Убаво е да си убав

• Креатор на темата Креатор на темата filmadzijka
  • Време на започнување Време на започнување
Не го тупете...убаво е да си убав...крај - тачка...нема некоја филозофија...
И не спојувајте убав со глуп, а грд со паметен...пошо таквата генерализација е многу смотана...

Види ги сите нобеловци,научници,иноватори...(на гугл имиџис)
Све како од дуплерица на Плејгрл...:vozbud:

Види ги сите нобеловци,научници,иноватори...(на гугл имиџис)
Све како од дуплерица на Плејгрл...:vozbud:
Тоа е зашо убавите не се замарале да учат пошо пари добивале на други начини ради наклоности and shit.

Beauty wins again!

Тоа е зашо убавите не се замарале да учат пошо пари добивале на други начини ради наклоности and shit.

Beauty wins again!

Секако...нас на пример ни е убаво да користиме убави производи и убави технологии кои го разубавуваат нашето секојдневие.А тоа е испилено во убавите умови на грдите научници,иноватори,нобеловци...

Beauty wins again! ... i agree:toe:

Сори ако сум оф-топик и ако се зборува само за физичка убавина кај луѓето.:smir:

Секако...нас на пример ни е убаво да користиме убави производи и убави технологии кои го разубавуваат нашето секојдневие.А тоа е испилено во убавите умови на грдите научници,иноватори,нобеловци...

Beauty wins again! ... i agree:toe:

Сори ако сум оф-топик и ако се зборува само за физичка убавина кај луѓето.:smir:

значи поубаво е да имаш убав мозок и да се мачиш да учиш него да бидеш убав фотомодел и да го прчиш пред камери?

јас сум друже себичен и за мене гледам само...така да ми е гајле дали некој ке измисли нешто се дур ја не сум се замарал за да допринесам....исто така ми е гајле дали допринесувам за нашата иднина и иднината на нашите деца (кои моментално ми се во мади*а), ја глеам мене да ми е лесно...

Појма немам, никогаш нема да осетам како е :vozbud:

значи поубаво е да имаш убав мозок и да се мачиш да учиш него да бидеш убав фотомодел и да го прчиш пред камери?

јас сум друже себичен и за мене гледам само...така да ми е гајле дали некој ке измисли нешто се дур ја не сум се замарал за да допринесам....исто така ми е гајле дали допринесувам за нашата иднина и иднината на нашите деца (кои моментално ми се во мади*а), ја глеам мене да ми е лесно...

Па немора да си лепотан за тоа:pos2:...зачлени се во некои од двете доминантни политички опции и полесно ќе ти оди во животот.

Мене ми олесни откако се лоботомирав.

обично гајле ми е ..но ...Зошто ми го избришавте мислењето на оваа тема пред малце ... :uvo:

обично гајле ми е ..но ...Зошто ми го избришавте мислењето на оваа тема пред малце ... :uvo:
Затоа што првото ти беше обид за пуштање, што е фино, но оф-топик, второто пак ти беше оф-топик, и сега идеш со трет оф-топик.
А, тоа се многу оф-топици, right?:pipi:

Aјде, назад на тема.

Па немора да си лепотан за тоа:pos2:...зачлени се во некои од двете доминантни политички опции и полесно ќе ти оди во животот.

Мене ми олесни откако се лоботомирав.

Искрено и мене...само кај мене операцијата беше со гама зрачење.

ОН,значи де ве молам...дајте факти кај,кој тоа постигнал нешто од што е убав освен манекенките,а некои ја имаа привилегијата
nolita-anorexia.jpg
наречена анорксија...понатаму

некои од најуспешните луѓе(ова за мене е ирелевант како стандард за успешност-говорам....од ИСО стандарди),топ менаџери,иноватори(лелее на кој ми текиња:pos2:)

некои се убави,некои не...главен е придонесот кон општеството.

А убавите манекенки рекламираат облека и парфеми кои имаат акциза(данок) 70% значи се чалмите со парфем од 100 евра а нема ниту реална вредност од 30 евра...затоа швабите не паѓаат на француски булшит парфеми.

Далеку е по кул коа не си убав а смуваш јако дунде, знаеш дека си ја шмекнал, знаеш дека си ја смувал со шарм, а не пошо си фатил убави гени и си се родил лепотан.

Tallkin' bout experiance here..:smir:

многу јасно дека убаво е да си убав, но не секогаш е најбитно и пресудно тоа. Има многу примери на убави жени кои што никој не ги сака бидејќи се злобни, умислени и слично. Како и да физичката убавина е минлива работа, денес ја имаш утре не, најбитно е онаа внатрешна убавина што секој од нас ја има во себе.

zavisi od karakterot na covekot,nekogo ubavinata moze da go napravi podobar covek,a nekogo da go napravi mnogu polos...

Па не знам убав неубав, тоа е релативно еве јас не сум ти некој манекен сладок на фаца ова она, ама во недостаток на убавина надополнувам со тестостерон.....
Иииии смешно ми е некоја да се топи покрај мене, па ми ласка и јас секогаш сум фин и културен во тие моменти не сакам никоја повредам со некоја постапка. Има моменти кога стварно ми пречи тоа, ама и тогаш сум џентлмен.

Убаво е да си физички силен, еднаш бев добро напијан и ми прекурче на секое гужви ова она, па застанав цврсто на свои нозе во таа дискотеката, иииииии не мрдам се туркаат позади мене пискаат женски, а јас си свиркам. Стока од народ само тројца луѓе ме прашаа: Друже можи да поминам?
И јас нормално фино и културно ги пропуштив да поминат.

Сепак, не е секој роден убав, нели?
Нема филозофија од прашањево, нормално е дека е убаво да си убав. А душевно, што би рекле псиКолошки многу шаренолико за да се разглаба у детали...ма добро е бе, што да не :wink:

Споредувајќи дел од кандидатките за Најубава девојка на Кајгана со нивните мислења (баш сеа имав таков миг на просветлување), испадна дека интелегенцијата стврано не се трпи со физичката убавина.

И, настрана стварите шо ги пишуев (трескав) вчера...Со мозок ипак подалеку стигнуеш.

Back
На врв Bottom