Слободан Угриновски - југоносталгичарот

Член од
29 октомври 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
После не многу долг период Канал 5 заслужи повторно да биде ставен на тапет и да биде испердашен. Кај Миленко у емисија гостин Слободан Угриновски и јаде трици за сите можни теми на денешницава. Како тоа нас не ни требе НАТО, ЕУ, за Југославија нешто таму со русите. Искрено чоеков го жалам, малце паметот му избегал, треба да се обрати у некоја институција да го згрижат, башка опасно е ваков човек да шета по улица. Јас одамна не сум видел ваков човек што може толку многу гом*на да изеде за толку малку време. Имено тој се обиде да симулира Југославија во студио и да тресе зелени од типот како он ги жали бугарите за балканските војни, баш кога они ни ја цепеа државата, мрчеше нешто за Ченто како бил предавник, за тоа како смеело улица да се вика Македонија, а башка и за Гоце. Што има он со Гоце, може само за к*р да му се фати на Гоце. И што уште не.

Дај више еднаш нека ги снема оваквите, нека се истребат, повеќе не кочат, отколку што не унапредуваат.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Дај више еднаш нека ги снема оваквите, нека се истребат, повеќе не кочат, отколку што не унапредуваат.
Секогаш ќе ги има таквите не бери гајле, ако не титови леви сили некој други ќе ја завземат ниванта улога можеби само со друга приказна.
Ваквите артии и личности се сосем нормалн појава секаде, решение е да се игнорира.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.175
Тоа дека ке се истребат нема да се истребат.Угиновски што е иизбеган избеган си е и тоа е факт,уште кога видов во весник кај некрологот на Садам Хусиен ''лесна му земја-нешто- голем пријател на СР југославија и Македонија'':bilokojzbot:
А исто мислам и дека рентал не времето курви по градов.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.494
Поени од реакции
18.517
За жал има такви кои се декларираат за ГОЛЕМИ МАКЕДОНИЦИ, ама ги делат неговите ставови, барем си е деклариран ЈУГОСЛОВЕН човекот.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
малку го глеав и ќе речам сал дека е тешка глуперда

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
па во тоа е проблемот со новинарите
прибираат секакви само да направат емисија
добро е што сдсм не е на власт
се повеќе им се открива просрбијанската определеност

новинарите колку што знаат да направат паметна работа
толку и знаат да ук..аат.

ајде малку позитивно да свртиме
МАКЕДОНИЈА НИЗ ЦЕЛ СВЕТ

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
pa neznam vo druga kulturna zemja :) ke go jade pomracina:pos2: ke go snema preku nok.opasnoe dase kazuvaa vakvi tipovi po mediumite .za zal ima i takvikoj sesute go slusaa i si taguvaaa po minatotot:(.:pusk::pos2: eh al se nekad dobro jelo:pos2:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Добри беа две СМС-пораки:pos2:

"Дали е Тито жив?"
"Дали бил Тито фараон?"

а да и онаа за кучето кога ја лапнало бомбата и му го спасило животот:pos2: .

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266

"Дали е Тито жив?"
"Дали бил Тито фараон?"

:pos2::pos2::pos2:ебати глупостите

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Golema e veresijata na Gospod...vreme e da ja sobere...:pos2:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499

"Дали е Тито жив?"
"Дали бил Тито фараон?"

Ај не заебааааајј ааххаххаххахха жити се најмило ..имало и такви пораки хаххахха да не погодувам кои биле одговорите на „гостинот“ или? ахахха:nesvest:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Ги фатив и јас СМС пораките, така си беше :)

Најмизерното е што Миленко даваше сериозни одговори :)

За прашањето дали бил фараон, миленко вика: Па...може да се каже... :) :)

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
После не многу долг период Канал 5 заслужи повторно да биде ставен на тапет и да биде испердашен. Кај Миленко у емисија гостин Слободан Угриновски и јаде трици за сите можни теми на денешницава. Како тоа нас не ни требе НАТО, ЕУ, за Југославија нешто таму со русите. Искрено чоеков го жалам, малце паметот му избегал, треба да се обрати у некоја институција да го згрижат, башка опасно е ваков човек да шета по улица. Јас одамна не сум видел ваков човек што може толку многу гом*на да изеде за толку малку време. Имено тој се обиде да симулира Југославија во студио и да тресе зелени од типот како он ги жали бугарите за балканските војни, баш кога они ни ја цепеа државата, мрчеше нешто за Ченто како бил предавник, за тоа како смеело улица да се вика Македонија, а башка и за Гоце. Што има он со Гоце, може само за к*р да му се фати на Гоце. И што уште не.

Mene kako poedinec mi e smesno,ama za site kako celina tragicno.
Samo ne e negov kabaetot...
E more Milenko...

Kajgana Shop

На врв Bottom