Најсмешни имиња на фудбалери

Погребњак - VFB Studgart и Путињо - FC Internazionale

--- надополнето ---

Играчот што го спомна се вика правилно ХАКАН ШУЌУР - поранешен играч на Фенербахче а исто така играше и за Турција роден е на 10 Декември 1976 ете тој е тој може и има некој човек шо се вика ''Hasan Sukur'' ама фудбалер таков нема поззз :toe: :pos2:

Шукур е легенда на Галатасарај, не на Фенербахче. :tapp:

Дечко извини вака али ти дали имаш слушнато за Википедија ? Хакан Шуќур е роден на 1
Септември 1976 (мање битно ова) и е легенда на Галатасарај а ти ако мислиш дека Фенербахче и Галатасарај е исто , ти нема спас .....

Guylain Ndumbu-Nsungu Најсмешно што до сега сум го прочитал, иначе играчов играше едно време во Shefield Wednesday

Нсунгу Ндубум Руле!!!

Сигурен ли си ?

--- надополнето ---

http://bp1.blogger.com/_U8Ug6458R-A/SJCr99R0K5I/AAAAAAAAAC0/5AGJtxOMn18/s320/hakan_104.jpg

--- надополнето ---

Овоа шо е ?

Можеби дрес на парма. Знам дека играше таму, ама ... хмммм. Не знам дали му дадоа дрес, или пак, си го носеше стариот од Интер.

Упс, пардон, сликата докажува дека носел дрес на натпреварите кои ги играл за Парма.

:pos2:

Инаку, (Емил) Хески ме смее многу. Не знам оти.

Можеби дрес на парма. Знам дека играше таму, ама ... хмммм. Не знам дали му дадоа дрес, или пак, си го носеше стариот од Интер.

Упс, пардон, сликата докажува дека носел дрес на натпреварите кои ги играл за Парма.

:pos2:

Инаку, (Емил) Хески ме смее многу. Не знам оти.

Забеган тип !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom