Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
аеее не сум пишала пост тука како така:pos:значи..забавата беше ЕКСТРА..кое играње го имало кое дружење уау :voz: сите расположени насмеани едноставно прекрасна глетка..посебен поздрав до издржливите играчи кои играа со мене и биг киссот не престанаа да мрдаат..закон сте:smir:посебна пофалба до фликс за денцањето ке те биде и секако до братчето мое сале ака била бонг кое нон стоп беше насмеано и разиграно:back:

Иначе се запознавме, само ти не се сеќаваш. :helou: И ти реков дека си послатко и од сликите... :)

значи како што пишав супер беше,ама проклетство КАДЕ СЕ СЛИКИТЕ СО МЕНЕ???!!!:nerv::zid:

zabavata bese no comment.... mislim deka zapoznav nekoi lugje ali ne sum bsh svesen koi lol :) inace bev stacioniran od vlezot pravo na sred dance floor u crna duks kombinacija so balon na uvo lol :) ako se sekjava nekoja zrtva na mene neka me prosvetli na pm. :)

moram da iskomentiram za postot na necrophilia sho go prati negde kj 1 saat stvarno ne znaev sto saka da napishe ali ipak go prati ... xaxaxa

shta pijete kad vi shkodi :)

Ги пратив само Acid уште ги нема ставено :smir:
да,ама ја,крејзи_ин_лав,ред хот! и скул се сликавме со апаратот на точкест,т.е.он не сликаше и тие слики ги нема во галерија:(

Ги пратив само Acid уште ги нема ставено :smir:
Само што Фликс малку се заборавил со намалување квалитет на сликите, па ако продолжел уште малку - ќе се гледаат само точки и недефинирани пиксели. Фликс друже, дај прати ми ги сликите во нормален квалитет. Или барем 50% квалити стави, не биди скржав. :)

Само што Фликс малку се заборавил со намалување квалитет на сликите, па ако продолжел уште малку - ќе се гледаат само точки и недефинирани пиксели. Фликс друже, дај прати ми ги сликите во нормален квалитет. Или барем 50% квалити стави, не биди скржав. :)

Aj ќе ги препратам абе то глупавото програмче од хотмаил ги намали :).

аеее не сум пишала пост тука како така:pos:значи..забавата беше ЕКСТРА..кое играње го имало кое дружење уау :voz: сите расположени насмеани едноставно прекрасна глетка..посебен поздрав до издржливите играчи кои играа со мене и биг киссот не престанаа да мрдаат..закон сте:smir:посебна пофалба до фликс за денцањето ке те биде и секако до братчето мое сале ака била бонг кое нон стоп беше насмеано и разиграно:back:

И ти не си лоша, односно супер си :) само поќе така R&B данс маваш :party3:

Flix лекот:)
Акција напрај си за рисајз и сејв ес во одреден фолдер и акцијата стави ја на копче:) Што мислиш ти јас како намалив преку 100 слики сабајле

Супер... Само кажете ми колку имаше дојдено на забавата ? :)

а со останатите едноставно се журкавме и алкохолизиравме. Подетален приказ на реалната атмосфера ќе видите на сликите

Сите што не дојдоа или откажаа во последен момент ќе добијат title "јас сум педер".
Слики има во галерија. Цело време се додаваат нови слики, проверувајте често.

ти нешто ми правеше муабет коа бевме кај звучниците, не ми замерувај неможев да ти зборам дробев бетмени со заби...

... него дај тргни бан од галерија, јес да ме нема мене на слики :) али да ги глеам :) и да постирам коментари.

Декстер имаше безброј луѓе:)
под безброј се мисли на недостаток на О2....епа пресметај:)

Супер беше! Баш ми е мило што запознав толку нови луѓе, плуц видов фаци што ги немав видено одамна!
Жал ми е што морав да си одам така рано, ама јбг, барем го скршив малерот на недоаѓање воопшто! :smir:

ти нешто ми правеше муабет коа бевме кај звучниците, не ми замерувај неможев да ти зборам дробев бетмени со заби...

... него дај тргни бан од галерија, јес да ме нема мене на слики :) али да ги глеам :) и да постирам коментари.
Тргнато.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom