Фан Клуб: Манчестер Сити

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Дали мора секогаш кога ќе ве пишам да ме падните?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Купете некој фудбалери за 10милиона продајте го на Сити за 110милиона :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
#MCFC v Aris Salonika tonight. Mancini starting Balotelli, Dzeko, Silva and Tevez together for 1st time

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Треба со оваа формација со Тевез,Балотели и Џеко постојано да играат,многу дефанзивно со 3ца ДМ игра Манчини..

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
E овој напад и средина им се моментално најдобрите во тимот и со овие ако се уиграат, значи на Џеко да му тргне ќе биде страшно :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Мора да се победи според мене најслабиот тим во лигата.

----------------------- Харт ---------------------

Ричардс --- Компани --- Лескот --- Забалета

---------------- Виера ---- Бери ---------------

-------- Силва ------- Јаја ---------- Балотели

------------------------ Тевез --------------------

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Силва какви топки дава :zver:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Неубедлива игра, Виган беше рамноправен противник на моменти и подобар за да на крај преку одлична шанса да изпуштат еден драгоцен бод од рака. Позитивно нешто беше само Силва другиве не се трудеа многу. Важно да се обезбеди ЛШ па со нови сили и едно 273 милиони на располагање за трансфери :pos2: да се влезе во нова сезона. Ќе биде доста една титула сезонава.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Силва какви топки дава :zver:
Со Тевез им се најјаки поединци во тимот и доколку ја засилат одбраната со двајца добри и еден играч во среден ред, не се чудете ако следната сезона почнат да газат во Англија све живо и диво што има:smir:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Со Тевез им се најјаки поединци во тимот и доколку ја засилат одбраната со двајца добри и еден играч во среден ред, не се чудете ако следната сезона почнат да газат во Англија све живо и диво што има:smir:
Одбраната им е топ,со Туре,Ричардс,Боатенг,Лескот,Компани... средина имаат одлични ДМ (Де Јонг,Бери,Туре,Милнер,Виера) Мислам треба повеќе креативни играчи како Силва. Напаѓачи не им требаат Балотели и Тевез и Џеко можат да ротираат.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.634
Поени од реакции
22.664
Одбраната им е топ,со Туре,Ричардс,Боатенг,Лескот,Компани... средина имаат одлични ДМ (Де Јонг,Бери,Туре,Милнер,Виера) Мислам треба повеќе креативни играчи како Силва. Напаѓачи не им требаат Балотели и Тевез и Џеко можат да ротираат.
Коло Туре 2 години нема да игра фудбал. http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_city/9413738.stm

Kajgana Shop

На врв Bottom