Фан Клуб: Манчестер Сити

В

Вори

Гостин
А,ја што да правам што мој Челзи изгуби дома од Сандерленд 0-3 и последно од Бирмингем на гости,а дебелиот викаше дека со онаква игра Челзи ќе биде шампион?
Да се откажеш од тим е пичкинска работа,на ниво со Торпедо си.Јебига..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.960
хехехех, а што треба да правам, да ги слушам изјавите на:
Бенитез: позитивна реакција!
Ние ( Ливерпул ) го слушавме тоа со години!!!!! Сепак Рафа не ви е крив!!!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А што ќе правиш кога Сити ќе почне да губи, арапиве ќе си отидат и ќе се продадат играчите???

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.638
Поени од реакции
22.674
Хахаха. Се откажал од тимот за кој навиваЛ. :tapp: :pos: Свашта еј.
Ректи случаеви се ова, треба да се има разбирање.:icon_lol:

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
А што ќе правиш кога Сити ќе почне да губи, арапиве ќе си отидат и ќе се продадат играчите???
Има многу добри екипи, ќе се најдет некоја нова.
Што ќе правам?
Тренери менаваат екипи, играчи менуват екипи, па и газди, а што е чудно да ја менеш екипата.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Што ќе правам?
Тренери менаваат екипи, играчи менуват екипи, па и газди, а што е чудно да ја менеш екипата.
Епа браво. Они сето тоа го прават за пари. Тебе да ти дава некој пари за ова до некаде да сфатам (иако е и тоа малку глупо).
Само ќе те замолам немој никогаш да навиваш за Барселона. Овакви навивачи и последни да се не ни требаат:tapp:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Абе го убивте човекот, што сте му се фрлиле како куче на коска?! Се откажал, се откажал да се убије ли треба сега???:tapp:
Ај искулирајте и негово е тоа дали навива за кого навива и зошто навива:wink:

П.С. Думан ти стана главна фаца на форумов, само за тебе се збори:icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе го убивте човекот, што сте му се фрлиле како куче на коска?! Се откажал, се откажал да се убије ли треба сега???:tapp:
Ај искулирајте и негово е тоа дали навива за кого навива и зошто навива:wink:

П.С. Думан ти стана главна фаца на форумов, само за тебе се збори:icon_lol:
Он и Торпедо :):)
ТО ЈЕ ТА ЕКИПА :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.815
Поени од реакции
11.436
2-3 години сум фан на Манчестер Сити во Премиер Лигата, а од Интер што се откажав имав дебела причина.
Манчестер Сити е мојот единствен тим за кој ќе навивам во иднина.
А, Интер?
Интер е минато свршено време.
Тежок случај.

В

Вори

Гостин
А,сигурен сум дека ако Интер почнува да победува сега и се врати на старо,тогаш и тој ќе се врати да пишува во фанклубот нивни.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што ќе правам?
Не знам ни што пишуваш во форумов,не дуваше цела година кога освоивте тројна круна а сега одма пад и ајт бегам.Рејтингот ти падна на 0,а во иднина не се сметај за навивач,туку за симпатизер или најдобро што би се рекло(кај што дуват ветерот).

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Не знам ни што пишуваш во форумов,не дуваше цела година кога освоивте тројна круна а сега одма пад и ајт бегам.Рејтингот ти падна на 0,а во иднина не се сметај за навивач,туку за симпатизер или најдобро што би се рекло(кај што дуват ветерот).
Златко оваа е само за форумот, во реалноста е нешто друго, ти си еден од ретките што ме познаваш заедно со vaskopandev, armin06, cu2nt, milanez, Iosonointerista, Chombe Manutd, завами останува по старо. А овде се откажав од фан клубот Интер поради вулгарностите на фановите на Интер кон другите фанови, никакви факти не прифаќаат, и најчесто ги банираа од фан клубот на Интер. Има многу самопрогласени експерти што пишуваат за фудбал, а јас само го гледам и фудбалот замене преставува споредна работа, како и за секој нормален.
А зашто почнав да пишувам на овој форум?
Прво: Има многу членови.
Второ: погодно место за препукување ( а тоа е најинтересниот дел од форумов).
Но, најчесто модератори се плачковци, кој многу на душа ги ставаат критиките за нивните клубови, па често поради некое мислење на член које се однесува за некој клуб или играч, тие тоа го разбираат лично и пишуваат вулгарности кон личноста што го пишала постот.
Јас имав едно поинакво мислење за фановите на Интер во фан клубот, но тие испадна најголеми плачковци и фанови кој најтешко прифатија некој да ги пореметува.
А самите заборавија како се однесуваа кон другите фан клубови.
Затоа оваа е мојата најголема провокација кон фановите на Интер во фан клубов.
А изгледа многу тешко им паднало, сепак ова мое откажување од Интер е виртуелно, а реалноста е друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom