Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

Статус
Затворена за нови мислења.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ај да не си ласкаме за афтерпартито, сепак може си дал идеа за Маракана ама јас бев таа која се потруди нашето прекрасно друштво да биде сместено во предниот дел од клубот и да ги добиеме најсеирџиските маси пред бендот.....

Инаку забавата беше супер во целина, во Динамик повеќе се моабетеше сликаше и се запознаваа луге, доколку во Маракана мислам дека се случи вистинското лудило на играње и пеење....

Најдибра собиранка досега!!!!!!

да не должиме многу сликите ке зборуваат сами за себе!!!!!!
Види сега, ние дојдовме подоцно од оправдани причини. Проблемот беше да дојдат луѓето а логистика и сместувањето и ја ќе средев ехее најмал проблеме тоа, ќе им кажеш идам со друштво од 50 луѓе дајте ни ги масите напред сите ќе пиеме.:pos2:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Лудила беше јака жирка :)
Сега ќе почнам да ги ставам сликите во галерија негде 50 тина најдобри :)

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Najludo bese iako posedav malce.. ali si se vidov so lugeto so sakam da gi vidam, zapoznav i drugi clenovi na forumov.. so sum sakal da gi zapoznaam.. taka da se na se TOP BESE :D

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
@scarface34:
Стандард големи собиранки се во зима за роденденот и во лето негдека таму во август
Инаку помалуи собиранки многу често многу неофицијално се случуваат, ама се помали и повеќе опуштени со обично веќе познати лица односно членови

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
:vozbud: :vozbud: :vozbud:
Динамик- се супер, многу луѓе, насмеани лица, размуабетени, разиграни... само бе големо местото и така сите раштркани бевме, и башка не беа сите кајганаџии и одиш као да се запознаеш и мора да прашаш од кајгана си??? И коа ќе те погледне некој лошо :kesa: :pos2:
Али паднаа Динамик добри слики... :icon_lol: Благодарност до Точкест што ми го позајмуваше апаратот за да направам некои МОШНЕ интересни фотографии, посебно за машкиот дел од форумов, добро сеа ни на некои женки нема лошо да им падне... :nesum: :pos:

Ама правата журка беше во Маракана :vozbud: Ми светна кога ми кажаа дека таму ќе се оди... Се изнарипав, глас неам од викање и пеење, нозе не чуствував после... Ама вредешее:vozbud:

Благодарност до Гижо за коктелот што ми го приреди со неговата вотка или ракија или што и да беше :kesa: :icon_lol: И до Димитар што ми ја позајми краватата, црвена:vozbud: како ми стоше на црно белото маиче :pipi: :pos: И на Леандра за пивото :baeh: И на друштвото нејзино :back:
Убава вечер беше...:pipi:

D

Delux

Гостин
Баш сакав да запознаам некој мој омилени луѓе од форум...јас не бев,а тие биле таму

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Интересно беше. Прво бевме у кафана со синдикатот и пријателите на синдикатот. Само машки секако, таков беше денот. После дое Псај и малку смени слика.. Во Динамик беше одлично, пиење, зезање, џа-бу, бакнежи (со Викет повеќето.. :pos:)... кул фацки у секој случај, малолетнички и 18+.. мажи, жени, деца итн. После во Маракана тоб, ептен не отвори песничката “Како ли јас да пораснам“ од почетокот на 90тите :pos: И секако Uber Makedonishe и Скај Дог во главна улога :vozbud:

п.с. И Немирна беше груба со мене.. :nesum::pos:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Наредни 5 саата никој нема да пише на темава...има слики и сите се у галерија на тешки дудлања се спремаат.
Ај диклеир дис јиарс дудлинг олмпикс оупен.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
После во Маракана тоб, ептен не отвори песничката “Како ли јас да пораснам“ од почетокот на 90тите :pos: И секако Uber Makedonishe и Скај Дог во главна улога :vozbud:

Незнам ни самиот како се чуствував на таа песна!

