Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Некако не ми се веродостојни тие гласови, видовме дека за еден саат одеднаш некои босанци или што и да се, добија неколку илијади гласови одеднаш, тоа не е возможно некако, али ај ќе видиме

Во сабота мега ѕвездата ќе пее во дискотеката ICE CREAM во Штип
По кој основ заклучи дека е мега ѕвезда? Сакам да знам.

Најнова вест - Каролина нè заеба сите и не дојде на хуманитарниот концерт што требаше да биде во спортската сала во Куманово, па заради неа изгледа го преместија во „Амнезија“. Причините за недоаѓањето сè уште не се разјаснети.

А толку сакав да ја видам. :vozbud: МЕГА-ЅВЕЗДА!!!

Ајде мирни - да не казнувам повеќе :nenene:
Некој предупредил, ама некој не слуша.

Последна опомена.
Доколку не се смирите, и не престанете со сеири, почнувам со делење банови.

Пред некој ден ја видов Каролина со пежото 4007, бела боја.
Не знаев дека е на скопски таблици.
И многу брзо возеше
околу 160 на саат...
и то

Некој предупредил, ама некој не слуша.

Последна опомена.
Доколку не се смирите, и не престанете со сеири, почнувам со делење банови.
Абе убаво што држите ред....ама зашо па да неможе сеир да маваме...сте ги виделе ли постовите на темава? На ништо не личат..како Slipknot темата е....

Постовите на темава?
Извини, али оваа тема е најуредна од целиот форум и најиздржана, затоа што има секаква можна информација за Каролина, односно за темава и врз основа на сите тие информации се и мислењата давани, има и слики, биографија, интервјуа, трачеви, тка да со право можам да кажам дека ова е најубавата и најиздржаната тема на форумов во однос на мислења и податоци, така да постови од твојот тип BoogieMan, Red Devil или Марко, треба под итно да се отстранат од темата, затоа што се вишок и не одговараат на концептот на кој е градена оваа тема, така да подржка до админот и модераторите да ги банираат сите членови кои ќе поставуваат неиздржани глупави постови на темава:vozbud:

Постовите на темава?
Извини, али оваа тема е најуредна од целиот форум и најиздржана, затоа што има секаква можна информација за Каролина, односно за темава и врз основа на сите тие информации се и мислењата давани, има и слики, биографија, интервјуа, трачеви, тка да со право можам да кажам дека ова е најубавата и најиздржаната тема на форумов во однос на мислења и податоци, така да постови од твојот тип BoogieMan, Red Devil или Марко, треба под итно да се отстранат од темата, затоа што се вишок и не одговараат на концептот на кој е градена оваа тема, така да подржка до админот и модераторите да ги банираат сите членови кои ќе поставуваат неиздржани глупави постови на темава:vozbud:
taka e,treba da se baniraat site koi ja kazuvaat vistinata za karolina,site onie koi se svesni deka karolina e samo vestacki naduvana,za da moze da si veruvate vie vo vasite prikazni deka karolina e the best.

Заради Дијаманте Каролина ми станува се поодбивна и поодбивна,а тоа дека најуредна тема од одма моеш да си избришеш:salut:

Додека не го докаже спротивното, она за мене секогаш ќе биде THE BEST

Постовите на темава?
До сите оние кои го одржуваат форумот.Зашто Дијаманте не се стави за модератор на темата на Каролина:pos2:Типката си е максимално посветена на темава си ја средува, си објавува информации, дека мега-ѕвездата си ја дупнала гумата на новата кола, и се скинала чорапата коа била на раскрсница или дека немала секс во своите 20 и неколку години.Ако не тоа, барем наградете ја за нејзината посветеност.Господ да чува и голман да брани!
Дијаманте, на форумов има еден куп подобри теми од оваа за Каролина.Со многу поголем број информации и посветеност на голем број на челнови.Да не беше ти и уште еден-два члена, темава немаше да има ни 10 страни, дека свесни сме колку ни е популарна Каролинката во Македонијава.

taka e,treba da se baniraat site koi ja kazuvaat vistinata za karolina,site onie koi se svesni deka karolina e samo vestacki naduvana,za da moze da si veruvate vie vo vasite prikazni deka karolina e the best.

Точно:pipi:

Заради Дијаманте Каролина ми станува се поодбивна и поодбивна,а тоа дека најуредна тема од одма моеш да си избришеш:salut:
Не само на тебе, на 80 % од членовите на форум им е одмилена Каролина, и тоа само поради една особа-Дијаманте.
Кој и да и е газда на Дијаманте и кој и да ја задолжил за пишување по форуми и осветлување на образот на Каролина, нека ја шутне, дека со нејзино присуство се постигнува спротивниот ефект.

Додека не го докаже спротивното, она за мене секогаш ќе биде THE BEST

:pop::pop::pop:

se dodeka nemas pojma od muzika,ke mislis deka karolina e the best.pa tolku razbiras.

Тачно:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom