Секој предмет различно ги поставува прашањата и тоа нема врска со бројот на прашањата туку до професорот...Пошто и јас го прашав тоа за статистика се сметам каа именуван па ќе си кажам замене...
Прво бројот на прашањата ми значи за да знам одприлика колку прашања ќе има од тема и колку може од прилика да оде до детали.Се разбира дека тоа нема да ми помогне во учењето но онака како статистика значи нешто...
А за времето да не зборуваме.Друго е кога имаш бонус време за размислување и немање притисок во вид на гледање на часовник и слично...
За статстика разбрав дека давал 4 часа.Може да сум и грешка
Паѓаат поглавните работи, мој совет е да се задржиш на тоа и убаво да го научиш.. Не влагај во детали да се замараш.. И обавезно ФИФО/ЛИФО, потценување, преценување и сл. и Б.У. и Б.С.aj nekoj ako moze da mi kaze smetkovodstvo shto pagja na ispit :S :S fala odnapred
fala mnogu !!!Паѓаат поглавните работи, мој совет е да се задржиш на тоа и убаво да го научиш.. Не влагај во детали да се замараш.. И обавезно ФИФО/ЛИФО, потценување, преценување и сл. и Б.У. и Б.С.
Статистика колоквиумот беше 1.5 саат... така да нисто чудно испитот да е 3-4Аман бе 4 саата што е тоа.За толку време 2 теста ќе изрешиш.Сигурно е 2 или 3.
шо ти е ова ?????Паѓаат поглавните работи, мој совет е да се задржиш на тоа и убаво да го научиш.. Не влагај во детали да се замараш.. И обавезно ФИФО/ЛИФО, потценување, преценување и сл. и Б.У. и Б.С.
75 шанси да е за положување граница зашо ја иам 45 од теорија (од 60) и 29 од вежби (од 40) така да не ја гледам логикава да е 75Мислам дека лани било 75+
шо ти е ова ?????
--- надополнето ---
75 шанси да е за положување граница зашо ја иам 45 од теорија (од 60) и 29 од вежби (од 40) така да не ја гледам логикава да е 75
Nema rezultati matematika. Sea bev. A ekonomika site polagame u 8:30 a smetkovodstvo site u 11h.Знае ли некој дали има математика резултати??? Ако оди некој денес на факс нека види ако може :nesvest:
Ја вчера бев до факс и го прашав професорот рече резултати за 2-3 дена ке имало ...Јас сум на факс сега и сеуште нема објавено резултати математика.
За овие два знам дека се многу тешки, за другиве не знам што да ти кажам.moze nekoj da mi kaze sto e najlesno za ucenje i polozuvanje na ispit od slednive tpedmeti: logistika, marketing menadzment, mis, menadzment na e- biznis i veb dizajn treba da gi ucam za vo avgust pa da znam ako ima nekoj 3 godina e-biznis sekoja pomos e dobredojdena ako imate materijali bilo sto pozdrav