Шчезни така неш милам дека беше..Голманов на Арсенал...не ми текнува во моментов како се викаше :tv:
и СалатаКучка![]()
Сигурен ли си ?
--- надополнето ---
http://bp1.blogger.com/_U8Ug6458R-A/SJCr99R0K5I/AAAAAAAAAC0/5AGJtxOMn18/s320/hakan_104.jpg
--- надополнето ---
Овоа шо е ?
Тоа е дрес на Парма од 2001-2002 година ....:pos2:
А тоа шо си ,,помалку,, неписмен, неинформиран и г*уп , е тоа е друга ствар .... јбг нее до тебе![]()
Ај е*и се и не ме замарај бе глу*чо еден ги враќаш коментарите и цитираш после 2 месеци и сакаш да докажеш нешто... ти си гл*п и неупотреблив и не праам муабет повеќе......... турчин како турчин многу ми е гајле кај играл ! :bip:
Пааааааааа добро .... очигледно е дека си кретен немаш ти памет не си за овие работи иди таму копај ниви за да не јадеш ***** и кај ќе биде крајот ако ти ставам јас некој фудбалер а ти да погодиш кај играл и што направил во својата кариера ..... и ај не замарај веќеНекој што не разликува Парма и Фенербахче нее глуп... Во најмала рака е заостанат ..... Али среќа некој ти ставил интернет па ди дал можност да се глупираш јавно и да го презентираш своето фудбалско знаење .... И секако со тоа да ги забавуваш сите кои ги читаат своите постови ....![]()
ГЛУП ЧОВЕКНекој што не разликува Парма и Фенербахче нее глуп... Во најмала рака е заостанат ..... Али среќа некој ти ставил интернет па ди дал можност да се глупираш јавно и да го презентираш своето фудбалско знаење .... И секако со тоа да ги забавуваш сите кои ги читаат своите постови ....![]()