Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Ммм добра тема, иначе секс за една ноќ.. е добра работа.. било да си у врска или брак или да не си.. затоа што е само авантура ништо повеќе :) па и малце промена во врска или брак добро би дошло тоа :)

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Заклучок: Секс за една ноќ. Супер ствар. Се дур не му се деси на маж ми/дечко ми. Тогаш, бегај и криј се.
А тој нема мозок, воља, одлука во процесот и мора да се појави always_unique да го оттргне од тебе?! Значи процесот е ТЕ САКАЛ ТЕ САКАЛ ТЕ САКАЛ ДЕКОЛТИРАНАТА АЛВЕЈС ЈУНИК МУ СЕ ПУШТА СЕ ЕБАТ и пак ТЕ САКА ТЕ САКА. Тој не е инволвиран во чинот само е предмет кој е “загаден“ со неверство?

И да го мразиш него после настанот сепак тоа не било љубов пред неверството. Никаква путка не вреди и не може да го натера да спие со нејзе ако веќе решил дека те сака тебе и само тебе. Особено не некоја путка со која решава да се ебе само една вечер. Тоа значи дека те мисли за дебил и подобро што се појавила ’напалената’ девојка за да го укапираш човекот... Или незнаењето е убаво!?

Член од
24 мај 2008
Мислења
19
Поени од реакции
2
Ти се постави точно како да ти е потребен совет и туѓо мислење.
Секој ти го кажа своето. Па сеа не ти чини. Јбг, си бараше, сеа читај си.

Поентата е дека нема што да бараш дозвола од било кој, освен од себе. Ако на тебе ти е ок, фино бе.

Се дур не ми се мешаш со дечко ми/маж ми/брат ми, праи си што ти воља.
Значи иам open-mind сфаќања до у пм, дур не ми стапнеш на територија, Така е и со секој. Ќе биде така и со тебе, ќе видиш. Не се преоѓа преку неверство туку така.

Заклучок: Секс за една ноќ. Супер ствар. Се дур не му се деси на маж ми/дечко ми. Тогаш, бегај и криј се.
Lele, aman vece, koj spomna nesto za brat ti ili maz ti ili decko ti, ubavo rekov deka covekov ne e od tuka, taka da ne se sekiraj, i ne komentiraj vece, poso nema ni jas,
se iznaslusav se i povtorno vi se zablagodaruvam
tolku od mene :helou:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
јуник, а шо ако не му се дигне? шо праиме?

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
А тој нема мозок, воља, одлука во процесот и мора да се појави always_unique да го оттргне од тебе?! Значи процесот е ТЕ САКАЛ ТЕ САКАЛ ТЕ САКАЛ ДЕКОЛТИРАНАТА АЛВЕЈС ЈУНИК МУ СЕ ПУШТА СЕ ЕБАТ и пак ТЕ САКА ТЕ САКА. Тој не е инволвиран во чинот само е предмет кој е “загаден“ со неверство?

Бадааааааа и адааааааа фини форумџии со секогаш квалитетни постови:smir:

само ај малце размислете човек што вара му е у крв не му треба некоја за да го направи , и женети и разведени и незнам у долги врски секогаш може да има неверство !

Финтата е во предизвикот и самата страст и трепет која се буди од самата појава и стас на тој/ таа.

болно е кога и после ова ке има љубов
кај тој таа а другиот е во брак иии сега????

Затоа совет е да не се упуштате бар малце сугестивно со љубов во таква врска ! Нека е базик само сексот.....

Иии да виновен е оној кој е у брак , другиот си тера само кејф или тоа му е уште една авантура:smir::helou:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Lele, aman vece, koj spomna nesto za brat ti ili maz ti ili decko ti, ubavo rekov deka covekov ne e od tuka, taka da ne se sekiraj, i ne komentiraj vece, poso nema ni jas,
se iznaslusav se i povtorno vi se zablagodaruvam
tolku od mene :helou:
А ја па се уплашив дека мене ќе ми се умешаш.
Алооо, дадов пример, т.е сакав да кажам дека на секој му е сеедно дур на своја кожа не осети па да го заболи. Не бев буквална мајку му

И патем, ќе реплицирам до миље воље ако сметам дека треба. Не можеш тоа ти да го одредиш.
Си ја отворила темава...Ако имаш толку да кажеш, ок. Али ако на некој уше му се пишува, пак ок. Може да си продужи.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Незнам за другите, ама морам да си кажам мислење... Мене таа работа никако не ми оде. Едноставно за да се дојде до секс треба да се има нешто повеќе од знаење на име на некоја личност (да не речам 15 минути познавање се малку). Штознам, така функционирам којзнае дали е исправно или не.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566

И да го мразиш него после настанот сепак тоа не било љубов пред неверството. Никаква путка не вреди и не може да го натера да спие со нејзе ако веќе решил дека те сака тебе и само тебе. Особено не некоја путка со која решава да се ебе само една вечер. Тоа значи дека те мисли за дебил и подобро што се појавила ’напалената’ девојка за да го укапираш човекот... Или незнаењето е убаво!?
Не бе...
Тоа што легнал е јасен показател дека нешто не му баш стало до мене. Значи вака или онака, не сум му била веќе по мерак и барал нешто поинакво. И тоа го направил сосема свесно, а успут и ми пратил порака, досадна си, не ме интересираш, мани ми се.

И ќе ја прочитам ја таа порака. И одмаздата нема да ми биде затоа што мислам дека третата особа е крива, или затоа што се надам дека ако ја снема уникатна лајк особата пак ќе бидеме среќни.
Денес е една...Ќе ја тргнам..Утре друга..И така до бескрај. Значи не е тоа начинот.

У случајов, одмаздата ќе биде чисто лижење рани на повредено его. Илузија дека можам да им вратам за повредата. Нешо као, ми ја зема играчката, не ми ја враќаш...Затоа ќе ја скршам и играчката и ќе ти мавнам шамар. Не дека нешо ќе се смени, али ете ќе си бидам у заблуда дека те здоболело.
Очајничка реакција на тапшање его. Ништо повеќе.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Нормално една кој ќе ја трпи две. Плус и ако не си се истакнал, втора вечер уште повеќе ќе се избрукаш, поради срамот од првата.
Така да, ебете и бегајте.
п.с..инаку ада дојди ми на мсн

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
едно време ептен ми се вртеше оваа работа низ глава... арно ама сфатив дека јас тоа неможам да го направам... да легнам со некого значи дека ми значи нешто повеќе од мувач да речеме... и нормално дека ако ми значи нешто не би сакала да е само за една ноќ.. е сеа доколку тој не сака ќе си се повредам самата себе
така да не фала...

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Foxy`BuTTerFLY напиша:
еце претпоставувам дека не си, извини што те навредив.:smir:
да до негде си во право дека треба да се разговара со партнерот, но знаеш ли колку е тешко да му кажеш на дечкото не те бива у кревет? ни ја незнам нејќам ни да дознаам.Претпоставка моја е дека е многу тешко, бидејќи не би сакала да го повредам.
Се на страна, девојката сака секс, нека има секс! рече Фокси и остана жива (цитат од една форумџика)
Фокси, нема проблем, не е навреда денес да си невина, баш е за ценење, меѓутоа ти го кажа тоа како нешто веќе да го знаеш, затоа ти забележав, инаку нема врска. :)
Не се работи за тоа дали сум сексуално активна или не сум, јас го кажав само моето мислење, а ти отиде на друга страна. :)
Сите размислуваме различно, ти можеби не би сакала да дознаеш, но јас би сакала, а јас секогаш се ставам на местото на оној другиот, не си терам мене како ми одговара.
Знам дека е тешко да му кажеш на дечко ти дека не го бива во кревет, ама нормално дека нема така да му кажеш, како разгалено незаситено девојченце, туку, ќе седнете и ќе разговарате за тоа како двајца возрасни луѓе кои се во врска.
Тоа сигурно ќе го повреди, ама како и да е, не знам за тебе, ама мене повеќе би ме повредило ако ништо не ми каже, а ме вара.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
E vaka sea, posto temava krena mnogu prasina, ja mislam deka e najbolje da ja zatvoram, ne mi bese celta da baram soveti od vas dali treba da go napravam ova ili ne, ne slusam nikogo, nikogas vo zivotot tuku vase mislenje, ne vrzano konkretno za mene.
Ziveev 5 godini vo London taka da ova ne e nisto novo, ali razbiram nasiot mentalitet e daleku porazlicen od nivniot.
I Ada, ako imam maz sto saka da bide so druga zena osven so mene, neka bide, ke mu se priklucam i jas, i sto pati se pokajav sto ja staviv temava, me ubivte so toj moral i se se vraca se se placa.
Sepak fala za vasite mislenja, posebno na onie licnosti koi imaat malku porazlicni svacanja, otvoren um.
Pozz :locked:
Темава не е за затварање...тука може да падне интересна дискусија, а и да паднат некои лажни морални вредности и табуа.
Секој од нас посакува и некој/а друг/а освен партнерот. Факт.
Тука кај нас сите глумат невини и строги моралисти.
На крајот на краиштата, и бракот не е вечен. Постои развод, нели?
Законот или моралната норма не се посилни од емоциите и човечкото во нас.
За мене...реков што мислам погоре на темава.:by:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Темава не е за затварање...тука може да падне интересна дискусија, а и да паднат некои лажни морални вредности и табуа.
Секој од нас посакува и некој/а друг/а освен партнерот. Факт.
Тука кај нас сите глумат невини и строги моралисти.
На крајот на краиштата, и бракот не е вечен. Постои развод, нели?
Законот или моралната норма не се посилни од емоциите и човечкото во нас.
За мене...реков што мислам погоре на темава.:by:
ако генерализираме пола од форумџиите се спремни за да се замонашат или да стапат у вечен брак..
уште една тема кај штои се продава морал... јбг...

инаку сеа баш си мислев и сфатив дека мана ми е што лесно се врзувам за луѓето... и мн тешка би ми паднала ситуацијата: доџи ми вечерас и никад више

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
И шо бидна? Го ебеше ли типот?

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
И шо бидна? Го ебеше ли типот?
хахахахахаах ова ти беше добро :) :eek:ftopic:

Бтв скоро сите знаеме од пракса дека 95% од луѓето се такви да не кажам 99% дека сакаат и го прават тоа СЕКС за ЕДНА ноќ... така да .. дали било брак дали било врска тоа го прават сите... тие луѓе мн е мал процентот т.е. скоро неприметлив за тие луѓе што се во брак и врска а не вараат така да... тоа е тоа.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom