Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
А што сте се запнале за мене, дали јас некогаш сум ви се мешала во тоа што го слушате и кој ви е Идол?
НЕ, затоа што не ме интересира, едноставно јас кажувам и дебатирам за она што мене ме интересира, ако ве интересира Каролина - дискутирајте, а за мене да дискутирате, отворете посебна тема, затоа што јас сум исто како и сите вие во оваа тема, обичен постер. Многу лошо и бесмислено е да дискутирате за мене или да го напаѓате мојот вкус, воедно и вкусот на МАКЕДОНИЈА, која 2 пати ја изгласа за Евровизија.
Македонија има или нема појма од музика?
Поединци не ја прават Македонија или Балканов

Така да Стефан, ете колку ни била популарна Каролинка во Македонија, 2 пати на Евровизија е мал збор за популарност или.... ?

така да во иднина, не се замарајте со мене, затоа што искрено јас не се замарам со вас, нити ме интересира што слушате и кого сакате
Темава ќе биде секогаш отворена за оние што сакаат да ја искоментираат музиката на Каролина, албумите, песните, стајлингот, популарноста, успешноста и нејзините претставувања во и вон Македонија, за тоа служи темава, а не за потврдување/негирање на вкусот на Дијаманте

Двапати, да, но двапати од немајкаде не го заборавај тоа Дијаманте.

Искрено,малку ми се смешни сите овие коментари овде посебно на некои кој овде пишуваат како некој болно љубоморен дечко кој го оставила девојката па сега ќе плука по неа на сите страни.На ваша голема жалост вистината е таа дека Каролина е една од најуспешните пејачки од Македонија и покрај фактот што музиката не е трка на 100метри па сега кој прв стигне тој е најдобар,но едно е сигурно,таа е на врвот цели 18години и тоа во континуитет и без некој драми и измами, лаги и што ли уште знам,како што тоа го прават некои нејзини колеги.
За тоа дали вреди и колку вреди е смешно и да се расправа после се што постигнала во животот и кариерата.
Јас разбирам дека музиката е вкус и дека за вкусови не се расправа,но факт е дека на некои пропаднати музичари кај нас сакаат своите фрустрации да ги лечат на туѓ грб,али само едно ќе кажам не ви е Каролина ниту крива,ниту должна,тоа е ваш проблем и можете да плукате колку сакате,вие пак ќе бидете дно,а таа пак на врвот.И знам дека колку е поуспешна и поголема со тоа се зголемуваат и душманите,оти на овој ридест балкан,тешко простуваат нечии успех.
Каролина се покажала и докажала и во минатото,а и допрва ќе се докажува со нови успеси и победи.
А и не знам што се толку оптоварувате со неа,јас кога некого не го сакам или не го поднесувам го игнорирам,не му давам на значење,а вие со тоа што пишувате се и сешто само кажувате всушност колку таа е голема,па само напред!

Дијаманте а може да коментираме колку е лоша Каролина во својата работа, пеењето, зашто во последно време ти пишуваш се освен за музиката.

Еве за мене Каролина SUCKS. Нема добар глас, нема добри песни, нема харизма на сцена, не е отворена за медиуми и кога пее нема емоции. Мое мислење, моја работа.

Искрено,малку ми се смешни сите овие коментари овде посебно на некои кој овде пишуваат како некој болно љубоморен дечко кој го оставила девојката па сега ќе плука по неа на сите страни.На ваша голема жалост вистината е таа дека Каролина е една од најуспешните пејачки од Македонија и покрај фактот што музиката не е трка на 100метри па сега кој прв стигне тој е најдобар,но едно е сигурно,таа е на врвот цели 18години и тоа во континуитет и без некој драми и измами, лаги и што ли уште знам,како што тоа го прават некои нејзини колеги.
За тоа дали вреди и колку вреди е смешно и да се расправа после се што постигнала во животот и кариерата.
Јас разбирам дека музиката е вкус и дека за вкусови не се расправа,но факт е дека на некои пропаднати музичари кај нас сакаат своите фрустрации да ги лечат на туѓ грб,али само едно ќе кажам не ви е Каролина ниту крива,ниту должна,тоа е ваш проблем и можете да плукате колку сакате,вие пак ќе бидете дно,а таа пак на врвот.И знам дека колку е поуспешна и поголема со тоа се зголемуваат и душманите,оти на овој ридест балкан,тешко простуваат нечии успех.
Каролина се покажала и докажала и во минатото,а и допрва ќе се докажува со нови успеси и победи.
А и не знам што се толку оптоварувате со неа,јас кога некого не го сакам или не го поднесувам го игнорирам,не му давам на значење,а вие со тоа што пишувате се и сешто само кажувате всушност колку таа е голема,па само напред!

кој 18 години континуитет бре,што ти е??

Дијаманте погрешно не сфатила. Ние само искоментиравме дека поради тебе Каролина ни станала одбивна. Не те навредивме ни тебе ни Каролина.

п.с. кога ке ни дадеш некоја информација од типот како кај Дарк Кинг у потпис ми се плаче..Па што ако сама ја сменила гумата?? И мајка ми сама мењала гума па не пишав у ниедна тема.

Не ја бива

Дијаманте а може да коментираме колку е лоша Каролина во својата работа, пеењето, зашто во последно време ти пишуваш се освен за музиката.

Еве за мене Каролина SUCKS. Нема добар глас, нема добри песни, нема харизма на сцена, не е отворена за медиуми и кога пее нема емоции. Мое мислење, моја работа.

+ незнае да денса, џуска и слично...:pos::pos::pos:
А според мене, нема постигнато ништо спектакуларно на МК музичка сцена...
некои милуваат да потенцираат дек била 2 пати на евровизија...евровизијаааааа човече ејјјјјј.....
имала 23874629834 албуми, па има и Henk Williams....па шо....
тоа значи дека некој е добар во својата работа....?
Бонус прашање.....?
Од кога евровизија е мерило за добра и квалитетна музика.....
Освен кич и шунд, на таа манифестација немам видено нишо друго....

У право си....:tv:

Информацијата дека и се дупнла гумата од новиот џип на Каролина и дека сама ја менувала на сред пат не е моја измислена работа, туку нешто кое го пишуваше во печатените медиуми, сигурно јас не сум го измислила. Она што го прочитав го напишав. Ако ви е тоа бесмислено, што не одите да се карате со медиумот кој го напиша тоа?
Јас како фан ги презентирам сите информации поврзано со неа и нејзината кариера.
Евровизија е кич и шунд за поединци, генерално важи за најголема музичка манифестација во Европа и зашто тогаш толку пејачи ја упропастуваат кариерата заради тоа што не отишле на Евровизија или зашто толкави скандали се креваат кај нас за таа манифестација? Чим е така, значи кај нас и се дава големо внимание на манифестацијава и едно е најважно, нашите ѕвезди кои одат на Евровизија ја зголемуваат својата популарност на Балканот, затоа што по Евровизија (вторава) каролина беше поканета и учествуваше во босанското Тв шоу Ѕвезди со ѕвездите, бугарското Пеј со мене и како гостинка на Операција Триумф - ете колку вреди Евровизија за нашите пејачи

ТРака д атемава е Каролина и јас пишувам за каролина, ниту за Петко, ниту за Станко, а тоа за гумата како што реков беше напишано во весник и доловено со слики, па затоа и го пренесов

кој 18 години континуитет бре,што ти е??

Дијаманте погрешно не сфатила. Ние само искоментиравме дека поради тебе Каролина ни станала одбивна. Не те навредивме ни тебе ни Каролина.

п.с. кога ке ни дадеш некоја информација од типот како кај Дарк Кинг у потпис ми се плаче..Па што ако сама ја сменила гумата?? И мајка ми сама мењала гума па не пишав у ниедна тема.
Првин порасни сеуште си малолетен,Каролина наполни полнолетсвтво и со кариерата и да може не знаеш али 18години трае нејзината кариера,ти не си бил ни уплан за овој свет.
А она што таа го има постигнато нема повеќе да го коментирам и нагласувам оти тие што треба да го знаат го знаат и почитуваат, а останатите не се ни важни ни битни.

И ова е тема за Каролина ,а не за да ги коментирате членовите на форумот,секој има свој вкус и свое размислување,премногу некако сте црно настроени кон се што потекнува од кај нас,а да беше за некој од страна ќе сечевте вени ,типично балканска приказна.

Првин порасни сеуште си малолетен,Каролина наполни полнолетсвтво и со кариерата и да може не знаеш али 18години трае нејзината кариера,ти не си бил ни уплан за овој свет.
А она што таа го има постигнато нема повеќе да го коментирам и нагласувам оти тие што треба да го знаат го знаат и почитуваат, а останатите не се ни важни ни битни.

И ова е тема за Каролина ,а не за да ги коментирате членовите на форумот,секој има свој вкус и свое размислување,премногу некако сте црно настроени кон се што потекнува од кај нас,а да беше за некој од страна ќе сечевте вени ,типично балканска приказна.

