Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
Не сум открил лично јас, информацијата ја добив од трето лице, а подоцна информацијата се појави и на интернет. Не сум ја открил Америка, веќе некое време се вртка низ страници ова.Е ОВА Е ОТКРИТИЕ
...па дури и преговори за месечината.
интересно бучио со својата логика се прави РИБА која памти само 3 секунди,оти збори во СЕГАШНО ВРЕМЕ И ВО ПЛАНЕТАТА...ама кој филозос ее:pos2:
Разликата помеѓу тебе бучио е времето САЈНСФИКШН...
НАСА има кредибилитет за вакви работи колку што реалните шоуа имаат кредибилитет за нешто реално.http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html
еве нешто директно од страницата на НАСА според нив навистина таа планета не постои и крајот на светот!
Крај на светот можен е, а НАСА не е абсолутно никаков фактор тоа да го негира. Крајот на светот може да дојде и утре, без разлика што НАСА мисли за тоа.
Јас?Дечкото што ме цитираше на претходната страна збор по збор ( да не го цитирам сега и јас него така оти ме мрзи )
Навистина? Абе ај ...мислам дека немаше една реченица на место.
Ако те мрзи да ме цитираш во делови, барем нека не те мрзи да ги прочиташ целосно моите постови и кои се моите мислења за темава кога ме цитираш.Ај дека "верува" оти тоа можеби ќе се случи, па сака да изиграва и некој си проповедник
Уште еднаш:
НЕ ВЕРУВАМ ДЕКА ЌЕ ДОЈДЕ КРАЈ НА СВЕТОТ ВО 2012 !!!!
Се надевам дека е доволно големо за сите збунети души да сфатат кој е мојот став за ова и дека нема потреба пак да се повторувам.
И никаде немам спомнато дека сум проповедник за било што.
Дали разбираш македонски? Ако си од друга етничка припадност сосема е во ред, но вака само изгледа смешно.како демек јас и оние како мене последни ќе дознаеме и ќе умраме
Тоа го реков во контекст АКО, АКО дојде нешто како крајот на светот, луѓето со твојот тип на размислување и логика, последни ќе разберат што се случува - therefore - помалку време од останатите за да дејствуваш и некако да се спасиш ти и твоите ближни.
Работата е ШТО БИ БИЛО КАД БИ БИЛО. Се разбираме? Се надевам.
Не реков дека јас ќе се спасам. Реков дека ќе имам повеќе време за размислување и дејствување. За конструирање на survival план. Не реков дека со сигурност ќе се спасам.нема да можеме ништо да сториме за да се спасиме, а он ќе биде на сигурно и ќе ни мавта раце и нозе пошо нели ќе биде среќен оти се спасил.
Па кажи по пп, никој не ти брани. Само не се навредувам така лесно, ако целта ти е да ме навредиш. А за мозок, доста евидентно е како си научен да тумачиш постови, и да вадиш рабти надвор од контекст. Ми ставаш зборови во уста кои ги немам кажано. Бравос! :bravo:Кој мозок само не ми е јасно. За таквите како него има еден збор, ама ај да не го кажувам може ќе се навреди па после кој ќе го чита пак збор по збор.