Го среди проблемов?не беа драјверите ја преинталирав и тоа а за мисијата loggin on како да седнам на компјутер нели треба е да стиснеш стискам и ношто не се дешава зш?
Jbg...Тогај ке и се радувам ко ке зеам нов пц.Сепак фалаГрафичката е слаба.
Чек чек пробај уште со некој пач па кажиJbg...Тогај ке и се радувам ко ке зеам нов пц.Сепак фала
Побарај на zamunda или torendz......мене ми се оправи после три-четири апдејти.I jas go imam istiot problem kako Jus a Boy
mene pak grafickata mi e
Geforce GT320M 1gb
i imam intel core 2 duo 2.20ghz T6670
koga gi gledav pobaruvanjata vidov deka gi ispolnuvam, a koga ja okluciv seckase. Cudno mi e posto do sega nema igra sto mi secka. Duri i tie najnovite (a GTA4 i ne e od ponovite)
Ako moze toj misteriozen patch da mi se prati po pp
Ќе направат веројатно. Следна игра после L.А. Noire од Rockstar што ќе биде најавена ќе е изгледа ГТА5.Сеуште ни збор нема за нова ГТА, а од оваа поминаа речиси 3 години.... Кузнај дали некогаш ќе направат нов дел.
Се надевам,за мене е најдобрата игра ever!. Али викаат дека послем L.A Noire , може некоја си Agent да ја најават.... Барем да дадат потврда дека ќе има нов дел кога тогаш.Ќе направат веројатно. Следна игра после L.А. Noire од Rockstar што ќе биде најавена ќе е изгледа ГТА5.