абе ајде?!? Знам дека Каролина пеела на Златно Славејче(мамо пушти ме) ама тоа било тогаш и тек после години пак почнала..А тоа е мое дали ќе ја сакам и почитувам Каролина или нема. Не значи ако е од страна ќе сечам вени. Ствар укуса бачко,запамти!!

ТРака д атемава е Каролина и јас пишувам за каролина, ниту за Петко, ниту за Станко, а тоа за гумата како што реков беше напишано во весник и доловено со слики, па затоа и го пренесов

Ако, твој избор...

Евровизија е кич и шунд за поединци

За поедници кои малце повеќе разбираат што значи квалитетна музика, е ШУНД И КИЧ, со други зборови...златно славејче за возрасни....

генерално важи за најголема музичка манифестација во Европа

Можда, не значи дека има квалитет ако е најголема, поголем квалитет на музичари има во лондонските метро станици кои свират за некоја фунта која ќе има ја фрлат .....

и зашто тогаш толку пејачи ја упропастуваат кариерата заради тоа што не отишле на Евровизија

Кој тоа си ја упропастил кариерата,збориш за во МК...?
Во МК можда, според нивно разбирање....

или зашто толкави скандали се креваат кај нас за таа манифестација?

Се креваат скандали, за да биде поинтересно за публиката+бесплатно медиумско експонирање, за тие што креваат галама....

Чим е така, значи кај нас и се дава големо внимание на манифестацијава

Жити се кој сериозен музички критичар и оддава сериозно внимание на евровизија.....

и едно е најважно, нашите ѕвезди кои одат на Евровизија ја зголемуваат својата популарност на Балканот, затоа што по Евровизија (вторава) каролина беше поканета и учествуваше во босанското Тв шоу Ѕвезди со ѕвездите, бугарското Пеј со мене и како гостинка на Операција Триумф

Уште кичерица манифестации....

абе ајде?!? Знам дека Каролина пеела на Златно Славејче(мамо пушти ме) ама тоа било тогаш и тек после години пак почнала..А тоа е мое дали ќе ја сакам и почитувам Каролина или нема. Не значи ако е од страна ќе сечам вени. Ствар укуса бачко,запамти!!
Па првин информирај се за нешто па после коментирај,Каролина никогаш не пеела на Златно Славејче и таа песна (мамо пушти ме) е од Макфест'91 и тогаш започна нејзината кариера во светот на возрасните иако имаше само 11години и никогаш не правела пауза во контиунитет,првите години настапуваше воглавно на фестивали и препејуваше некои светски хитови во тоа време од Витни,Мараја,... на тоа ниво тогаш беше и нашата естрада,така да првин информирај се па после зборувај.

Не можеме да го оспориме гласот на Каролина, со оглед на конкуренцијата што ја имаме со женски вокали, спаѓа меѓу вокално најспособните изведувачки во Македонија. Песните не и се нешто посебно, но има и некои добри (лично мој фаворити се "Знам" и "Дали знаеш дали чувствуваш"). Исто така изгледа и се облекува добро, затоа во овие сфери немам забелешки за неа.
Но како што и другите кажавте она што најмногу и фали е харизмата на сцена и отвореноста со публиката, а тоа сепак и е голем минус, поради кои губи голем број од потенцијалните фанови (оние кои барем сметаат дека харизмата е најбитна особина на една ѕвезда)
И јас сметам дека пеач без харизма не е ѕвезда, најмалку Мега ѕвезда, но ок, како таква си се изградила и не верувам дека доправа ќе се менува и ја почитувам Каролина заради гласот и искуството на нашава сцена.

Па првин информирај се за нешто па после коментирај,Каролина никогаш не пеела на Златно Славејче и таа песна (мамо пушти ме) е од Макфест'91 и тогаш започна нејзината кариера во светот на возрасните иако имаше само 11години и никогаш не правела пауза во контиунитет,првите години настапуваше воглавно на фестивали и препејуваше некои светски хитови во тоа време од Витни,Мараја,... на тоа ниво тогаш беше и нашата естрада,така да првин информирај се па после зборувај.

ебате кариерата со препејувања песни:tapp:
и оној циганот што го имитира тоше значи има кариера,пее по кафичи. оу јеаххх!!

ебате кариерата со препејувања песни:tapp:
и оној циганот што го имитира тоше значи има кариера,пее по кафичи. оу јеаххх!!
Очигледно е дека си сеуште недораснат може кога ќе пораснеш ќе сфатиш,не препејувала туку само ги пеела пред се за да покаже што може и колку може како пејач и како вокал,па и Тоше на своите големи концерти пеел песни од светски изведувачи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom