од 15.06. до 16.08. e летен распуст.Дечки до кога ке работи факултетот?
Дечки до кога ке работи факултетот?
Ве мрзи значи за се`.од 15.06. до 16.08. e летен распуст.
Економскиот факултет во Скопје во текот на летниот период нема да работи од 05.07 – 06.08.2010 година. Сите оние кои имаат или ке имаат потреба од било какви документи и информации во текот на наведениот период, се молат истите благовремено да ги обезбедат или побараат од службите на факултетот.
има една измена во врска со информацијата дека треба да се има исчистено цела година.
Вчера го прашав продеканот за настава и рече,дека со новиот кредит трансфер систем ќе нема да има проблеми и доколку ни остане некој предмет неположен.
уште еднаш ако можат постариве колеги да споделат дополнителни искуства на оваа тема.Фала
Ја имам некој тестови ги имаше на кајгана стаено уште за првиот колоквиум ако сакаш пиши маил кје ти ги пратамда не има некој статистика тестови ?
--- надополнето ---
вака , ако некој предмет не го положиш у тековната година ( краен рок е септември) , го презапишуваш ПРЕДМЕТОТ во соодветниот семестар. со тоа што мора да исфрлиш еден предмет од наредната година , и тој предмет немаш право да го полагаш во годината шо е наменет туку во наредната ... ме сфати ?:icon_bigg
вака , ако некој предмет не го положиш у тековната година ( краен рок е септември) , го презапишуваш ПРЕДМЕТОТ во соодветниот семестар. со тоа што мора да исфрлиш еден предмет од наредната година , и тој предмет немаш право да го полагаш во годината шо е наменет туку во наредната ... ме сфати ?:icon_bigg
Па ако имаш и некој ако има тестови по статистика може да ги ставе тука... Се што може да ни помогне ставајте.Имаме уште 3-4 денаЈа имам некој тестови ги имаше на кајгана стаено уште за првиот колоквиум ако сакаш пиши маил кје ти ги пратам
инаку не сме се разбрале,за вториов пост.Ме интересираше за искуствa во промена на департменот.позз
A тие предмети што се од 2 семестар не ли краен рок за положување е до јануари ???
добра логика држиш колега. останува да видиме дали е стварно така, нека информира некој ако знае.знам тоа ))) туку јас сакав друго да прашам. Сега кога ке биде со презапишување на предмет на пр. еве статистика ти останал од 1 год, ама ке го презапишеш во 2-от семестар бидејки тогаш се предава, што значи имаш право да го положиш до јануари, а ако ти останал некој предмет од прв семестар ке го презапишеш во 1-от семестар , што значи рокот за положување за него е до септември. Бар така мислам јас дека треба да е Ч))) Ако некој знае нешто повеке нека не информира. ))))
Ај сите над аватрачето пишете Male/Female не иде веќе вакадобра логика држиш колега. останува да видиме дали е стварно така, нека информира некој ако знае.