Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки до кога ке работи факултетот?

Колеги утре испитот Трговско право во колку часот е? Треба да полагам есеј, и мислам во исто време дека ќе бидат и испитот и есеите. :music5:

Дечки до кога ке работи факултетот?

од 15.06. до 16.08. e летен распуст.

Ве мрзи значи за се`.

Економскиот факултет во Скопје во текот на летниот период нема да работи од 05.07 – 06.08.2010 година. Сите оние кои имаат или ке имаат потреба од било какви документи и информации во текот на наведениот период, се молат истите благовремено да ги обезбедат или побараат од службите на факултетот.

да не има некој статистика тестови ? :)

--- надополнето ---

има една измена во врска со информацијата дека треба да се има исчистено цела година.
Вчера го прашав продеканот за настава и рече,дека со новиот кредит трансфер систем ќе нема да има проблеми и доколку ни остане некој предмет неположен.

уште еднаш ако можат постариве колеги да споделат дополнителни искуства на оваа тема.Фала

вака , ако некој предмет не го положиш у тековната година ( краен рок е септември) , го презапишуваш ПРЕДМЕТОТ во соодветниот семестар. со тоа што мора да исфрлиш еден предмет од наредната година , и тој предмет немаш право да го полагаш во годината шо е наменет туку во наредната ... ме сфати ?:icon_bigg

Абе сметководство кај Зорица кога да си земам оценка кажете? :)

да не има некој статистика тестови ? :)

--- надополнето ---

вака , ако некој предмет не го положиш у тековната година ( краен рок е септември) , го презапишуваш ПРЕДМЕТОТ во соодветниот семестар. со тоа што мора да исфрлиш еден предмет од наредната година , и тој предмет немаш право да го полагаш во годината шо е наменет туку во наредната ... ме сфати ?:icon_bigg

Ја имам некој тестови ги имаше на кајгана стаено уште за првиот колоквиум ако сакаш пиши маил кје ти ги пратам

инаку не сме се разбрале,за вториов пост.Ме интересираше за искуствa во промена на департменот:).позз

вака , ако некој предмет не го положиш у тековната година ( краен рок е септември) , го презапишуваш ПРЕДМЕТОТ во соодветниот семестар. со тоа што мора да исфрлиш еден предмет од наредната година , и тој предмет немаш право да го полагаш во годината шо е наменет туку во наредната ... ме сфати ?:icon_bigg[/QUOTE]

A тие предмети што се од 2 семестар не ли краен рок за положување е до јануари ???

A тие предмети што се од 2 семестар не ли краен рок за положување е до јануари ???[/QUOTE]

aко мислиш на тие предмети што ти се останати од прва год, до пред некое време краен рок беше јануари и после тоа си пишуваш квадрат, а за сеа не знам како ќе биде затоа што е укинат квадратот, ако знае некој може да не информира : )

Slusam imalo otvoreno nekoja nova struka nesto menadzment so kompjuteri bila povrzana poveke ke moze li inf ?

Да не знае некој нешто во врска со осигурување од професионална одговорност. Ми треба за трговско есеите...

Ја имам некој тестови ги имаше на кајгана стаено уште за првиот колоквиум ако сакаш пиши маил кје ти ги пратам

инаку не сме се разбрале,за вториов пост.Ме интересираше за искуствa во промена на департменот:).позз

Па ако имаш и некој ако има тестови по статистика може да ги ставе тука... Се што може да ни помогне ставајте.Имаме уште 3-4 дена

A тие предмети што се од 2 семестар не ли краен рок за положување е до јануари ???

aко мислиш на тие предмети што ти се останати од прва год, до пред некое време краен рок беше јануари и после тоа си пишуваш квадрат, а за сеа не знам како ќе биде затоа што е укинат квадратот, ако знае некој може да не информира : )[/QUOTE]

знам тоа ))) туку јас сакав друго да прашам. Сега кога ке биде со презапишување на предмет на пр. еве статистика ти останал од 1 год, ама ке го презапишеш во 2-от семестар бидејки тогаш се предава, што значи имаш право да го положиш до јануари, а ако ти останал некој предмет од прв семестар ке го презапишеш во 1-от семестар , што значи рокот за положување за него е до септември. Бар така мислам јас дека треба да е Ч))) Ако некој знае нешто повеке нека не информира. ))))

знам тоа ))) туку јас сакав друго да прашам. Сега кога ке биде со презапишување на предмет на пр. еве статистика ти останал од 1 год, ама ке го презапишеш во 2-от семестар бидејки тогаш се предава, што значи имаш право да го положиш до јануари, а ако ти останал некој предмет од прв семестар ке го презапишеш во 1-от семестар , што значи рокот за положување за него е до септември. Бар така мислам јас дека треба да е Ч))) Ако некој знае нешто повеке нека не информира. ))))
добра логика држиш колега. :) останува да видиме дали е стварно така, нека информира некој ако знае.

добра логика држиш колега. :) останува да видиме дали е стварно така, нека информира некој ако знае.
:pos: Ај сите над аватрачето пишете Male/Female не иде веќе вака :)

Иначе atanase сигурно ги имаш тестовите беа закачени тука, тие слики од тест што беа, ако ги немаш кажи ќе ги побарам низ форумов ме мрзи да ги аплоудирам пак :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom