кое беше историски останато до АСНОМ.
Аууу..веќе го имаат сторено тоа.
Дали денес во Прохор Пчински има било каков знак дека таму бил одржан АСНОМ, еден од круцијалните моменти во македонската историја?
Или сите знаци ги уништија и салата во која беше прогласена Македонија е сега кујна?
Дали можеме да одиме на посета во Прохор Пчински, да одбележиме ден?
Не?
Драшкович и Шешељ кои убави пораки ни ги имаат пратено?
И сега мак-србендите плачете и се лигавите насекаде, повеќе и од србите.
Како не ви е срам.

Член од
23 јануари 2005
Мислења
899
Поени од реакции
22
А тебе те боли тоа? Абе значи неверојатно колку сте глупи, наместо да ја гледате Македонија вие кукате за Сврбија а тие ве работат како селски буквар. Човеку алоооооооооо црквата не тие признаена, што не сфаќаш од ова?
де па ти полека објасни вака, те разбирам се нервираш...

Значи Македонската Православна Црква НЕ ни е признаена од Српската Православна Црква да разберат луѓево

Член од
23 јануари 2005
Мислења
899
Поени од реакции
22
и ајде сега back на http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=20960
ps. Кај се видело, Мајката да бара од Ќерката да биде призната.
нека се е*** таму, сега и војводина ако се откачи, ќе им остане само Белгад таму.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
де па ти полека објасни вака, те разбирам се нервираш...

Значи Македонската Православна Црква НЕ ни е признаена од Српската Православна Црква да разберат луѓево
Абе се нервирам што уопште дискутираме дали требало или не требало Косово да биде независно, наместо да им честитаме на луѓето ние со Србија се замараме.

Kajgana Shop

На врв Bottom