Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Бев да два родендена :tapp: не пиев многу, сум пиел и појче :pos: инаку добро пројдов бевмо у градина и заебанцие пеење пиење смеење :vozbud:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Абе па и овие у колосеум незнаат више шо да напраат. Ги заебаа саботите ебате. Гз преку глаа,музика до ју рок до електронско со повремено убацување на конги и тапани у живо и мрсење муда од некој си со наочарчиња таму шо глумеше ДиЏеј.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Селект, Струмица. Добро беше.. не како минатата сабота ама пак убаво беше, имаше атмосфера, само тој дј-от забегува на некои траки, променува од хаус во рап па во мкд и обратно.:uvo:

Ај да се надеваме дека следната сабота ке биде феноменално, одаме до крај.

EDIT: И у пм, последните 3 викенди ми излеват +1000 денари.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Вo Friends, па во Амати.:pipi:
Сум се оставила од смеење вечерва, дефинитивно, гушка до најпозитивните личности со кои бев денес излезена.:pipi:
П.С. Вечерва некои луѓе се запознаа со мојата УЛТРА срамежлива страна.:kesa:

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Селект, Струмица. Добро беше.. не како минатата сабота ама пак убаво беше, имаше атмосфера, само тој дј-от забегува на некои траки, променува од хаус во рап па во мкд и обратно.:uvo:

Ај да се надеваме дека следната сабота ке биде феноменално, одаме до крај.

EDIT: И у пм, последните 3 викенди ми излеват +1000 денари.
Сејм хир, само што пред тоа бевме кај мене на загревање, па отидовме во ресторант Белви:kesa:, на ќебапи и таму се напивме малце, па во екстим набрзина едно кафе, и на крај во Селект. Се на се, кул вечер.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Во Маракана, ОК си поминав.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
леле со другарте ама железо се направив едвај ме однеле дома:tapp::tapp:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Сејм хир, само што пред тоа бевме кај мене на загревање, па отидовме во ресторант Белви:kesa:, на ќебапи и таму се напивме малце, па во екстим набрзина едно кафе, и на крај во Селект. Се на се, кул вечер.
Е да, забравих на пред-играта. :kesa:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Во Ајриш Паб на мезенце :) Од што се премезивме ни се приспа па си отидовме по домите :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Вo Friends па во Амати.:pipi:
Сум се оставила од смеење вечерва, дефинитивно,гушка до најпозитивните личности со кои бев денес излезена.:pipi:
П.С. Вечерва некои луѓе се запознаа со мојата УЛТРА срамежлива страна.:kesa:
Same here.

Со Crazy in Love, Maweчкo, DuFFy, Big Kiss, bebush и Маца_мк во Френдс. Така се немам смееено не памтам од кога. Малку сме злобни, ама животот и личностите не направиле такви :pos:. Мислам дека ми се продолжи животот вчера во Френдс. Пардон, Марија & Френдс. :)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Лапидариус бев пак.Џабе викам не одам и пак одам.Не беше лошо поминвењето само не ми се свиѓаше музиката:tapp:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.021
Поени од реакции
24.591
Прво бев во Лондон на еден шток.
Второ бев во Читална на две мастики и мезе.
Трето бев во Хавана на Сител Бамбини а.к.а Саут Парк на 2 пива.
Четврто бев во Хард Рок на пиво и ди џеј Бабура.
Петто бев во Миднајт на шток и на ВИП пред крај.
Шесто бев во Балет на довршување со две пива до 5 и петнаесет.
Седмо бев во Џонис Бејкери кај што последен нарачав пред да затворат во 5 и пол и на крај дома.

Конечен скор 1 паб, 1 кафана, 4 ноќни клубови, 1 пекара, 5 пива, 2 штока, 2 мастики, кикирики, шопска, помфрит со сирење, ражнич, пица сендвич, запознаени 12-тина нови луѓе, видени со 20тина што веќе ги знам (со некои се немав видено 3-4 години), избегнати 3 полициски Стратуси што за среќа не ме застанаа и враќање дома после изгрејсонце нешто што одамна заборавив како изгледа. Фантастично!

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
paaa...bev u kafana u moma dobro bese malce ko na svadba da bev ali nema veze....dobro si pominav i posle zabegav nakaj colosseum i tamu si pominav ok:)

Kajgana Shop

На врв Bottom