Каролина Гочева

Член од
2 јули 2008
Мислења
109
Поени од реакции
1
Abe cupeto si bese ok....Ama posle smrtta na Tose...Se razocarav max...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.715
Поени од реакции
34.261
Незнам песни од неа, албуми, емисии и слично.

But I'd do her. :drk:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Незнам песни од неа, албуми, емисии и слично.

But I'd do her. :drk:
Ама КАРОЛИНА не би те онадила тебе бидејќи е high end битолска чупа што живее во главниот град.

Ајде нафрлите ми се со црвенки и прашања што имам против битолските чупи и главниот град.:pipi:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.715
Поени од реакции
34.261
Ама КАРОЛИНА не би те онадила тебе бидејќи е high end битолска чупа што живее во главниот град.

Ајде нафрлите ми се со црвенки и прашања што имам против битолските чупи и главниот град.:pipi:
Стварно бе? You're overdosed or smtng? Kaролина е една од најуспешните женски на таа возраст од нашата естрада и мислам заслужува малку респект одколку што покажувате.
Таа дури си има сменето сама гума на автомобил!!!

Edit: Брат не пишав ја, Каролина беше кај мене, нејќаше да се логира од нејзиниот.
Ми фали Д на тастатура па неможеше да напише DIJAMANTE.
Дава бе, иначе. :icon_lol:

S

StormRage

Гостин
чекај како успеа да напишиш дава? :) а колку дава то не знам посебно не мене и тебе

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.715
Поени од реакции
34.261
На латиница заебава. :P
А, DIJAMANTE ми е стално копирано.

Член од
15 март 2006
Мислења
95
Поени од реакции
5
Абе се оженил овој бившиот на Каролина, Гроэдан. Не дека е којэнае каква вест или многу ме эанима, него можеби ќе го эанима некој на темава хехе

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
не знам дали сте ги погледнале овие изведби на Каролина во живо. Преубаво ми ја пее песната „О, Јано, Јано„.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Среќен роденден, македонско девојче

С Р Е Ќ Е Н *** Р О Д Е Н Д Е Н Д Е Н***,
драга Каролина!

Денес е посебен ден не само во твојот живот, туку и во нашите животи, во животите на твоите обожаватели и твојата верна публика, како што ти би не нарекла! Ти посакувам секогаш да бидеш најдобра, да имаш пред се спокоен и преубав живот и никогаш да не заборавиш на нас фановите и секогаш да не изненадуваш со нови мега хитови како што досега си имала. Голем е подарокот кој ти постојано ни го подаруваш иако не ни е роденден, но премала е оваа честитка за да ти се заблагодариме на досегашното внимание на сите нас, кои те сакаме, цениме и ја почитуваме твојата музика.
Твојот свет се вика музика, нема вера, ниту граница, твојот свет се осум ноти, една душа балканска....
Жива, здрава и најдобра секогаш да бидеш, уживај во денот кој ќе се слави насекаде низ Македонија, па и на овој форум, твојот роденден. Денеска се слави. Честитката би ја завршила со една твоја песна:
Ај пролет, лето, есен, зима, брзо брзо брзо проаѓа а 30-та година кај тебе доаѓа....

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68

С Р Е Ќ Е Н *** Р О Д Е Н Д Е Н Д Е Н***,
драга Каролина!

Денес е посебен ден не само во твојот живот, туку и во нашите животи, во животите на твоите обожаватели и твојата верна публика, како што ти би не нарекла! Ти посакувам секогаш да бидеш најдобра, да имаш пред се спокоен и преубав живот и никогаш да не заборавиш на нас фановите и секогаш да не изненадуваш со нови мега хитови како што досега си имала. Голем е подарокот кој ти постојано ни го подаруваш иако не ни е роденден, но премала е оваа честитка за да ти се заблагодариме на досегашното внимание на сите нас, кои те сакаме, цениме и ја почитуваме твојата музика.
Твојот свет се вика музика, нема вера, ниту граница, твојот свет се осум ноти, една душа балканска....
Жива, здрава и најдобра секогаш да бидеш, уживај во денот кој ќе се слави насекаде низ Македонија, па и на овој форум, твојот роденден. Денеска се слави. Честитката би ја завршила со една твоја песна:
Ај пролет, лето, есен, зима, брзо брзо брзо проаѓа а 30-та година кај тебе доаѓа....
Среќен Роденден и од мене :)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Среќен роденден со желби за:

- Дипломирање на факултет кој го влечкаш едно 12 години (сега засега)

- Отпочнување на стабилна љубовна врска без нови афери како досега со Аркановци,Гроздановци,Таска Балабанофци и остала ганг балканска елита и муабети од типот дека си курва,пошто стварно не си(те ебат и ти се скаруваат),нема врска тоа се е шпекулација....

- И конечно после тоооолку голема и славна кариера правење на гооолем СОЛИСТИЧКИ концерт на отворено без пуштање гратис влезници од мобилен оператор и пуштање карти по основни и средни училишта...

- И многу ум во глаата пошто веќе не си "МАМО ПУШТИ МЕEEEE....",ами 30 си ги вркнала!!!

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Дијаманте, ме расплака мамицу ти јебем. :nesum:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Среќен Роденден со оваа чоколадна торта во вид на змија со кондури.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Да се придружам кон многубројните честитки за Каролинчето.
Па ајде оваа година по зрела ке е, вајда ке и текне да се испроба во сексот, дека нали она си е невина и чека маж и на прва брачна нок да ја ....:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom