Фан Клуб: Манчестер Сити

F

fantomX

Гостин
Таблети за слабеење - амфетамини? lulz.
Па ко ќе видиш какви се наркоманиве со стаж од година дена, и навистина слабеат.
Какво слабеење, покрупни волој одамна не сум видел. Првпат да осетам страв за тимот на Челзи. За нивното здравје.

Член од
22 октомври 2010
Мислења
182
Поени од реакции
51
Братче јас аватарот го носам поради кладба иначе сум за најдобриот клуб во Еврапа и пошироко Манчестер Јунајтед
Јас пак мислев дека си за Ливерпул,мала исправка најдобриот клуб во моментов е Барселона :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Какво слабеење, покрупни волој одамна не сум видел. Првпат да осетам страв за тимот на Челзи. За нивното здравје.
Затоа ми стана чудно како сакал да слабее наводно овој, лош начин да се извади. Инаку за тоа што се крупни, се, ко што еднаш рече еден фан на Челзи што го знам, овој Јаја Туре кога ќе го напушти светов, место 6ца, 12 ќе треба да го креваат. Малце црн хумор ама тоа е.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Вредноста на играчите на двата тима на натпреварот Челзи-Сити според Sky Sports изнесувала 501 000 000 Фунти..

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.634
Поени од реакции
22.664
Затоа ми стана чудно како сакал да слабее наводно овој, лош начин да се извади. Инаку за тоа што се крупни, се, ко што еднаш рече еден фан на Челзи што го знам, овој Јаја Туре кога ќе го напушти светов, место 6ца, 12 ќе треба да го креваат. Малце црн хумор ама тоа е.
Не е само Јаја Туре. Сите играчи од Брегот на Слоновата Коска се со големина на слонови.
Што јадат таму не знам. Јаја Туре, Коло Туре, Дрогба, Кадер Кеита, Емануел Ебуе...... :toe:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Јас пак мислев дека си за Ливерпул,мала исправка најдобриот клуб во моментов е Барселона :)
Мала исправка, актуелно најдобар клуб во моментов е Интер... во Мај ќе видиме кој ќе биде најдобар за оваа година... :)

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Мала исправка, актуелно најдобар клуб во моментов е Интер... во Мај ќе видиме кој ќе биде најдобар за оваа година... :)
Мала исправка.. најдобриот клуб во моментов е Реал.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Eптен ви е јака дискусијава....
иначе моментално најдобар тим е Вардино.

Ф

Фил Ајви

Гостин
хаха браво, браво еве шанса за титула која не смее да се пропушти...

Балотели лудакот го полуде на крај Фердинанд хаха колку му е само криво не сакам да сум му во кожа

ЈАЈА ТУРЕ ЗВЕР!

Kajgana Shop

На врв Bottom