Епизодиве од 4та сезона имаат оценки по 9.8-9.9 што го немам видено кај ниедна друга серија. И да, како што почна оваа сезона најдобра ќе биде.Последнава епизода (4х04) беше најзакон до сега. Цела 4та сезона е одлична до сега, дефинитивно најдобрата сезона.
Се согласувам! Каков пресврт со Trinity killer и новинарката.Последнава епизода ЛОМ. Најубава серија дефинитивно.
Последната епизода беше феноменална 9-та. Подобро нешто не сум гледал одамна, можеш да ја погледнеш нема да зажалиш.Се откажав од серијава, досадна ми стана со Декстер како семеен човек.
Станува поинтересна натака? Да ја симнам афтер ол huh?
Семеен човек/сериски убиец vs лош семеен човек/сериски убиец повеќе од 30 години. Ова е повеќе од причина.Се откажав од серијава, досадна ми стана со Декстер како семеен човек.
Станува поинтересна натака? Да ја симнам афтер ол huh?
Декстер секогаш завршува при крајот на годината (пред нова година). Никогаш нема втор дел од сезоната. За 2 епизоди имаме season final. : )Последниве епизоди која од која подобра. Има уште 2 епизоди до финалето, само не знам какво финале, дали на сезоната или на есенскиот дел од серијата. Би требало да продолжи во февруари/март...