Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

Статус
Затворена за нови мислења.

Dadence

sweet devil
Член од
3 февруари 2007
Мислења
390
Поени од реакции
2
Пошто Бушав не пушташе музика :pos:

Да не бев во организација, би рекол дека ова беше најдобро организираната журка до сега.
Пошто сум, ќе речам дека ми е мило што ги оправдавме вашите очекувања.

Како и на секоја собиранка, првиот саат од забавата сите се зафатени со шминкање дома. Серпико доцнеше, Дивајн и охридско лоби исто така, а Фантом не дојде. Потоа нагло почнаа да доаѓаат Кајганџии и Динамик се исполни до последно место. Толку бев приврзан со вискито вечерта, што дури и машната си ја натопив во чашата. Со доста кајганџии и кајганџики се запознав, ре-запознав, а имаше и доста кои не ги препознав. Деца, брзо растат :)

Со Албанците започнавме дискусија за идејата за двојазичност на форумов, со Лејди Сатори за деколтето, со Немирна за коментарите во галерија, со ТонИнтер за кантерче, а со останатите едноставно се журкавме и алкохолизиравме. Подетален приказ на реалната атмосфера ќе видите на сликите, ме мрзи да пишувам вака „посабајлечки“. :pos:

Афтер-партито беше исто така одлично. Излеговме од Динамик, земавме бурек, се позаебававме со џандарите надвор (Серпико имаше огромна желба да биде уапсен) и фативме накај Маракана. Таму Серпико падна на колена, ама за некои 40 минути се ревитализираше од јогуртот :pos:

Афтер-афтер-парти во домаќинска атмосфера со 9 форумџии.

Спешл тенкс ту:
Dadence (кајгана видеото што се вртеше на LCD-ата беше нејзино дело)
Јоце_БТ (тркна од Капиштец до Градежен да купи пијалок)
Димитар (му правеше друштво)

Сите што не дојдоа или откажаа во последен момент ќе добијат title "јас сум педер".
Слики има во галерија. Цело време се додаваат нови слики, проверувајте често.

Фала за спешл тенкс ту!!!!!!:pipi:

Ама ке морам да те поправам дека Јове Бт имаше мапа нацртана од страна на Серпико, како се стига до АРХИТЕКТОНСКИ ФАКУЛТЕТ!!!!

енивеј се беше одлично до 8:30 сабајле кога си дојдов дома...
ама каков мамурлак уште ме тепа незнам што ке се прави????:pos2:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Дека најмал ми удираа заушки, и ме пуштија по бурек.
После и по цигари...

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168

ама каков мамурлак уште ме тепа незнам што ке се прави????

Има еден многу делотворен напиток, некој го викаат расолница, некои јува.

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
ама каков мамурлак уште ме тепа незнам што ке се прави????:pos2:
8:30? кај беше жити се и што правеше до 8:30 ...... за таков мамурлук само на рехабилитација, ништо друго не те спасува :vozbud:

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
Ај да не си ласкаме за афтерпартито, сепак може си дал идеа за Маракана ама јас бев таа која се потруди нашето прекрасно друштво да биде сместено во предниот дел од клубот и да ги добиеме најсеирџиските маси пред бендот.....

Инаку забавата беше супер во целина, во Динамик повеќе се моабетеше сликаше и се запознаваа луге, доколку во Маракана мислам дека се случи вистинското лудило на играње и пеење....

Најдибра собиранка досега!!!!!!

да не должиме многу сликите ке зборуваат сами за себе!!!!!!

Ево бе Даденце јас се погрижив и за доказот за твојата успешно завршена работа:helou:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.509
Поени од реакции
8.101
A ее јас да потсетам колку се дудла по галерија

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
А јас да потсетам дека и јас имав апарат, ако не па. Ехеее уште колку слики имам ... ехеее ...

Туку за собиранката ...
Јас и мојата екипа касневме, но дојдовме, а тоа се важи. Времето во Динамик ми помина пребрзо, едвај две пијачки испив. Појди барај еден човек, појди барај друг, две секунди со едни луѓе, две со други и оп толку. Значи екстра, многу фаци, прекрасно весела атмосфера, се` насмеано, милина бе! Криво, ама многу ми е криво што не дојдов порано за да имам повеќе време за муабет со некои многу мили форумџии, ама тоа е ... морам еднаш да дојдам неколку дена за сите на раат на кафе да ги видам ... морам!

После тоа, во Маракана музиката ме уништи, но прибидејќи мислам дека само јас не ја сакав, нема да ја тупам за тоа. Бендот добро свиреше, јас си го пратев, како него така и уште повеселите форумџии таму. Си седев мирна на столче, да не настрадам од некој бокс или нечија штикла, па само пред крајот малку станав да прошетам и демек поиграм. Значи ни пиев, ни играв, ама ептен ми беше убаво од самата атмосфера.
Крајот не беше сјаен дека на брат ми некој му ја украде јакната, на Сусаро мобилниот ... се изнервирав и си заминав на спиење. Ах, собиранка без бурек ... затоа уште чувствувам дека нешто ми фали. Мамицата на крадачите! Срам да им е!!!

И така ... мило ми е што дојдов и што ве видов тие што успеав. Уште многу родендени да си славиме и да останете сите такви какви што се - прекрасни!:smir:

Dadence

sweet devil
Член од
3 февруари 2007
Мислења
390
Поени од реакции
2
8:30? кај беше жити се и што правеше до 8:30 ...... за таков мамурлук само на рехабилитација, ништо друго не те спасува :vozbud:
фала на сите што се грижите!!!!

мамурлукот го излечив со 300 гр. чочоладо и сокчиња....
до 8:30 бев на автер автер парти....:pipi:

Ортаче фала за доказите од Маракана, милион пати сум резервирала ама никат не сум се сетила да ја сликам резервацијата,:toe: БРАВО!!!!!

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Стварно Ортаче, кај ти текна, секоја чест. Пулицерова награда за новинарство треба да ти се додели!!!!!

Браво, уште еднаш. :smir:

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Дај бе остајте ја галеријата, неможам една слика да видам :(

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Ај и јас една ретроспектива да искуцам

Вака тргнав сам од капиштец се сретнав со бебуш кај рамстор ја чекавме после биг кис придружени од вампирката, и ај некако тргнавме вака така со оговарање , то е жени :) стигнавме некако демек по скратен пат ама не изгледаше баш така :) На влезот го начекав Точкест, веќе малку маваше на алкохол, тука беше и маца мк и лудо вљубната и ај влеговме шо влеговме внатре. Некако уште празно беше , се беше супер средно да се знај дека кајгана е ова е не :)
Прво така вочи ми мана та баргата таму собрана од била бонг ливерпул стев шорти така устрамено седат дечките чекат некој да им пристапи

:) И така се береа се береа луѓе се полнеше се испозапознав со многу луѓе си помуабетив со старите :) се изначкрапав изнасликав , овде онде, манав еден јак денс оф со бебушот ( и треба уште малку тренинг за да ме стигни :P ) и ај помина времето вкрај интересно , уште поќе забавно :) се собравме ај да бегаме и демек ќе одев маракана , ама додека да се поздравам јове и димитар ми заминаја и продолжив со старото друштво и така муабети ова она поседивме овде онде , и се порибравме јако помина денот . То беше :)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ај и јас една ретроспектива да искуцам

Вака тргнав сам од капиштец се сретнав со бебуш кај рамстор ја чекавме после биг кис придружени од вампирката, и ај некако тргнавме вака така со оговарање , то е жени :) стигнавме некако демек по скратен пат ама не изгледаше баш така :) На влезот го начекав Точкест, веќе малку маваше на алкохол, тука беше и маца мк и лудо вљубната и ај влеговме шо влеговме внатре. Некако уште празно беше , се беше супер средно да се знај дека кајгана е ова е не :)
Прво така вочи ми мана та баргата таму собрана од била бонг ливерпул стев шорти така устрамено седат дечките чекат некој да им пристапи

:) И така се береа се береа луѓе се полнеше се испозапознав со многу луѓе си помуабетив со старите :) се изначкрапав изнасликав , овде онде, манав еден јак денс оф со бебушот ( и треба уште малку тренинг за да ме стигни :P ) и ај помина времето вкрај интересно , уште поќе забавно :) се собравме ај да бегаме и демек ќе одев маракана , ама додека да се поздравам јове и димитар ми заминаја и продолжив со старото друштво и така муабети ова она поседивме овде онде , и се порибравме јако помина денот . То беше :)
Пер ти давам рака за денсање,ама многу си ми спор у одење...:pos::pos:....Вампирката е неприкосновена...:pos::pos:

Да додадам...после седевме како мисири во Гоце Делчев на клупи(посрани беа од птици али што би рекла бебуш...седи бе исушени се:pos::pos::pos:..заебанции до даска...топ вечер беше бе:pos::pos:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Пер ти давам рака за денсање,ама многу си ми спор у одење...:pos::pos:....Вампирката е неприкосновена...:pos::pos:

Да додадам...после седевме како мисири во Гоце Делчев на клупи..заебанции ово оно...топ вечер беше беjejeje
Дебел чоек сум јас бе не сум спортис како вас, а вампирката 100 метри за 6 секунди . Јако беше и таму после малку ремет на бебуш :) да се понервира .:smir:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.172
Поени од реакции
25.947
Прво со за-паметњаците бевме у Ганза на мезе и ми јас свиреа Налеј, налеј, налеј, крчмарице налеј (Трно ми фалеше у тој моменат). После тоа на домача 57% хоум мејд жта. Во Динамик беше фул или што би рекла Сека У дискотеци право лудило. Запознав многу луѓе си помуабетив за се и сешто од Кабала до Размус концерти и порипав троа. Не ни ја пуштија Southern Sun. На Диме конечно му се оддолжив пијачка. Криво ми е што не ги упознав Долфин и Мандрак и др старогардаши ама не ги ни видов. Правото лудило беше у Маракана со бонус ракија и стандардна пеколна атмосфера што само маестро Даме и компанија можат. И ми ја свиреа Sandman. Со Јоцо збеснавме на Alive а со Скај Дог и Виктор на Uber Makeonishe.

Најсекси моменти-Деколтето на Сатори и фустанчето на Дивајн (сори Ортак)

Најтажен момент-мобилниот мој кој не вреди ни 100 ден на пазар и имав само 40 ден. импулс ама кој има длабоки вредности за мене.
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=1056780&postcount=6422
Сите броеви и пораки џенем. И денес осетив како е да си без мобилен. Ко без к*р (со секое поштовање на софра).

Најмомент-Се двоумам помеѓу настапот на Серпико и Даденце од една страна и збеснувањето на Гижо до стадиум where no (wo)man has seen him before.

До следниот пат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom