А тој нема мозок, воља, одлука во процесот и мора да се појави always_unique да го оттргне од тебе?! Значи процесот е ТЕ САКАЛ ТЕ САКАЛ ТЕ САКАЛ ДЕКОЛТИРАНАТА АЛВЕЈС ЈУНИК МУ СЕ ПУШТА СЕ ЕБАТ и пак ТЕ САКА ТЕ САКА. Тој не е инволвиран во чинот само е предмет кој е “загаден“ со неверство?Заклучок: Секс за една ноќ. Супер ствар. Се дур не му се деси на маж ми/дечко ми. Тогаш, бегај и криј се.
Lele, aman vece, koj spomna nesto za brat ti ili maz ti ili decko ti, ubavo rekov deka covekov ne e od tuka, taka da ne se sekiraj, i ne komentiraj vece, poso nema ni jas,Ти се постави точно како да ти е потребен совет и туѓо мислење.
Секој ти го кажа своето. Па сеа не ти чини. Јбг, си бараше, сеа читај си.
Поентата е дека нема што да бараш дозвола од било кој, освен од себе. Ако на тебе ти е ок, фино бе.
Се дур не ми се мешаш со дечко ми/маж ми/брат ми, праи си што ти воља.
Значи иам open-mind сфаќања до у пм, дур не ми стапнеш на територија, Така е и со секој. Ќе биде така и со тебе, ќе видиш. Не се преоѓа преку неверство туку така.
Заклучок: Секс за една ноќ. Супер ствар. Се дур не му се деси на маж ми/дечко ми. Тогаш, бегај и криј се.
А тој нема мозок, воља, одлука во процесот и мора да се појави always_unique да го оттргне од тебе?! Значи процесот е ТЕ САКАЛ ТЕ САКАЛ ТЕ САКАЛ ДЕКОЛТИРАНАТА АЛВЕЈС ЈУНИК МУ СЕ ПУШТА СЕ ЕБАТ и пак ТЕ САКА ТЕ САКА. Тој не е инволвиран во чинот само е предмет кој е “загаден“ со неверство?
А ја па се уплашив дека мене ќе ми се умешаш.Lele, aman vece, koj spomna nesto za brat ti ili maz ti ili decko ti, ubavo rekov deka covekov ne e od tuka, taka da ne se sekiraj, i ne komentiraj vece, poso nema ni jas,
se iznaslusav se i povtorno vi se zablagodaruvam
tolku od mene :helou:
Не бе...А тој нема мозок, воља, одлука во процесот и мора да се појави always_unique да го оттргне од тебе?! Значи процесот е ТЕ САКАЛ ТЕ САКАЛ ТЕ САКАЛ ДЕКОЛТИРАНАТА АЛВЕЈС ЈУНИК МУ СЕ ПУШТА СЕ ЕБАТ и пак ТЕ САКА ТЕ САКА. Тој не е инволвиран во чинот само е предмет кој е “загаден“ со неверство?
И да го мразиш него после настанот сепак тоа не било љубов пред неверството. Никаква путка не вреди и не може да го натера да спие со нејзе ако веќе решил дека те сака тебе и само тебе. Особено не некоја путка со која решава да се ебе само една вечер. Тоа значи дека те мисли за дебил и подобро што се појавила ’напалената’ девојка за да го укапираш човекот... Или незнаењето е убаво!?
Фокси, нема проблем, не е навреда денес да си невина, баш е за ценење, меѓутоа ти го кажа тоа како нешто веќе да го знаеш, затоа ти забележав, инаку нема врска.Foxy`BuTTerFLY напиша:еце претпоставувам дека не си, извини што те навредив.:smir:
да до негде си во право дека треба да се разговара со партнерот, но знаеш ли колку е тешко да му кажеш на дечкото не те бива у кревет? ни ја незнам нејќам ни да дознаам.Претпоставка моја е дека е многу тешко, бидејќи не би сакала да го повредам.
Се на страна, девојката сака секс, нека има секс! рече Фокси и остана жива (цитат од една форумџика)
Темава не е за затварање...тука може да падне интересна дискусија, а и да паднат некои лажни морални вредности и табуа.E vaka sea, posto temava krena mnogu prasina, ja mislam deka e najbolje da ja zatvoram, ne mi bese celta da baram soveti od vas dali treba da go napravam ova ili ne, ne slusam nikogo, nikogas vo zivotot tuku vase mislenje, ne vrzano konkretno za mene.
Ziveev 5 godini vo London taka da ova ne e nisto novo, ali razbiram nasiot mentalitet e daleku porazlicen od nivniot.
I Ada, ako imam maz sto saka da bide so druga zena osven so mene, neka bide, ke mu se priklucam i jas, i sto pati se pokajav sto ja staviv temava, me ubivte so toj moral i se se vraca se se placa.
Sepak fala za vasite mislenja, posebno na onie licnosti koi imaat malku porazlicni svacanja, otvoren um.
Pozz :locked:
ако генерализираме пола од форумџиите се спремни за да се замонашат или да стапат у вечен брак..Темава не е за затварање...тука може да падне интересна дискусија, а и да паднат некои лажни морални вредности и табуа.
Секој од нас посакува и некој/а друг/а освен партнерот. Факт.
Тука кај нас сите глумат невини и строги моралисти.
На крајот на краиштата, и бракот не е вечен. Постои развод, нели?
Законот или моралната норма не се посилни од емоциите и човечкото во нас.
За мене...реков што мислам погоре на темава.:by:
хахахахахаах ова ти беше добро ftopic:И шо бидна? Го ебеше ли типот?