Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Бев на една забава, на почетокот беше малку досадно, после беше интересно, и заглавив дома си дојдов во 10:30 :toe:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Same here.

Со Crazy in Love, Maweчкo, DuFFy, Big Kiss, bebush и Маца_мк во Френдс. Така се немам смееено не памтам од кога. Малку сме злобни, ама животот и личностите не направиле такви :pos:. Мислам дека ми се продолжи животот вчера во Френдс. Пардон, Марија & Френдс. :)
Same here:)Си поминав многу убаво благодарение на овие набројани личности погоре.Се смеев од срце по толку време,ме расположија и за тоа им благодарам најмногу:)

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
прво на приватна забава па потоа во кафуле па откако и него го затворија бев во диско со ептен добро друштво

Ј

јовица11

Гостин
Во Амбасадор на прајвет парти.И си поминав најубаво и се одлепив и се начукав...и се качив на шипка:kesa:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Вчера у Витез, па у Лесковац на јадење, па кај еден другар у влез, па дома и си поминав екстра. Се убив од смеење :)

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Хаха, не можам уште да сфатам како си поминав. Прво бев на едно прекрасно место, Лезет, во Дебар маало. Обожавам такви места, нешто најдобро што досега сум го видела во Скопјево. После тоа, хаха, не ми се верува шо ни текна да одиме во Картел. Имаше Мак и Ју забава. :uvo: Пуштаа Тони Зен и Врчак. Мислам дека ќе имам трауми после ова искуство. :nesvest:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
На чајче во Little Bratain со друштвенце од средно...фино си поминав :)

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
На свадба! :играоро:

Братучед ми се женеше, и имаше преубава свадба... Ептен убаво си поминав, се изнаиграв и се изнапејав, немав ни потреба да се изнапијам... Па тоа орцата кога ми легнаа... Сите ора ги фатив, и неколку кила симнав воедно :) Баш убаво се расположив во сред колоквиумска недела :)

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Караоке забава во Ликвид на Македонска вечер, супер си поминавме :vozbud:,
најважно е што мојот пријател конечно ја донесе вистинската одлука во врска со љубовта,
друга важна работа е што главен и одговорен советник му бев јас :pipi: за дилемата која го мачеше.
тенкју :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.900
Поени од реакции
11.646
По повод денот на дрвото ние другарите решивме да се напраиме дрва :pos: со масовна пијанка најпрво во 13ка па од таму на докусурување во хард рок-ит :pos: Интересно се на се :) Многу садници испаднаа на крај :pos: за арно за убао да е само!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
На кафе во Форца кафичот, со една нова познаничка:vozbud:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Ви Динамик и сум си поминала, најјјјубаво до сега, со оглед на тоа што беше среда , а мене не ми оди некако во среда, со ова го побив малерот:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
На роденден. Демек на 15 минути зш учев, се остајв 3 сати. Не бев ја крив :love1:

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Кај него...Слатко од дуњи, тој спиеше а јас во кревет до него учев за Гете...После јас заспав, тој станал, ме покрил и си решавал крстозборки.:):smir::back:

Kajgana Shop

На врв Bottom