Најсмешни имиња на фудбалери

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Голманов на Арсенал...не ми текнува во моментов како се викаше :tv:

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
Камшик, Педерсен, ЏанЛуиџи Плафон (Буфон), Етооооо, Забавник.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.049
Се сеќавам пред 20 и кусур години имаше екс Ју фудбалери со многу смешни презимиња , поготово во босанските тимови ... еве неколку од нив :
Драженко Прскало , Владо Зеленика и Авдо Калајџиќ ... сите овие играа во Вележ од Мостар
Владо Касало , играше во Осијек и Динамо Загреб
Златко Крмпотиќ од Црвена Ѕвезда
Исто така имаше и еден познат судија од тоа време кој се викаше Бранимир Бабарогиќ

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Не е фудбалер али нема посебна тема за други.

Александар Винокуров - велосипедист

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Сигурен ли си ?

--- надополнето ---

http://bp1.blogger.com/_U8Ug6458R-A/SJCr99R0K5I/AAAAAAAAAC0/5AGJtxOMn18/s320/hakan_104.jpg

--- надополнето ---

Овоа шо е ?

Тоа е дрес на Парма од 2001-2002 година ....:pos2:
А тоа шо си ,,помалку,, неписмен, неинформиран и г*уп , е тоа е друга ствар .... јбг нее до тебе :tapp:

M

.:makedonec:.

Гостин
Тоа е дрес на Парма од 2001-2002 година ....:pos2:
А тоа шо си ,,помалку,, неписмен, неинформиран и г*уп , е тоа е друга ствар .... јбг нее до тебе :tapp:

Ај е*и се и не ме замарај бе глу*чо еден ги враќаш коментарите и цитираш после 2 месеци и сакаш да докажеш нешто... ти си гл*п и неупотреблив и не праам муабет повеќе......... турчин како турчин многу ми е гајле кај играл ! :bip:

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Ај е*и се и не ме замарај бе глу*чо еден ги враќаш коментарите и цитираш после 2 месеци и сакаш да докажеш нешто... ти си гл*п и неупотреблив и не праам муабет повеќе......... турчин како турчин многу ми е гајле кај играл ! :bip:

Некој што не разликува Парма и Фенербахче нее глуп... Во најмала рака е заостанат ..... Али среќа некој ти ставил интернет па ди дал можност да се глупираш јавно и да го презентираш своето фудбалско знаење .... И секако со тоа да ги забавуваш сите кои ги читаат своите постови ....:vozbud:

M

.:makedonec:.

Гостин
Некој што не разликува Парма и Фенербахче нее глуп... Во најмала рака е заостанат ..... Али среќа некој ти ставил интернет па ди дал можност да се глупираш јавно и да го презентираш своето фудбалско знаење .... И секако со тоа да ги забавуваш сите кои ги читаат своите постови ....:vozbud:
Пааааааааа добро .... очигледно е дека си кретен немаш ти памет не си за овие работи иди таму копај ниви за да не јадеш ***** и кај ќе биде крајот ако ти ставам јас некој фудбалер а ти да погодиш кај играл и што направил во својата кариера ..... и ај не замарај веќе

--- надополнето ---

ГЛУП ЧОВЕК :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom