Toneh
is a turtle
- Член од
- 21 август 2005
- Мислења
- 5.510
- Поени од реакции
- 907
Времето ќе пројде, само што, можно е ние да не сме тука... :icon_biggИ јас
Назад на тема сите чекаме да дојде
и да пројде :smir:
Времето ќе пројде, само што, можно е ние да не сме тука... :icon_biggИ јас
Назад на тема сите чекаме да дојде
и да пројде :smir:
Тогаш и времето би било нешто што веќе ќе нема значењеВремето ќе пројде, само што, можно е ние да не сме тука... :icon_bigg
Не се базира се според библијата. В'ред и јас сум Христијанин и сум ја читал Библијата, али се што пишува во неа не значи дека така било или така ќе биде. Времето ќе покаже се, што и како ќе се случи. Ние треба само да си живееме најубаво што можеме додека еден ден не не снема сите.End of story!:smir:Ништо нема да се случи освен порамнување на планетите. Џабе само толку зборување на оваа тема и правење филмови кога крајот на светот ќе дојде ненајдејно и без најава, барем така пишува во библијата.
Се порамнувале... и ништо, а стварно ме интресира кој ја протури таа теорија дека ќе има нешто од порамнувањето.A ima li nekoj nekoi informacii kog prethodno se poramnile planetite i sto se slucilo togas? Ako togas imalo nesto ke ima i sega ako ne togas dzabe vreva.
I jas neznam zatoa i prasav ako togas ne se slucilo zosto 2010 da se sluci. Mislam deka toa go kazuvaat zatoa sto prethodno nekoj rekol deka ke ima kraj nasvetot vo 2012 i nema sto da izmislat pa go povrzuvaat so toj nastan.Се порамнувале... и ништо, а стварно ме интресира кој ја протури таа теорија дека ќе има нешто од порамнувањето.
Не се базира се според библијата. В'ред и јас сум Христијанин и сум ја читал Библијата, али се што пишува во неа не значи дека така било или така ќе биде. Времето ќе покаже се, што и како ќе се случи. Ние треба само да си живееме најубаво што можеме додека еден ден не не снема сите.End of story!:smir:
Тоа се случува секојдневно, не е поврзано со 2012.Se slucuvaat nezdravi raboti ovaa godina a i ovoj den 21 dec 2009 hehe
nekoj golem vulkan se budi
snegot pravi haos niz cela evropaa zimata deneska doprva pocnuva.