- Член од
- 13 јануари 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 749
Да ти се здосади фудбалот од вакви навивачи
Ние ( Ливерпул ) го слушавме тоа со години!!!!! Сепак Рафа не ви е крив!!!хехехех, а што треба да правам, да ги слушам изјавите на:
Бенитез: позитивна реакција!
Има многу добри екипи, ќе се најдет некоја нова.А што ќе правиш кога Сити ќе почне да губи, арапиве ќе си отидат и ќе се продадат играчите???
Епа браво. Они сето тоа го прават за пари. Тебе да ти дава некој пари за ова до некаде да сфатам (иако е и тоа малку глупо).Има многу добри екипи, ќе се најдет некоја нова.
Што ќе правам?
Тренери менаваат екипи, играчи менуват екипи, па и газди, а што е чудно да ја менеш екипата.
Он и ТорпедоАбе го убивте човекот, што сте му се фрлиле како куче на коска?! Се откажал, се откажал да се убије ли треба сега???
Ај искулирајте и негово е тоа дали навива за кого навива и зошто навива:wink:
П.С. Думан ти стана главна фаца на форумов, само за тебе се збори
Тежок случај.2-3 години сум фан на Манчестер Сити во Премиер Лигата, а од Интер што се откажав имав дебела причина.
Манчестер Сити е мојот единствен тим за кој ќе навивам во иднина.
А, Интер?
Интер е минато свршено време.
Не знам ни што пишуваш во форумов,не дуваше цела година кога освоивте тројна круна а сега одма пад и ајт бегам.Рејтингот ти падна на 0,а во иднина не се сметај за навивач,туку за симпатизер или најдобро што би се рекло(кај што дуват ветерот).Има многу добри екипи, ќе се најдет некоја нова.
Што ќе правам?
Тренери менаваат екипи, играчи менуват екипи, па и газди, а што е чудно да ја менеш екипата.
Златко оваа е само за форумот, во реалноста е нешто друго, ти си еден од ретките што ме познаваш заедно со vaskopandev, armin06, cu2nt, milanez, Iosonointerista, Chombe Manutd, завами останува по старо. А овде се откажав од фан клубот Интер поради вулгарностите на фановите на Интер кон другите фанови, никакви факти не прифаќаат, и најчесто ги банираа од фан клубот на Интер. Има многу самопрогласени експерти што пишуваат за фудбал, а јас само го гледам и фудбалот замене преставува споредна работа, како и за секој нормален.Не знам ни што пишуваш во форумов,не дуваше цела година кога освоивте тројна круна а сега одма пад и ајт бегам.Рејтингот ти падна на 0,а во иднина не се сметај за навивач,туку за симпатизер или најдобро што би се рекло(кај што дуват ветерот).