Toneh
is a turtle
- Член од
- 21 август 2005
- Мислења
- 5.510
- Поени од реакции
- 907
Времето ќе пројде, само што, можно е ние да не сме тука... :icon_biggИ јас
Назад на темасите чекаме да дојде
и да пројде :smir:
Времето ќе пројде, само што, можно е ние да не сме тука... :icon_biggИ јас
Назад на темасите чекаме да дојде
и да пројде :smir:
Тогаш и времето би било нешто што веќе ќе нема значењеВремето ќе пројде, само што, можно е ние да не сме тука... :icon_bigg
Не се базира се според библијата. В'ред и јас сум Христијанин и сум ја читал Библијата, али се што пишува во неа не значи дека така било или така ќе биде. Времето ќе покаже се, што и како ќе се случи. Ние треба само да си живееме најубаво што можеме додека еден ден не не снема сите.End of story!Ништо нема да се случи освен порамнување на планетите. Џабе само толку зборување на оваа тема и правење филмови кога крајот на светот ќе дојде ненајдејно и без најава, барем така пишува во библијата.
Се порамнувале... и ништо, а стварно ме интресира кој ја протури таа теорија дека ќе има нешто од порамнувањето.A ima li nekoj nekoi informacii kog prethodno se poramnile planetite i sto se slucilo togas? Ako togas imalo nesto ke ima i sega ako ne togas dzabe vreva.
I jas neznam zatoa i prasav ako togas ne se slucilo zosto 2010 da se sluci. Mislam deka toa go kazuvaat zatoa sto prethodno nekoj rekol deka ke ima kraj nasvetot vo 2012 i nema sto da izmislat pa go povrzuvaat so toj nastan.Се порамнувале... и ништо, а стварно ме интресира кој ја протури таа теорија дека ќе има нешто од порамнувањето.
Не се базира се според библијата. В'ред и јас сум Христијанин и сум ја читал Библијата, али се што пишува во неа не значи дека така било или така ќе биде. Времето ќе покаже се, што и како ќе се случи. Ние треба само да си живееме најубаво што можеме додека еден ден не не снема сите.End of story!:smir:
Тоа се случува секојдневно, не е поврзано со 2012.Se slucuvaat nezdravi raboti ovaa godina a i ovoj den 21 dec 2009 hehe
nekoj golem vulkan se budi
snegot pravi haos niz cela evropaa zimata deneska doprva pocnuva.