а има шанси ние од Македонија да гласаме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По кој основ заклучи дека е мега ѕвезда? Сакам да знам.Некако не ми се веродостојни тие гласови, видовме дека за еден саат одеднаш некои босанци или што и да се, добија неколку илијади гласови одеднаш, тоа не е возможно некако, али ај ќе видиме
Во сабота мега ѕвездата ќе пее во дискотеката ICE CREAM во Штип
Некој предупредил, ама некој не слуша.Ајде мирни - да не казнувам повеќе :nenene:
Абе убаво што држите ред....ама зашо па да неможе сеир да маваме...сте ги виделе ли постовите на темава? На ништо не личат..како Slipknot темата е....Некој предупредил, ама некој не слуша.
Последна опомена.
Доколку не се смирите, и не престанете со сеири, почнувам со делење банови.
taka e,treba da se baniraat site koi ja kazuvaat vistinata za karolina,site onie koi se svesni deka karolina e samo vestacki naduvana,za da moze da si veruvate vie vo vasite prikazni deka karolina e the best.Постовите на темава?
Извини, али оваа тема е најуредна од целиот форум и најиздржана, затоа што има секаква можна информација за Каролина, односно за темава и врз основа на сите тие информации се и мислењата давани, има и слики, биографија, интервјуа, трачеви, тка да со право можам да кажам дека ова е најубавата и најиздржаната тема на форумов во однос на мислења и податоци, така да постови од твојот тип BoogieMan, Red Devil или Марко, треба под итно да се отстранат од темата, затоа што се вишок и не одговараат на концептот на кој е градена оваа тема, така да подржка до админот и модераторите да ги банираат сите членови кои ќе поставуваат неиздржани глупави постови на темава![]()
se dodeka nemas pojma od muzika,ke mislis deka karolina e the best.pa tolku razbiras.Додека не го докаже спротивното, она за мене секогаш ќе биде THE BEST
До сите оние кои го одржуваат форумот.Зашто Дијаманте не се стави за модератор на темата на Каролина:pos2:Типката си е максимално посветена на темава си ја средува, си објавува информации, дека мега-ѕвездата си ја дупнала гумата на новата кола, и се скинала чорапата коа била на раскрсница или дека немала секс во своите 20 и неколку години.Ако не тоа, барем наградете ја за нејзината посветеност.Господ да чува и голман да брани!Постовите на темава?
Извини, али оваа тема е најуредна од целиот форум и најиздржана, затоа што има секаква можна информација за Каролина, односно за темава и врз основа на сите тие информации се и мислењата давани, има и слики, биографија, интервјуа, трачеви, тка да со право можам да кажам дека ова е најубавата и најиздржаната тема на форумов во однос на мислења и податоци, така да постови од твојот тип BoogieMan, Red Devil или Марко, треба под итно да се отстранат од темата, затоа што се вишок и не одговараат на концептот на кој е градена оваа тема, така да подржка до админот и модераторите да ги банираат сите членови кои ќе поставуваат неиздржани глупави постови на темава![]()
taka e,treba da se baniraat site koi ja kazuvaat vistinata za karolina,site onie koi se svesni deka karolina e samo vestacki naduvana,za da moze da si veruvate vie vo vasite prikazni deka karolina e the best.
Не само на тебе, на 80 % од членовите на форум им е одмилена Каролина, и тоа само поради една особа-Дијаманте.Заради Дијаманте Каролина ми станува се поодбивна и поодбивна,а тоа дека најуредна тема од одма моеш да си избришеш:salut:
Додека не го докаже спротивното, она за мене секогаш ќе биде THE BEST
se dodeka nemas pojma od muzika,ke mislis deka karolina e the best.pa tolku razbiras.