Од срце излагаја зборовите!

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Наредни 5 саата никој нема да пише на темава...има слики и сите се у галерија на тешки дудлања се спремаат.
Ај диклеир дис јиарс дудлинг олмпикс оупен.
:pos: Он јор маркс... сет... (пау) гоу... Ајм оф ту д галери, ту шоу мај дудлинг скилс... :motor:

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
aj i jas da dadam komentar za sinokjesnata zurka..
Prvo izvinuvanje za fontot,kompjuterov nema mak font,i moram latinica da pisam..
Otidov tamu epten rano,uste beshe prazno,ali poleka no sigurno pocna da se polni...Zapoznav mnogu lugje,vidov mnogu drugi od pretgodnata sobiranka..
Javno fala na Virus za violetovata leptir masna,super mi stoese so zelenata kosula,i na Dimitar za crvenata kravata(koj se ne ja noseshe vecerta..),uste podobro mi stoese so masnata i kosulata..
Se` na se` beshe super,nezaboravno,iako muzikata ne beshe po moj stil...
Marakana beshe prekrasno,ali premnogu guzva,kako sardini bevme mislam,me ispobutkaa,me ispogazija..nemase mesto igla kaj da frlis,baska do prvite redovi ic pa nemase sansa da se stigne..
Sepak so nespieni 48 casa se cudev od kaj mi e silata za skokanje i peenje...
Koleshka mi Slobodanka od OhriT se cudese kako ne se znaeme so lugjeto,a sepak onaka bez sram ni perde se zapoznavame,a posle se ponasame kako da se znaeme odamna... :) :) :)
i take,se` na se` beshe suuuuuuuuuuuuuuper :vozbud:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
1 word - ЗАКОН!
На забавата падна многу смеење, играње, ВИКАЊЕ (поради гласната музика, не за друго :pos:)... it just ruled!
Закон беше и после забавата, се собравме едно 15 души, се изнаигравме... знаете што. :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Хмммм.........знаело да биде мнооооогу подобро
Пошто Бушав не пушташе музика :pos:

Да не бев во организација, би рекол дека ова беше најдобро организираната журка до сега.
Пошто сум, ќе речам дека ми е мило што ги оправдавме вашите очекувања.

Како и на секоја собиранка, првиот саат од забавата сите се зафатени со шминкање дома. Серпико доцнеше, Дивајн и охридско лоби исто така, а Фантом не дојде. Потоа нагло почнаа да доаѓаат Кајганџии и Динамик се исполни до последно место. Толку бев приврзан со вискито вечерта, што дури и машната си ја натопив во чашата. Со доста кајганџии и кајганџики се запознав, ре-запознав, а имаше и доста кои не ги препознав. Деца, брзо растат :)

Со Албанците започнавме дискусија за идејата за двојазичност на форумов, со Лејди Сатори за деколтето, со Немирна за коментарите во галерија, со ТонИнтер за кантерче, а со останатите едноставно се журкавме и алкохолизиравме. Подетален приказ на реалната атмосфера ќе видите на сликите, ме мрзи да пишувам вака „посабајлечки“. :pos:

Афтер-партито беше исто така одлично. Излеговме од Динамик, земавме бурек, се позаебававме со џандарите надвор (Серпико имаше огромна желба да биде уапсен) и фативме накај Маракана. Таму Серпико падна на колена, ама за некои 40 минути се ревитализираше од јогуртот :pos:

Афтер-афтер-парти во домаќинска атмосфера со 9 форумџии.

Спешл тенкс ту:
Dadence (кајгана видеото што се вртеше на LCD-ата беше нејзино дело)
Јоце_БТ (тркна од Капиштец до Градежен да купи пијалок)
Димитар (му правеше друштво)

Сите што не дојдоа или откажаа во последен момент ќе добијат title "јас сум педер".
Слики има во галерија. Цело време се додаваат нови слики, проверувајте често.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom