Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Bev vo SENS i prvo bese tapa...ama posle se iznaigravme..bese top...samo uste nesto trebase da se desi za da bev presrekna...ama ajde...se nadevam sledniot vikend!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Со другарките прво во Картел па после во Colosseum. Запознавме некои англичани па се смеевме со нив..се на се супер:je:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
вчера бев Куманово, да сменам си пројдов убаво, се ижуркав, се видов и запознав со мн. нови фаци и то :) па ке идам

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Ауу вчера беше лудница!!!Целосно одлепив!!!Имаше луда забава!!!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.003
Прво на љубов,после на лизгалиште на D`n`B.Не музика,не цд,не потпис на цд,не сликање со DJ-ката.ТОППППППППППППППППППППППППППП!!!
Куче, што не дојде да се претставиш!!!
ПОЗИТИВНИ ВИБРАЦИИ 3
Иам нова штосна мајца. Супер си пројдоф, мада малку измрзнаф, од немање кондиција почна умор да ме фаќа, и главоболка некаде после 3, и мораф на пола сет на Уајлдчајлд да заминам.

Ама сепак видоф нешто што досеа немаф видено DJ AHMAAD, ЅВЕР од Ди Џеј, измикса сфе што можеше и што не можеше да се измикса на 2 CDJи и 2 Грамофони. После сет пола саат збираше дисковите и винилките, ама изнапушта ствари што ретко кој Ди Џеј се осмелува да ги пушти и сфе звучеше одлично (освен еден дел некаде на среде сет коа забега со некои чудни звуци).

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Во Блу кафе, па во кафана.:)

Бев прилично изреметена, земајќи во предвид дека дур го чекав господинот што секад касни :)pos:) ми дојде манијак и ме праша дали кажувам интимни работи после водењето љубов.
Ко стрела сум трчала.:pos:

Епа немој никад више да го чекаш господинот што секад касни. Научи го на ред дека машките чекаат девојчиња, а не обратно. Знам дека е оф топик постов, ама многу јако се кур*ам од вакви работи, зашо во последно се машките каснат и изиграваат нешо. Што касните, да не ви треба време случајно за шминка?

П.С. Ја така еднаш на еден му заминав. Ќе касни 10 минути, да секако, оп - другарка ми на телефон и си отидов со неа. Па после тој се јави и плачеше ама ова она. Нема. ЗАтоа мој совет - ред мора да се стаи.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Многу геј работа е да мрчиш кога каснело машкото, а да оправдуваш кога касниш ти, или еве: девојките. silen:

Колку да не бидам офтопик: дома бев вчера. Спиев.

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Многу геј работа е да мрчиш кога каснело машкото, а да оправдуваш кога касниш ти, или еве: девојките. silen:
Ама се револтирам ради тоа што никад не каснам, а ако тоа се деси никад повеќе од 3-4 мин. И бај д веј, и за другарките истото важи.Нив побрзо би им заминала.И Немам чекано повеќе од 5мин... Не се женските попривилегирани.Ај тема ќе отвориме за ова;)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ама се револтирам ради тоа што никад не каснам, а ако тоа се деси никад повеќе од 3-4 мин. И бај д веј, и за другарките истото важи.Нив побрзо би им заминала.И Немам чекано повеќе од 5мин... Не се женските попривилегирани.Ај тема ќе отвориме за ова;)
Епа претходно другачие се искажа.

Епа немој никад више да го чекаш господинот што секад касни. Научи го на ред дека машките чекаат девојчиња, а не обратно.
Демек девојка има право да касни, пошто тоа им е работа, а машките никако. Затоа и проштрајкував. :icon_lol:

Инаку, нормално дека ако ти не касниш ќе очекуваш и другите тоа да го почитуваат и да постапуваат исто. Така е веќе фер.
И јас каснам... Затоа и си ќутам кога други ми каснат мене. :icon_lol:

Него да не идеме више оф топик.

Dragana <><

Daydreamer
Член од
18 јуни 2006
Мислења
1.130
Поени од реакции
8
Синоќа бев дома - учев психологија и бизнис...и...и...и пукнав:nesum:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
До Левел нешто...се инагледав пукотници пред собрание

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
На кајгана фудбалче во балон, после од 21-30 до 7-30 сабајлево, значи сега си доаѓам игравме сони кај еден другар фудбалче 4рица и правевме турнирчиња умревмееее од смеење :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom