Dexter

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Dexter е добра серија ама има и подобри од неа, не е ептен ремек дело...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
аххх штотуку ја почнав втора сезона и сум вљубена во серијава.
многу е добра,целата приказна е одлична.кога дознав за брат му се шокирав,ама се се поклопи.
само слушнав дека изглеа ќе престанеле да ја снимаат зашо у америка не била гледана:(
не знам дали кажав дека е топ серијава:) и човекон го обожавам

Член од
19 април 2008
Мислења
87
Поени од реакции
3
Брилијантна серија... можеби не постои достоен конкурент од актуелните тв серии, освен Изгубени. :zver:

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
само слушнав дека изглеа ќе престанеле да ја снимаат зашо у америка не била гледана:(
Лошо си слушнала:smir:
Декстер моментално е меѓу најгледаните серии 9,1/10 рејтинг има на ИМДБ(и Лост има толку).Профитабилна серија не се откажува.Мене ми е страв само да не и се деси тоа на Лост што и се деси,од убаво замислена и презентирана приказна,која требаше од дамна да заврши,да се претвори во сапунска опера.

Ј

јовица11

Гостин
Да,али рејтингот на сериите не се гледа преку ИМДБ.Во Америка не бележи некои успеси.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ги симнав двете сезони, кај и да е ќе почнам да ја гледам серијата, коментарите се насекаде позитивни, како и добрата оценка на imdb.com.

Ј

јовица11

Гостин
Проблемот со Декстер е што оди на Шоутајм ТВ,а сериите на таа телевизија во глобала се најмалку гледани.Баш предмалку прогуглав за рејтинзиве и најдов дека третата (најнова) сезона на Декстер била гледана од 1.2 милиони гледачи,(да споредиме со Очајни домаќинки кои ја гледаат 16 милиони гледачи),но според стандардите на Шоутајм задоволни се од гледаноста на Декс и имаат нарачано 4 и 5 сезона.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Добро е се смирија Декстер со Мигел. Симпатичен пар ми се до коска :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
ја сакам трета сезона.
давајте линкови за онлајн глеање(напрепорачливо без 100 висруси)
аххх тешко ми е без декс мој:)
супер е чим ќе иам 4 и 5 сеозна,нека побрзаат само:)

Член од
19 април 2008
Мислења
87
Поени од реакции
3
Како што се одвиваат работите Мигел ќе го крка на крајот. Најверојатно го злоупотребува пријателството со Декстер за лични интереси , ама изгледа не за долго. :nesvest:

Член од
6 мај 2008
Мислења
320
Поени од реакции
9
Vcera izleze preair od 4x01, zakon epizoda, sezonava verojatno ke bide najdobra do sega. Vo serijata se pojavuva John Lithgow (Dick Solomon od 3rd rock from the sun), pretpostavuvam deka ke go ima niz celata sezona.

Gledajte ja i bidete pozdraveni so najdobriot del od soundtrack-ot:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Ааа интересна епизода стварно...ама кој ќе чека сега :nesum:

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Вечерва во Америка се прикажува премиерата на новата 4-та сезона, што значи дека по торенти ќе ја има сабајле. Според трејлерот интересно ќе биде... Останува да почекаме :)

I

Intex

Гостин
Моментално ја гледам втората сезона. Закон е серијата. Интересно е тоа што даваат како размислува човекот. Нема грев за никого и целосно го почитува кодот на татко му.

Kajgana Shop

На врв Bottom