ќе почне, ќе почне, ќе почне, ќе почне........ у септември на 26-ти :kez:Кога ќе почне петта? Кога ќе почне петта? Кога ќе почне петта?![]()
Showtime has renewed Dexter for a fifth season, which is set to premiere September 26, 2010. Julia Stiles will guest star in 10 episodes as a new woman in Dexter's life.[7] Shawn Hatosy will appear in a multiple episode arc as a "bad guy".[8] Maria Doyle Kennedy will also join the cast of Dexter in Season 5 as an Irish nanny. April Lee Hernandez has been called for a recurring role as a police officer, presumably working in Miami Metro’s homicide department. Jonny Lee Miller has been added to the cast, and will have something to do with Julia Stiles' character.[9]
On April 25, 2010, his wife, Jennifer Carpenter, announced that Hall was fully cured[16] and was set to get back to work for a new season of Dexter.
лош избор за жената му на Декстер (Julia Stiles) :nesvest:, друѓите се добри, April Lee HernandezСПОЈЛЕР
лош избор за жената му на Декстер (Julia Stiles) :nesvest:, друѓите се добри, April Lee Hernandez. И како го убација само Jonny Lee Miller?
![]()
НЕ!Оваа е лош избор? о.О Ме зезаш, нели?
Не.П.П.С. Втора сезона најдобра? Осеќам некој акционен тип го кажа ова.
Се прашуваш што би ти се случило после гледањето на филмот Begotten.Dexter ме испоремети, после секое гледање саат до два бев у делириум. Самите приказни многу маваат на психа, али, нема што, серијата е феноменалена.
Драмите не се доволно сериозни?НЕ!
Погледај во какви филмови има глумено: драма, драма, драма, комедија, драма, драма, драма, романса, драма, драма, драма, комедија, драма, драма, драма, романса,.............. како ќе ја шминкаат да биде посериозна за крими-трилер.![]()